Těhu 6 týden a více - 1.trimestr

princess16
4.4.13 10:45

Těhu 6 týden a více (1trimestr)

Ahoj snažilky, těhulky, maminky…chctěla bych se Vás zeptat na menší radu..Jsem nejspíš v 6 týdnu těhotenství..a mám nějak moc velké břicho, na to v jakém týdnu jsem..Okoli mi to řiká tké, zda není možné abych měla dvojčátka.. :nevim: Pokud jste se nejaka stímhle setkala, napiš te mi..Zda je tu nějaka tehulka, která je v cca v 6týdnu, jestli by hodila fotku ;-)děkuji předem..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13073
4.4.13 10:46

Tys ještě nevyčerpala maximální počet založených diskuzí? :mrgreen:
A už sis dělala aspoň ten test anebo máš školu moc dlouho a nestíháš otvírací dobu lékárny? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princess16
4.4.13 10:50

@tamata Já mám tesyt dávno za sebou, i jsem tehotná..Jen se ptám, zda není možné mít dvojčata..
Do školy dávno nechodím

• Citovat
  • Upravit
13073
4.4.13 10:52

Jo ták, v šestnácti zbytečnost. Tak další krok po pozitivním testu je jít k doktorovi, který ti řekne kolik dětiček tam máš. Podle břicha se to nepozná. Je tu sice jedna vědma, ale ta jen háže kvanta fotek do alba a na diskuze nechodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
4.4.13 10:54

@princess16
Přijde mi to bříško spíš vypáplé, těhotenské začíná být vidět cca 3. měsíc u prvorodičky, nehledě na to, že i kdybys čekala dvojčata, tak v tuto chvíli mají pár milimetrů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
4.4.13 11:00

Ahoj, já měla takovéhle břicho až na konci šestého měsíce. Neměla jsi třeba větší oběd? Nebo nejsi nafouklá? :mrgreen: Počet dětí se pozná podle ultrazvuku, ne podle velikosti břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princess16
4.4.13 11:02

@verjanku takhle je to už asi týden :D :-)

• Citovat
  • Upravit
10048
4.4.13 11:03

Mě to spíš připadá jak bříško u hubené holky po porodu (i díky striím teda :oops: )..ale jinak většina když se nacpe tak vypadá těhotně tak možná to bude ono ;)
Ikdybys tam mimina měla 3 tak rozhodně v 6. týdnu ti neroste bříško :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.4.13 11:03

@princess16 já bych řekla že to je spíš tlusté břicho :think: koukni na net jak velké je mimino v 6tt :roll:

• Citovat
  • Upravit
13073
4.4.13 11:05
@Dice píše:
Mě to spíš připadá jak bříško u hubené holky po porodu (i díky striím teda :oops: )..ale jinak většina když se nacpe tak vypadá těhotně tak možná to bude ono ;)
Ikdybys tam mimina měla 3 tak rozhodně v 6. týdnu ti neroste bříško :)

já už si taky říkala, jestli nečeká druhý dítě. Já už bych se ani nedivila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.4.13 11:09

Myslím, že tam jsou určitě minimálně trojčata :D Fotit si bříško v šestém týdnu, to je úlet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
4.4.13 11:15

To už je vtip ne? Se prober trošku z té agonie. Asi tam máš rovnou pět mimoušků, jak ty jim říkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.4.13 11:15

To je prostě jen vyžraný :lol: Nebo šesterčata :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
4.4.13 11:19

@tamata já nejsem taková že bych se do někoho navážela každýho jeho věc jak se tu prezentuje ale na todle taky musím reagovat :| souhlasím s tvým příspěvkem myslím že by se tu mělo zavést „maximální počet založených diskusí“ :lol: :lol: co jsem pročítala ostatní tady slečnou založený tak je to stejně jen pořád to samé dokola :zed: a ten dovětek „do školy dávno nechodím“ je teda mazec…zřejmě základní vzdělání v tomto případě slečně stačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
4.4.13 11:20
@mammy píše:
To už je vtip ne? Se prober trošku z té agonie. Asi tam máš rovnou pět mimoušků, jak ty jim říkáš.

myslíš pět mimoušků v těhu bříšku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky