Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, jsem v 36tt a posledni tyden u sebe pozoruju takovou zvysenou nastvanost a podrazdenost.. strasne me rozciluji lidi a hlavne ti, co mi chteji davat nejake rady.. jsem sama prekvapena ze svych reakci… predpokladam, ze jsou to asi hormony.. ale uz me to nebavi… mate nejakej tip co na to? ![]()
Ja bych radila lidi nepotkavat
… ony stejne jsou navstevy uz poradne tezke ke konci, tak se na lidi vykasli a zustan doma ![]()
@skritek Petra píše:
Ja bych radila lidi nepotkavat… ony stejne jsou navstevy uz poradne tezke ke konci, tak se na lidi vykasli a zustan doma
@anduletka jsem 36. týden a mám úplně to samý
lidem se vyhejbám, pokud nemusim, tak se s nikym nebavimmě totiž zas dokáže spolehlivě vytočit to, jak se mě pořád všichni dokola na něco ptaj
jak mi je, kdy už to bude atd…
chápu, že maj starost, ale já se o tom po stopadesátý s každym zvlášť bavit nechci ![]()
Hm… tak to se mám na co těšit… jsem 31tt a podrážděná víc než dost. Rozčílí mě už vše, a hlavně ty cenné rady jak a co mam připravovat a už máš tohle, a tamto… Uff… Jsem zvědavá na šestinedělí… chudák rodina..
Me vyhovuji rady tady na emiminu, ale co me vytaci je.. kdyz potkam nejakou maminku, ktera prohodi - „pockej az..“ - to by me fakt porazilo ![]()
@skritek Petra jojo, taky si to co potřebuju zjistim tady a ostatní rady mě dokážou hrozně vytočit ![]()
Kdyby jsi viděla mě, jsem protivná sama sobě, nemam náladu ani na děti a nejradši jsem sama o samotě. To mam v pondělí termín, jsem po hamiltonovi, mam bolesti od čtvrtka a ty pravé né a né přijít ![]()
Já jsem ve 22tt a mám to samý! Především mě vytáčí příbuzní =D Jejich rady a starosti…
Anoo… já zase říkám, až budu potřebovat radu tak se na ní sama zeptám.
Je to šílený, ale jsem strašně ráda že to nemám jen já ty cenné rady. ![]()
Jen si myslím, že s narozením našich broučků se ta podrážděnost moc nezmění… :-/
@Nelly 66 no, urcite to drive ci pozdeji prijde, hlavne hodne stesticka, at to zvladnete na jednicky, princezny!
@skritek Petra píše:
@Nelly 66 no, urcite to drive ci pozdeji prijde, hlavne hodne stesticka, at to zvladnete na jednicky, princezny!
děkuju moc, ale já už jsem nervozní jako prvnička, bolesti mam takřka celý den, dostala jsem se i na 5 min a zase se prodloužily, vůbec nejvíc nervozní jsem z toho, že nevím kdy jet do porodnice, protože jsem vyčerpaná, budí mě to ze spaní
ale v úterý už mam nemocnici, tak to snad vydržíme
To můžeme být rádi, že není ještě moc teplo… Myslím že při 30stup. by bylo hůř…