Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zeptat zda nemáte některá zkušenosti se screeningem v Chrudimi na poliklinice.
@Iwca Ahojky ano.Byla jsem tam na kombinovaném testu v 1.trimestru a za týden jdu na ultrazvuk ve 20.týdnu:-)Velice milý a ochotný:-)
@Alllla píše:
@Iwca Ahojky ano.Byla jsem tam na kombinovaném testu v 1.trimestru a za týden jdu na ultrazvuk ve 20.týdnu:-)Velice milý a ochotný:-)
Já jedu pravě v pondeli na screening v 1 trimestru tak jsem se chtela zeptat jak to tam probíhá ![]()
na detaili.
a nevis jestli uz rikaji ted i pohlavi? a nechavala sis delat zaznam na dvd?
@Iwca No pohlaví budeme vědět až v tom 20.týdnu:-)V prvním trimestru to je ještě moc malinké na poznání. Jinak dvd záznam máme na památku. Pohoda příjdeš lehneš si na záda a doktor Ti mázne bříško a přes ultrazvuk Ti ukáže na velkém monitoru co kde co mimí má a přemeří. Je to otázka 10-15min. Ničeho se neboj ![]()
@Alllla píše:
@Iwca No pohlaví budeme vědět až v tom 20.týdnu:-)V prvním trimestru to je ještě moc malinké na poznání. Jinak dvd záznam máme na památku. Pohoda příjdeš lehneš si na záda a doktor Ti mázne bříško a přes ultrazvuk Ti ukáže na velkém monitoru co kde co mimí má a přemeří. Je to otázka 10-15min. Ničeho se neboj
a se zaznamem jsi platila tech 650kc? to ja se nebojim
jen me zajimalo jestli ten doktor vse vysvetluje a tak… a ty ses nezkousela na to pohlavi ptat? oni ho totiz pry docela casto uz rozpoznaji co psali holky z jinych diskuzi.
Jj platila jsem 650kč. Sám doktor mi řekl že pohlaví ještě není poznat.Je to brzo.
@Alllla píše:
Jj platila jsem 650kč. Sám doktor mi řekl že pohlaví ještě není poznat.Je to brzo.
No stejne se zeptam kdyby nahodou neda mi to ![]()
a co to dvd ma to cenu? je to pekne videt?
@Iwca Já jsem ho pořídila na pamatáku protože přítel byl v tu dobu odjetý pryč tak aby se mohl pokochat prckem:-)Jinak mi přišlo že na monitoru to bylo jasnější ale je možné že se mi to zdá. Ale táta když to viděl byl z toho drobečka úplně na měko. Tak že jsem moc ráda že máme památku
No to se zeptej
Já už se těším až mi to řeknou. Protože přítel chce mít překvápko ale mě to nedá ![]()
@Alllla píše:
@Iwca Já jsem ho pořídila na pamatáku protože přítel byl v tu dobu odjetý pryč tak aby se mohl pokochat prckem:-)Jinak mi přišlo že na monitoru to bylo jasnější ale je možné že se mi to zdá. Ale táta když to viděl byl z toho drobečka úplně na měko. Tak že jsem moc ráda že máme památkuNo to se zeptej
Já už se těším až mi to řeknou. Protože přítel chce mít překvápko ale mě to nedá
zkusim to.. a dvd si necham udelat kvuli dceri (5 let) bude cekat u babicky tak aby prcka videla
mame to do chrudimi 40km tak ji nechci sebou vecer tahat
Ahoj, já tam taky byla a spokojenost žádná. dr přišel pozdě, rychle udělal utz, nic neříkal i když jsem se ptala, za utz jsem platila a ještě nic moc obrázek. takže já bych tam už nešla
@Zuzlína Fakt aha já byla u Gregora a bylo to v pohodě
.U jakého doktora jsi byla? Gregor či Pavlíček?
Ahoj, prosím nemáte někdo tel. na kterém jste se objednávali na UTz? Pač já se teď dovolala uplně jinam. ![]()