Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dnes jsem si koupila Gravimilk.Mela jsem chuť na něco dobrého. Udělala jsem si ho studený s mlékem, ale špatně se to rozpouštělo. Děláte si ho s vodou nebo s mlékem. A studený nebo teplý? Přijde mi zvláštní dávat si to teplé. Myslela jsem, že je to něco jako koktejl nebo jak jsou ty ochucená mlíčka pro děti. Mám to vanilkové.
Já si dávala lžíci gravimilku a tři Cara, promíchala a zalila horkou vodou. Na kojení ideální koktejl! Mňam!
@Wennulka Rozmíchej si ho v bílém jogurtu. Je to mňamka. Hlavně ten čokoládový. ![]()
Jděte do pr…
Já na něj tuhle koukala v DMku, úplně mi zaslintalo v puse, vzpomííííííínky.
Kakaový chutnal jako starý dobrý Malcao, pamatujete?
Já ho teda pila teplý, s vodou.
Ale vidím, že nemám fantazii - studený určitě by bylo fajn rozmixovat jako šejk.
Jogurt ani Karo mě nenapadlo.
Fíha, až půjdu do DM… ehm. Akorát, že jsem po něm při kojení strašně tloustla. Ale strašně.
niKi
Dávám do studené vody, ale liju si to do petky a pořádně roztřesu a pak teprve do sklenice jinak se mi špatně rozpouští
@fiona313 Koupila jsem si ho na doporuceni kamaradky. Ochucena mlika miluju. Jinak mliko samotne nesnasim ![]()
Píšou tam, rozmíchat ve vodě, která má 30 stupňů. Já to mám ráda ale teplý, teď je otázka, jestli horká voda neškodí těm vitamínům a minerálům ![]()
Já jsem na něj trochu závislá ale je docela drahý
a aby to bylo k něčemu, musíte ho vypít půl litru, což je tak 20 lžiček ![]()
@panenka87 Ja si teply dokazu predstavit jen ten cokoladovy.Tu vanilku ne
Celou dobu jsem myslela, ze to ma byt jako koktejl az ted jsem si na krabici precetla, ze se ma delat v teple vode.
Mi to s vodou nechutnalo, takže jsem to míchala s mlíkem, trošku teplé, ale fakt jen tolik aby se to dobře rozpustilo a zbytek jsem dolila studeným mlíkem ![]()
@Wennulka No tak já mám ten kakaový, takže to mám jako kakao
Proto to mám ráda teplejší
S mlékem si ho nedávám, protože mléko není zas tak úplně ideální pro bříško miminka. Proto asi gravimilk neobsahuje laktozu ![]()