Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AmyLee píše:
@Géčko já otěhotněla v 17… Teď se synem (je mi skoro 24) dodělávám Bc. Vše jde, když jsou na to podmínky, otec dítěte se stará popř. máš hlídání.. Chápu ji, že se chtěla jen ujistit, že to co udělala bylo správné - ač na to můžeme mít každá jiný názor
jo to máš pravdu… taky jsme přemýšlela nad Bc ještě potom…co delas za školu?
@LadyLada píše:
Máš namysli, vzít si bohatého manžela?
To je zaklad prece ![]()
@wildcherry to máš pravdu. Pokud se mi podaří IVFko, tak budu taky rodit pár měsíců před maturou. Ale říkám, soukromá škola je něco jiného, než státní.
S přítelem bydlíme už dlouho sami, vše, co potřebujeme, máme.
Máme velké rodiny, se spoustou dětí, takže jsem zabezpečená ze všech stran, s penězi také problém není. Oba příjem máme.
Ve třídě máme 2 těhotné - jedné je 21 ale chová se jako 15. Řeší to, že kvůli tomu břichu nemohla jet ani na hory atd. ![]()
Druhá má 3 měsíční mimčo, další půl roční, další 5 leté atd…
@wildcherry píše:
No a co mi neni mile, kdyz vidim mlady rodice, tatinek s rozkrokem u kolen, na brade prvni chmiri, maminka v mini az ji lezou pulky ven a oblicej zmalovany jak na diskoteku…
a zas je to jen tvůj pocit, protože můžou být lepší a milující rodiče, než kdejaká třicítka
lidi na první pohled taky beru podle vzhledu ![]()
@K.Black píše:
a zas je to jen tvůj pocit, protože můžou být lepší a milující rodiče, než kdejaká třicítkalidi na první pohled taky beru podle vzhledu
Hele, jasne ze nepoznam, jak jsou milujici
,ale proste kdyz to vidim, reknu si,,ach jo,,
.jinak ja se taky maluji atd, ale vis co myslim ne? Takova ta soudnost i v oblikani, kdyz jsem rodic
.To jsem zas neco napsala
.
Podle mě v rozhodování o miminko nehraje roli věk, ale vyspělost a myšlení budoucích rodičů.
@wildcherry píše:
No a co mi neni mile, kdyz vidim mlady rodice, tatinek s rozkrokem u kolen, na brade prvni chmiri, maminka v mini az ji lezou pulky ven a oblicej zmalovany jak na diskoteku…
jak vypadají je jedna vec, jak se chovají druhá, myslím, že ta první vec je jedno ![]()
@wildcherry já ti rozumím jak jsi to myslela, jen jsem chtěla být první kdo zareaguje, než tě někdo seřve, že jsi stará zakomplexovaná bába víš
![]()
@Bibušenka píše:
@wildcherry to máš pravdu. Pokud se mi podaří IVFko, tak budu taky rodit pár měsíců před maturou. Ale říkám, soukromá škola je něco jiného, než státní.
S přítelem bydlíme už dlouho sami, vše, co potřebujeme, máme.
Máme velké rodiny, se spoustou dětí, takže jsem zabezpečená ze všech stran, s penězi také problém není. Oba příjem máme.Ve třídě máme 2 těhotné - jedné je 21 ale chová se jako 15. Řeší to, že kvůli tomu břichu nemohla jet ani na hory atd.
Druhá má 3 měsíční mimčo, další půl roční, další 5 leté atd…
Tak to mi prijde v pohode, spis jsem myslela holky co se fakt na skolu vykaslou. Drzim palecky, at matura i porod jsou na vyborno ![]()
@marketjil ahoj. je mi 18 let a za týden mám termín porodu.
měla jsem plány si udělat minimálně maturitu.ale o prázdninách jsem se dozvěděla že jsem těhotná. o interupci jsem téměř ani neuvažovala. jsem sice pouze vyučená ale plánuju si maturitu až pujde malej do školky rozhodně udělat. když máš kolem sebe dobrý lidi jako jsou například mí rodiče který nám moc pomáhají nejen finančně ale psychicky, přítele který se umí postarat a milujete se nevidím duvod proč bych sla na interupci.to duležitý máme aby se dítě u nás mělo dobře a netrpělo mou mladickou nerozvážností. dnes jsem nejšťastnější a jestli bůh dá a malej bude zdravej už mi nic chybět nebude
no ale u každého je to individuální. znám některé matky které nejsou schopny se dobře o dítě postarat. zajistili dítěti neuplnou rodinu bez otce a sami jsou ještě dětmi. nevím zda-li takové matky děti dobře vychovají a povedou. proto bych nikomu nechtěla radit jak se v takovém případě rozhodnout. a nezoufej ať se ti studium na VŠ
@marketjil blbne mi to…:D at se ti studium daří na děti budeš mít eště moře času…:)