Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@petulatko píše:
Fakt? A od kdy to je? Ja jsem byla tehotna ani ne pred rokem
Tak to se omlouvam, jestli kecam.
No já ji sháněla kolem Vánoc a ani prd. Proto se tak divím, kde ji mají mít. Páč já ji nikde nesehnala, ani v lékárně přímo ve Fakultce a poblíž ní
Ahoj jsem v 24tt a letěla jsem k dr. že jsem měla strach že je to plodovka tak naštěstí nic a stěry jsou ok.
. Vím jak se cítíš ![]()
Zažila jsem nedávno to samé, jak jsem vstala, tak ze mě něco vyteklo, byla to čirá tekutina bez zápachu, tak jsem si myslela, že to byla plodovka, jela do porodky a zjistili, že to plodovka nebyla, že to byl výtok, ale fakt takovej, že jsem myslela, že jsem se počůrala. Takže pokud už jsi to neměla znovu, nebála bych se, myslim, že kdyby to byla plodovka odtékala by postupně a když říkáš, že vložku máš teď suchou…
Prý se to často zaměňuje, je to výtok a nebo jsou povolené svěrače a trošku si cvrkneš
Asi si dostala boraxové globule, ne? ono se to po nich zlepší ![]()
@Seizdra píše:
No já ji sháněla kolem Vánoc a ani prd. Proto se tak divím, kde ji mají mít. Páč já ji nikde nesehnala, ani v lékárně přímo ve Fakultce a poblíž ní
Aha, tak to se omlouvam za mystifikaci ![]()
@kozisek jj dostla přesně tyhle měla jsem je i v prvnim tehu a pomohly ![]()
Já jednou protekla až na legíny, a taky jen výtok. Celý druhý trimestr jsem měla stíhy, že mi teče plodovka:-) Nakonec mi ji museli rupnout, až když jsem byla otevřená na 8 cm:-)