Intimní hygiena v těhotenství

165
4.4.13 14:44

Intimní hygiena v těhotenství

Používáte něco na intimní hygienu v těhotenství? Já teda ještě nevím jestli jsem oficiálně těhotná, jsem po IVF a oficiálně to budu vědět příští středu 10.4. Kámoška mi doporučila, že teď bych měla zvýšit intimní hygienu a něco na ní používat. Doporučila mi Lactacyd. Já ale nevím. Samozřejmě, že hygienu mám normální jako každá slušná ženská, ale nepoužívám na ní nic už od dětství. Už jako dítěti mi nesmělo přijít mýdlo (ani to dětské) na genitálie nebo jsem se mohla zbláznit jak mě to pálilo. Od té doby se až do teď myju jen čistou vodou a neriskuju. Ona říká, že ten Lactacyd by mi fakt vadit neměl. No já nevím. Myslíte, že hygiena pouze vodou v těhotenství nestačí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8071
4.4.13 14:47

Myslím, že voda stačí. Můžeš Lactacyd vyzkoušet, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.4.13 14:47

@Dzedzy ahoj,já teda nepoužívala nic extra jen normální mýdlo ale když píšeš že máš problémy od dětství s pálením tak si kup lactacyd femina + já jsem v šestinedělí, jsem po nástřihu hráze a můžu ho doporučit, je to pro citlivou pipku a píšou tam že je to vhodné v těhotenství i šestinedělí. Mě to docela i pomáhá s hojením :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.4.13 14:48

Samozřejmě jsem používala, jako běžně.. Voda je podle mě prostě málo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
4.4.13 14:49

@Dzedzy staci ;-) ja zas intim mydlo pouzivat musim ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
4.4.13 14:49

Já nevím, ale pokud ti to nedělá dobře… Tak bych to vůbec neřešila a myla se pouze vodou dál. Zkusit to můžeš, ale pokud by tě to mělo pálit, tak zůstaň u vody. Já mám taky nejraději na intimní místa jen vodu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.4.13 14:50

Normální mýdlo bych teda na intimní hygienu nepoužívala..To by pálilo i mě a hlavně není přizpůsobený na intimní a citlivý partie. Taky používám lactacyd a žádný problém jsem nikdy neměla..:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.4.13 14:51

Používala jsem intimní mýdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.4.13 14:56

Jak v těhotenství tak mimo něj, si myju frndu stejně, mýdlem popřípadě sprcháčem, nebo i šamponem, podle toho co mám po ruce :lol:. Nikdy mě nenapadlo rozlišovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1265
4.4.13 15:09

@Dzedzy Voda je v pohodě, ale občas by to podle mně to mýdlo chtělo. 8) Je fakt, že se taky meju obyčejným mýdlem, ale někdo je tam dole více citlivý, takže intimní hygiena je na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
4.4.13 15:35

Domluvila bych se s kamoškou, aby ti půjčila svůj Lactacyd, popřípadě jiné intimní mýdlo, které ona používá, a vyzkoušela jo. Pokud ti bude vyhovovat, tak si ho koupíš a když ne, tak s díky vrátíš. Já jsem na intimní mýdlo zvyklá už asi od 15ti a je pravda, že v těhotentví hodně trpím na mykózy, takže bez něj ani ránu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.4.13 16:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat