Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky. jsem 30tt a teď o víkendu jedem na wellness pobyt, tak bych se chtěla zeptat, na co bych si měla dávat pozor. Nevím, co všechno mmáme zaplacené, ale asi nějakou masáž, vířivka, bazén, zábaly..myslím, že je tam pivní koupel, na tu se moc těšim, doufam, že to nebude nijak vadit. jaké s tím vším máte zkušenosti..? Vím, že personál musí být vyškolený pro těhu, ale radší bych sama ráda věděla, na co si dát pozor. ![]()
@Lonna píše:
Ahoj maminky. jsem 30tt a teď o víkendu jedem na wellness pobyt, tak bych se chtěla zeptat, na co bych si měla dávat pozor. Nevím, co všechno mmáme zaplacené, ale asi nějakou masáž, vířivka, bazén, zábaly..myslím, že je tam pivní koupel, na tu se moc těšim, doufam, že to nebude nijak vadit. jaké s tím vším máte zkušenosti..? Vím, že personál musí být vyškolený pro těhu, ale radší bych sama ráda věděla, na co si dát pozor.
Já na pivní koupely byla a paní se divila, že jsme dojeli autem (bylo to na hodku+véča), prý pivo leze pórama a mohla bych jakožto řidička nadýchat, nevím, do pivní bych moc v těhotenství nelezla. S přítelem jsem byla na wellnessu když jsem byla v 8.tt a mohla jsem jen do vířivky, kt. nepřesáhla 37°C, jinak sauny jsem vynechala úplně (nejhorší je v I. trimestru), ve III. nevím
Měla jsem i zábal Mořská předehra a paní mi ho dělala šetrně (vynechala nějaká místa na tělě), aby neublížila mimču. ![]()
Neeee, na tu pivní se těšim nejvíc. Říkam „naložte mě tam, dejte mi brčko a máte ode mě na celý den pokoj“
ne, to byl vtip. Ale taky jsem si říkala, jestli těma porama by to nemohlo škodit… o té sauně jsem zase někde četla, že ve III. trimestru už by to mělo být v pohodě. Né teda se tam péct hodinu, ale v přiměřený míře…nevim no..my jedem na celý víkend. Tak by mi bylo docela líto, kdybych mohla jen do bazénu a na masáž, já nevim - hlavy třeba ![]()
@Lonna píše:Tu pivní bych asi vynechala. Toto jsem našla na www stránkách o pivní lázni:
Neeee, na tu pivní se těšim nejvíc. Říkam „naložte mě tam, dejte mi brčko a máte ode mě na celý den pokoj“ne, to byl vtip. Ale taky jsem si říkala, jestli těma porama by to nemohlo škodit… o té sauně jsem zase někde četla, že ve III. trimestru už by to mělo být v pohodě. Né teda se tam péct hodinu, ale v přiměřený míře…nevim no..my jedem na celý víkend. Tak by mi bylo docela líto, kdybych mohla jen do bazénu a na masáž, já nevim - hlavy třeba
@Lonna píše:
Neeee, na tu pivní se těšim nejvíc. Říkam „naložte mě tam, dejte mi brčko a máte ode mě na celý den pokoj“ne, to byl vtip. Ale taky jsem si říkala, jestli těma porama by to nemohlo škodit… o té sauně jsem zase někde četla, že ve III. trimestru už by to mělo být v pohodě. Né teda se tam péct hodinu, ale v přiměřený míře…nevim no..my jedem na celý víkend. Tak by mi bylo docela líto, kdybych mohla jen do bazénu a na masáž, já nevim - hlavy třeba
@Lonna píše: