Bolest v podbřišku 23. týden

1110
5.4.13 13:32

bolest v podbřišku 23. týden

Ahoj,
Jsem teď ve 23. týdnu a asi dva tři dny už mě pobolívá v podbřišku. nejprve to bolelo jen při chůzi, ale teď už to bolí pořád. střídá se levá a pravá strana. levá bolí častěji. napadlo mě, jestli to nemůže být z mléka. normálně piji mléko jen v kávě. ale poslední dny mi strašně chutná a docela mě to prohání :oops:. ale i když jdu na záchod, tak bolest přetrvá. tak vůbec nevím, co by to mohlo být. dosud jsem žádné potíže neměla. jen občas mě někde píchlo nebo zabolelo, ale tahle bolest je už silnější a dost nepříjemná. co by to mohlo být? mám strach aby se nedělo něco, co nemá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
5.4.13 13:33

Z mlíka - jakože průjem?? Bu´d to jsou střeva, nebo pokud tě to bolí pravidelně, tak si skoč k Dr., ať to prověří, pokud bolí celej podbřišek a stahuje se a tvrdne břicho víc než 10× za den, tak mi můj Dr říkal, že okamžitě dojet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
5.4.13 13:36

@Seizdra já nevím jestli bych to tvrdnutí poznala. jsem těhotná poprvé. ale cítím jenom bolest… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.4.13 13:38

@Adduše Hele já taky měla lufty, že nepoznám, ale fakt to poznáš. Je to jak kdybys dělala sklapovačku, prostě zatvrdnutí svalů… Z ničeho nic, a pak uplně cítíš, jak to povoluje… A ta bolest oblí furt, nebo se opakuje??? mně teď bolelo několik hodit jak na MS, tak jsme jeli na KO a prej to je tím, jak malá šprajcuje nožky, tak to tak bolí a natahuje se to tam. Takže MS bolest soustavná je prý OK :nevim: No jeden aby se v tom vyznal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
5.4.13 13:41

@Seizdra mě to jeden den bolelo jen při pohybu a dneska to bolí pořád. hodně na levé straně. jak když nafouklá střeva, ale už jsem na wc byla, tak nevím :nevim:…to mléko napadlo taťky. ví, že celej život mléko zrovna nemiluju a tak mi říkal, že to můžu mít z toho. protože jsem vypila půl litr na ex na snídani :D a pořád na to mám chuť… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.16 10:30

Ahoj holky. Jsem ve 23. týdnu. Doposud, musím zaklepat, těhotenství celkem bezproblémové (i když jsem podělaná až za ušima - po posledním nepodařeném pokusu).
Ale ted´ mě už třetí den bolí kontinuálně podbřišek. Je to lehká bolest, nic strašnýho (ani jako menses to není)… jen když se třeba otáčím v posteli, tak to bolí.
Výtok stále stejný - těhotenský. Malá kope… Tvrdnutí břicha to (podle mně) není, ale nevím, zda bych to poznala… :nevim:
Hledám na netu jak divá - ale všude (i v poradnách např. Mudr. Koucký) se píše, že to je prostě normální. Když to nejsou nesnesitelný křeče…
Je to opravdu tak??? Máte to taky???
Na kontrolu jdu přesně za týden…

• Citovat
  • Upravit
5162
14.1.16 15:15

Ahoj, jsem 22tt a bolest v podbřišku mám taky. Někdy mi z toho břicho až ztvrdne. Pokud to není nijak silná bolest, tak by to melo být v pořádku. Měla jsem to i v prvním těhotenství a vše je ok, dcera je zdravá.
Tvrdnutí břicha poznáš, je to takový zvláštní tlak v břiše a na dotek je břicho tvrdé. Ale během chvilky zase povolí. Pokud by ti tvrdo břicho často, tak hned k dr, jinak je i to méně časté tvrdnutí normální. A pokud cítíš pohyby, melo by být vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
17.1.16 15:21

To už je dlouho, co jsem tuhle diskuzi založila…tehdy jsem nakonec skončila na rizikovým. Pořád jsem si říkala, že simuluju a určitě to nic není. Prostě se mě nechtělo do špitálu no. Až jsem tam skončila na 14 dní :D…dneska mám zdravou holčičku, dva a půl roku. Asi bych příště zašla dřív. Protože jsem mohla polehávat doma. tím, že jsem to odkládala, skončila jsem nakonec na kapačkách. Ale tím nikoho nestraším. Spíš potvrzuji to, co mi říkali doktoři: Raději 10× zbytečně, než jednou pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí