Gravimilk s mlékem nebo vodou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
6.4.13 18:37

@panenka87 safra a já lemtám mlíko a jogurty denně a říkám si proč to dítě tak hrozně prdí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
6.4.13 19:09

A ja mela v planu az budu kojit vypit toho litry s mlekem :mrgreen: ale vim, ze nam v porodnici po porodu davali kazdy den krabicku mleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
6.4.13 19:48

Mám čokoládový a míchám ve vodě - teplé, nikoli horké/vroucí :) Mňam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.4.13 19:56

@Blešík jogurty nebo kysané mlecne vyrobky pry nevadi ale kravske mliko jako takove muzou zpusobovat boleni briska miminka a taky jsem cetla, ze pitim mleka se laktace nezvysi, ba naopak :mrgreen:

Holky a kolik toho spotrebujete tak za mesic? A co mam delat s tou zavislosti? :-D beztak do toho davaji naky drogy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
6.4.13 20:09

@panenka87 No je to drahý jak *** :cert: Nedělám denně, tak 4× týdně.. Teď jsem se zaregistrovala v DM do babyklubu a v uvítacím balíčku jsou na něj dvě slevenky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.4.13 20:14

@Hřiběnka skoda ze DM mame trochu z ruky :cert: a nejenom kvuli gravimilku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
7.4.13 12:36

Piju ho s vlažnou vodou, to vanilkové. Mňamky. A když je chuť na čokoldáové, přidám dvě lžičky granka a taky mňamka. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
7.4.13 13:40

Pila jste některá gravimilk i v těhotenství, nebo jenom během kojení? Já na něj právě tuhle pokukovala v lékárně a ráda bych to aspoň jednou ochutnala, ale užívám GS mamavit s prefolinem, tak nevím, aby těch vitamínů nebylo až moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
7.4.13 14:16

@Marky88 Já ho piju v těhotenství ;) Ale jiné vitamíny k tomu nejím a řekla bych, že brát „dvoje vitamíny“ by se nemělo. Můžeš to al třeba střídat :) Když si umícháš gravimilk, neber mamavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
7.4.13 16:39

@Hřiběnka Díky, asi to tak zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
7.4.13 17:10

@Marky88 Zkus, budeš taky závislačka jako my. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
26.3.15 09:08

S nostalgií ozivuju diskuzi :) Gravimilkem jsem se propila az k porodu a v podstatě celym kojení :) Ted jsem (zase :-D) v tom, tak jsem si natesene koupila Gravimilk a ono ejhle - nechutnal mi 8o Když už byl doma, tak jsem ho dopila a ke konci balení mi zase začal chutnat, takže závislost je zpátky :lol: By me zajímalo, co v tom je za drogu :) Vzhledem k tomu, že toho momentalne moc nepozru, jsem za něj docela ráda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
6.5.15 09:15

@Hřiběnka Tak já jsem včera dostala vanilkový Gravimilk od švagrové.. a teda štve mě, že se to nezalévá vroucí vodou.. Jak to mám zalévat 30-40°? Jak to jako poznám? Prostě převařím vodu a nechám ji nějakou dobu chladnout a prostě to „risknu“? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
6.5.15 09:20
@Yeska píše:
@Hřiběnka Tak já jsem včera dostala vanilkový Gravimilk od švagrové.. a teda štve mě, že se to nezalévá vroucí vodou.. Jak to mám zalévat 30-40°? Jak to jako poznám? Prostě převařím vodu a nechám ji nějakou dobu chladnout a prostě to „risknu“? :-D
:mrgreen: Já si v konvici nechám převařenou vodu a pak ji jen pár vteřin prihreju :) Pokud mám moc horkou a nechci čekat, naleju nejdřív trochu z láhve a pak doleju tou teplou a micham. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí