Stát se mladou matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
4.4.13 13:27
@K.Black píše:
@wildcherry já ti rozumím jak jsi to myslela, jen jsem chtěla být první kdo zareaguje, než tě někdo seřve, že jsi stará zakomplexovaná bába víš ;) :mrgreen:

No dovol? Jsem jeste mladice :lol:,tedaaa nooo :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
4.4.13 13:28

Ahoj zakladatelko,
v 15 v 18 i ve 35 můžeš být dobrá máma.
Záleží jen na tobě :hug:

Já porodila prvního syna ve 23 letech,
občas mě napadne že sme mohli počkat,
ale když vidím svého syna neměnila bych :)
Teď čekáme druhého kluka a jsem ráda, že budou dva.
Myslím že i teď jsem mladá nebo ne :think: :mrgreen:

Někdo těhu plánuje až moc, někdo vůbec…
Až bude ta pravá chvíle otěhotníš znovu,
netrap se tím co bylo.

Žij dál a buď ráda za to co máš teď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
4.4.13 13:32

@wildcherry tak jistě :mrgreen: ne.. děkuju.. :) jasně, že i takový znám, porodila v prváku s prominutím se kvůli,, bavení se,, vysrala na mimčo ( vrazila ho mamce ) a i na školu…
Takový bych střílela, ale někdo mladý mamky háže do jednoho pytle…
Není každá 18tka stejná..Ano, některá nemůže bez pátku v lihu na dýze žít atd.
Ale já jsem třeba pro příklad na " mol " nebyla nikdy, ano dám si, ale jen do nálady a to tak 3× do roka, na diskotéce jsem byla za celou moji karieru když moc tak 5 x :lol: nějak nás to s přítelem nebere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
4.4.13 13:38

@AmyLee :) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.4.13 13:42
@Bibušenka píše:
@wildcherry tak jistě :mrgreen: ne.. děkuju.. :) jasně, že i takový znám, porodila v prváku s prominutím se kvůli,, bavení se,, vysrala na mimčo ( vrazila ho mamce ) a i na školu…
Takový bych střílela, ale někdo mladý mamky háže do jednoho pytle…
Není každá 18tka stejná..Ano, některá nemůže bez pátku v lihu na dýze žít atd.
Ale já jsem třeba pro příklad na " mol " nebyla nikdy, ano dám si, ale jen do nálady a to tak 3× do roka, na diskotéce jsem byla za celou moji karieru když moc tak 5 x :lol: nějak nás to s přítelem nebere..

jo no, je skoda, ze se pak hazi do stejneho pytle.Ja teda zas ven vyrazim, vyrazime s partnerama, mame deti a to je pak sranda tancit mezi pobosama, tak se pak klidime jinam :lol:.Nebo u nas je hodpudka/bar kde se schazime pomalu cela dcerina skolka :mrgreen:,je dulezite udrzovat vztahy mezi rodici, lepe se rika ty vole, tvoje dcera moji ustrihla vlasy :mrgreen:.Vim co ale myslis a souhlasim, nekdy rodice nejsou pripraveni se vzdat sveho zivota bez zavazku, mejdanu a tak ruzne.Znam takovych vic, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
4.4.13 13:42
@wiki čiki píše:
@marketjil blbne mi to…:D at se ti studium daří na děti budeš mít eště moře času…:)

joooo to me rikaly kamosky taky, a ted jsem neplodna, jsem mega stastna ze deti mam, studovat muzu vzdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.4.13 13:46
@pipiinka píše:
joooo to me rikaly kamosky taky, a ted jsem neplodna, jsem mega stastna ze deti mam, studovat muzu vzdy

jak se to vezme.Znam maminy co studovat nemuzou, nemaji na to penize ani hlidani.Musi chodit do prace, aby tak tak utahly domacnost a deti, zamestnavstel je na zlousky neuvolni, na prednasky to uz vubec.No mektere se jen vymlouvaji, taky pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
4.4.13 13:47

Ahoj zakladatelko,

prvního syna jsem měla v 21.letech, druhého ve 23. :)
teď je mi 24 a čekám třetí miminko ;)

Mimča bych se určitě nebála, pokud máte slušné bydlení, spolehlivého tatínka (který mimčo chce), stálý příjem a chuť.
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
4.4.13 13:49

@wildcherry jasny,je to pripad od pripadu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiki čiki
4.4.13 13:50

@pipiinka jako vazne neplodná???jasný já sem taky ráda že budem mít mláďe :D to po prvním dítěti se něco zvrtlo a už nemužeš???nepochopila jsem to…

• Citovat
  • Upravit
10584
4.4.13 13:52

@wiki čiki jako vazne, ja mam deti tri, ale mam problemy s vajecnikama, jeden mam uz pryc, druhy nefunguje a jde za mesic tez ven, od toho mam problemy i s hormonama, ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
4.4.13 13:59

@wildcherry tak samozřejmě, že se s mimčem neodstřihnu od světa, nedělá mi problém naložit mimčo do auta a někam si dojet. Nebo třeba do hospůdky s kočárkem - každá hospoda má v dnešní době zahrádku! ( jen aby mě někdo neukamenoval, že chci jezdit s kočárem do hospody, aby si třeba mimčo zvykalo na něco, na co není zvyklá maminka do teď :D )
A do hospody chodím s chlapem a kamarádama jen na kofolu, mě pívo nechutná :( :lol:
takže asi tak, velká změna to pro nás nebude, protože nočním akcím neholdujeme a dokážeme si je odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiki čiki
4.4.13 14:00

@pipiinka aha…no hlavně že jsi ty děti stihla…:)kazda to ma holt jinak.ale nemyslím si že by zas matky měli spěchat plodnost je běžná temer do 40let…i když potom už je to rizikovější. já jsem vyrustala u rodičů které nemohli mít spolu děti a nikdy se nedozvěděli proč. a to máma problémy s vaječníkama problémy neměla…a biologická matka o mě asi nestála když mě už v porodnici dala pryč…takže je to případ od případu…tak hlavně at ti to dobře dopadne a bez komplikací!!

• Citovat
  • Upravit
10584
4.4.13 14:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.4.13 14:45
@Bibušenka píše:
@wildcherry tak samozřejmě, že se s mimčem neodstřihnu od světa, nedělá mi problém naložit mimčo do auta a někam si dojet. Nebo třeba do hospůdky s kočárkem - každá hospoda má v dnešní době zahrádku! ( jen aby mě někdo neukamenoval, že chci jezdit s kočárem do hospody, aby si třeba mimčo zvykalo na něco, na co není zvyklá maminka do teď :D )
A do hospody chodím s chlapem a kamarádama jen na kofolu, mě pívo nechutná :( :lol:
takže asi tak, velká změna to pro nás nebude, protože nočním akcím neholdujeme a dokážeme si je odpustit.

hele, pres leto jsme na zahradkach v hodpudkach peceni skoro kazdy den. Bereme to formou prochazky odpoledne, starsi si pohraje, muj si da pivko(taky ho nepiju),potkame tam kamarady s detma, dame makrelku, deti chleba :lol: a jde se domu koupat, boooze jak ja se na to leto tesim :mrgreen:.Tento rok uz i mladsi bude moct na sedacku na kole, huraa na jizdy za hospudkama :lol:…Ach jo, co bych bez deti delala nevim, zivot s nema je krasny, naplneny po vsech strankach, skoda ze nemaji tlacitko on/off to uz by byl ideal :lol:..nic padim na zkousku :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí