Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@skritek Petra mě furt tchýně, jak budu rodit dřív, jak malá bude mít 4 kila, denně tu je a co kdy už? Jinak na fcb nelezu, protože odpovídat mě fakt nebaví ![]()
@Nelly 66 píše:
@skritek Petra mě furt tchýně, jak budu rodit dřív, jak malá bude mít 4 kila, denně tu je a co kdy už? Jinak na fcb nelezu, protože odpovídat mě fakt nebaví
no me dnes uz taky prisli 3sms, jak se citim a kdy ze mam ten termin.. toho mam presne za mesic… to je jeste dost za dlouho… asi si ke konci vypnu telefon a nezapnu pc a budu cekat:-))))
@Nelly 66 píše:
Kdyby jsi viděla mě, jsem protivná sama sobě, nemam náladu ani na děti a nejradši jsem sama o samotě. To mam v pondělí termín, jsem po hamiltonovi, mam bolesti od čtvrtka a ty pravé né a né přijít
Jéžiš, to mi připomíná, že včera jsem se už těšila, až holky půjdou k ex na 5 dní. Kvičely, pištěly, furt něco potřebovaly…
Do toho přišla sousedka ať ji neparkuju před domem…
No a to už jsem myslela, že to schytá…
![]()
Ale termín mám až za 8 týdnů. ![]()
Cau holky, tak to ted mam taky. Sem protivna jak pr*el. Az hruza. Ted mam nemocneho syna 6 let. A schytava to chudak on. Nebiju ho, ale kricim na nej porad. Je mi to pak lito, ale neudrzim se. Chrmle jak blazen a kdyz sem mu uz así 3× rikala at se poradne oblece, pac tu lital polonahy, tak nic. Lita tady misto toho aby lezel v posteli. Uz me asi hrabe. Boli me hlava a chce se mi brecet.