Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tys ještě nevyčerpala maximální počet založených diskuzí? ![]()
A už sis dělala aspoň ten test anebo máš školu moc dlouho a nestíháš otvírací dobu lékárny? ![]()
@tamata Já mám tesyt dávno za sebou, i jsem tehotná..Jen se ptám, zda není možné mít dvojčata..
Do školy dávno nechodím
Jo ták, v šestnácti zbytečnost. Tak další krok po pozitivním testu je jít k doktorovi, který ti řekne kolik dětiček tam máš. Podle břicha se to nepozná. Je tu sice jedna vědma, ale ta jen háže kvanta fotek do alba a na diskuze nechodí ![]()
@princess16
Přijde mi to bříško spíš vypáplé, těhotenské začíná být vidět cca 3. měsíc u prvorodičky, nehledě na to, že i kdybys čekala dvojčata, tak v tuto chvíli mají pár milimetrů…
Ahoj, já měla takovéhle břicho až na konci šestého měsíce. Neměla jsi třeba větší oběd? Nebo nejsi nafouklá?
Počet dětí se pozná podle ultrazvuku, ne podle velikosti břicha.
Mě to spíš připadá jak bříško u hubené holky po porodu (i díky striím teda
)..ale jinak většina když se nacpe tak vypadá těhotně tak možná to bude ono ![]()
Ikdybys tam mimina měla 3 tak rozhodně v 6. týdnu ti neroste bříško ![]()
@princess16 já bych řekla že to je spíš tlusté břicho
koukni na net jak velké je mimino v 6tt ![]()
@Dice píše:
Mě to spíš připadá jak bříško u hubené holky po porodu (i díky striím teda)..ale jinak většina když se nacpe tak vypadá těhotně tak možná to bude ono
Ikdybys tam mimina měla 3 tak rozhodně v 6. týdnu ti neroste bříško
já už si taky říkala, jestli nečeká druhý dítě. Já už bych se ani nedivila ![]()
Myslím, že tam jsou určitě minimálně trojčata
Fotit si bříško v šestém týdnu, to je úlet ![]()
To už je vtip ne? Se prober trošku z té agonie. Asi tam máš rovnou pět mimoušků, jak ty jim říkáš.
@tamata já nejsem taková že bych se do někoho navážela každýho jeho věc jak se tu prezentuje ale na todle taky musím reagovat
souhlasím s tvým příspěvkem myslím že by se tu mělo zavést „maximální počet založených diskusí“
co jsem pročítala ostatní tady slečnou založený tak je to stejně jen pořád to samé dokola
a ten dovětek „do školy dávno nechodím“ je teda mazec…zřejmě základní vzdělání v tomto případě slečně stačí ![]()
@mammy píše:
To už je vtip ne? Se prober trošku z té agonie. Asi tam máš rovnou pět mimoušků, jak ty jim říkáš.
myslíš pět mimoušků v těhu bříšku
![]()
Ahoj snažilky, těhulky, maminky…chctěla bych se Vás zeptat na menší radu..Jsem nejspíš v 6 týdnu těhotenství..a mám nějak moc velké břicho, na to v jakém týdnu jsem..Okoli mi to řiká tké, zda není možné abych měla dvojčátka..
Pokud jste se nejaka stímhle setkala, napiš te mi..Zda je tu nějaka tehulka, která je v cca v 6týdnu, jestli by hodila fotku
děkuji předem..