Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
On tvrdí, že nás taky žijí, jelikož peníze bere z jeho pijistky (která by za normálních okolností mohla posloužit na nábytek, kočárek atd).
Boze a proc ten tvuj chlap neprevezme peci o domacnost vcetne dvou starsich deti
? Vyssi stupen tehotenstvi a prace je na tebe i tak skoro dost. Jako jestli jsi nekde 7-8. mesic, pracujes, staras se o deti, varis obed a nevis kde vzit energii na uklid… Co dela proboha on???
By mohl jezdit na úklidy místo tebe - to zaprvé. Zadruhé - může doma uklízet a starat se o děti. A za další - mít doma chlapa, co 4 měsíce nedělá a zjevně se ani nesnaží mi pomoci, toho bych kopla někam, i když před porodem…
@emiliasofi píše:
no vařit umí jen jedno jídlo a dnes je na výletě s rodičema. V pátek jsem pomáhala uklízet 3 baráky a úplně jsem se odrovnala.
tak to je fajn, že si šel na výlet. No nevím, jak to máte domluveno, ale pokud to máte od počátku nastaveno, že většinu táhneš sama a i teď před porodem, tak asi těžko mu něco docvakne.
Promiň, ale je to blb. Jestli se takhle choval vždycky, tak nepochopím
Promluva, hádka s ním nehne? Jak to budeš dělat po porodu? To budeš chodit do práce s kojencem? Jaktože jel na výlet s rodiči, když ty doma uklízíš a makáš?
Prosimte hlavne se vyprdni na nejaky diazepam. Copak jsi kun, abys vsechno tahla sama a jeste se ladovala praskama, aby se ti to lip snaselo? Coz ani nemluvim o tom, ze to budes cpat i do prcka v brise…
Chlap je na vylete s rodicema?! Kurna, to je ale „dolce vita“…
@Ariadne píše:
Promiň, ale je to blb. Jestli se takhle choval vždycky, tak nepochopímPromluva, hádka s ním nehne? Jak to budeš dělat po porodu? To budeš chodit do práce s kojencem? Jaktože jel na výlet s rodiči, když ty doma uklízíš a makáš?
Hádala jsem se nim včera v noci. Kvůli budoucnosti, práci, bytu…dětem…sem mu narovinu řekla, že na tohle můžu bejt sama bez něj. Navíc jsrm prodala dům, takže budou i fin. rezervy. Vždy jsem měla dost sil, na to, abych uklízela ve firmě sama + si brala brigády jako ošetřovatelka v bývalé práci. on je pokrývač a tvrdí, že přes zimu práce není… peníze ovšem také nejsou… to co si vydělá během březen - listopad opravdu nevystačí na to, aby pak byl 4 měsíce zas doma…
Jezdi do prace to jen kontrolovat, doma hod nohy nahoru, starsi deti uz se dokazou sami najist, ne?? A o nej se prestan starat!!! Zdravi mas jen jedno a ted v sobe i mimco!!
Všechny ti tu napíšeme, že ten model, co máte zavedený je špatně. Že ty jsi těhotná a měla bys odpočívat, ptž jinak jako ten kůň „pojdeš“. Ale je otázka, na jaké úrovni máte komunikaci, jestli je tvůj přítel schopen a ochoten uznat, že takhle to nejde. Že peníze z pojistky jsou rezerva a když má obě ruce a nohy zdravé, měl by tě zastat v práci. Naopak, kdyby se k zákaznicím dokázal chovat vstřícně, tak by si s nimi mile pokecal, zastal práci a ony by si ještě řekly, že chlap a takhle uklízet, to by chtěly doma ![]()
Copak nevidí, že tu práci tedy potřebujete, když on práci nemá? ![]()
@emiliasofi
Bracha je taky pokryvac, sice ted to presne nedela, ale stavby uz se pomalu rozjizdeji. Pres zimu muze treba do skladu!
@ninabu píše:
Chlap je na vylete s rodicema?! Kurna, to je ale „dolce vita“…
@emiliasofi To je sice fajn, že si postěžuješ, ale asi cítíš, že je potřeba s tím něco udělat. Takhle to vypadá, že on si doma chodí jak paša, všechny komanduje a ve finále si lehne k tv a matko 2 děti a třetího na cestě se po.er.
@palapa píše:
@emiliasofi
Bracha je taky pokryvac, sice ted to presne nedela, ale stavby uz se pomalu rozjizdeji. Pres zimu muze treba do skladu!
od listopadu mu říkám, at si najde brigádu…
marně…a to jsem ještě do nedávna splácela hypotéku, takže kolikrát nebylo ani na jídlo a stejně to s nim nehlo…
![]()
Hm, ze se tak ptam a po porodu to bude jak?? ty budes jezdit uklizet, s ditetem u prsu a k tomu varit a uklizet doma?? ![]()