Screening poliklinika Chrudim

1047
5.4.13 15:44

Screening poliklinika Chrudim

Ahoj chtěla bych se zeptat zda nemáte některá zkušenosti se screeningem v Chrudimi na poliklinice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
5.4.13 16:00

@Iwca Ahojky ano.Byla jsem tam na kombinovaném testu v 1.trimestru a za týden jdu na ultrazvuk ve 20.týdnu:-)Velice milý a ochotný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.4.13 16:17
@Alllla píše:
@Iwca Ahojky ano.Byla jsem tam na kombinovaném testu v 1.trimestru a za týden jdu na ultrazvuk ve 20.týdnu:-)Velice milý a ochotný:-)

Já jedu pravě v pondeli na screening v 1 trimestru tak jsem se chtela zeptat jak to tam probíhá :-)

na detaili.

a nevis jestli uz rikaji ted i pohlavi? a nechavala sis delat zaznam na dvd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.13 16:22

@Iwca No pohlaví budeme vědět až v tom 20.týdnu:-)V prvním trimestru to je ještě moc malinké na poznání. Jinak dvd záznam máme na památku. Pohoda příjdeš lehneš si na záda a doktor Ti mázne bříško a přes ultrazvuk Ti ukáže na velkém monitoru co kde co mimí má a přemeří. Je to otázka 10-15min. Ničeho se neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.4.13 16:25
@Alllla píše:
@Iwca No pohlaví budeme vědět až v tom 20.týdnu:-)V prvním trimestru to je ještě moc malinké na poznání. Jinak dvd záznam máme na památku. Pohoda příjdeš lehneš si na záda a doktor Ti mázne bříško a přes ultrazvuk Ti ukáže na velkém monitoru co kde co mimí má a přemeří. Je to otázka 10-15min. Ničeho se neboj :mrgreen:

a se zaznamem jsi platila tech 650kc? to ja se nebojim :-) jen me zajimalo jestli ten doktor vse vysvetluje a tak… a ty ses nezkousela na to pohlavi ptat? oni ho totiz pry docela casto uz rozpoznaji co psali holky z jinych diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.13 16:28

Jj platila jsem 650kč. Sám doktor mi řekl že pohlaví ještě není poznat.Je to brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.4.13 16:29
@Alllla píše:
Jj platila jsem 650kč. Sám doktor mi řekl že pohlaví ještě není poznat.Je to brzo.

No stejne se zeptam kdyby nahodou neda mi to :-)

a co to dvd ma to cenu? je to pekne videt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.13 16:34

@Iwca Já jsem ho pořídila na pamatáku protože přítel byl v tu dobu odjetý pryč tak aby se mohl pokochat prckem:-)Jinak mi přišlo že na monitoru to bylo jasnější ale je možné že se mi to zdá. Ale táta když to viděl byl z toho drobečka úplně na měko. Tak že jsem moc ráda že máme památku :pankac: No to se zeptej :mrgreen: Já už se těším až mi to řeknou. Protože přítel chce mít překvápko ale mě to nedá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.4.13 16:36
@Alllla píše:
@Iwca Já jsem ho pořídila na pamatáku protože přítel byl v tu dobu odjetý pryč tak aby se mohl pokochat prckem:-)Jinak mi přišlo že na monitoru to bylo jasnější ale je možné že se mi to zdá. Ale táta když to viděl byl z toho drobečka úplně na měko. Tak že jsem moc ráda že máme památku :pankac: No to se zeptej :mrgreen: Já už se těším až mi to řeknou. Protože přítel chce mít překvápko ale mě to nedá :mrgreen:

zkusim to.. a dvd si necham udelat kvuli dceri (5 let) bude cekat u babicky tak aby prcka videla :-) mame to do chrudimi 40km tak ji nechci sebou vecer tahat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.13 16:42

@Iwca Čekáš druhé mimi? Tak ať je vše v pořádku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
5.4.13 17:14

Ahoj, já tam taky byla a spokojenost žádná. dr přišel pozdě, rychle udělal utz, nic neříkal i když jsem se ptala, za utz jsem platila a ještě nic moc obrázek. takže já bych tam už nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.13 17:17

@Zuzlína Fakt aha já byla u Gregora a bylo to v pohodě :).U jakého doktora jsi byla? Gregor či Pavlíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
5.4.13 17:46

@Alllla to už nevím, je to dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.6.13 11:00

Ahoj, prosím nemáte někdo tel. na kterém jste se objednávali na UTz? Pač já se teď dovolala uplně jinam. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.6.13 12:06

@Medvídě30 736194727 pondělí až pátek 9:00-13:00hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie