Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@emiliasofi píše:tak tohle mi úplně nevadí, alespoň je klid. On nás tady furt usměrňuje, řeší co moje děti dělaj nebo nedělaj…
![]()
![]()
![]()
To mi taky dost vadí. To jsem si krásně postěžovala…
Dobre, tak ted si vola po nadneseni otazka- Proc s nim jsi? Nic nepomuze, tvoje deti moc nemusi, ty jsi rada, kdyz neni doma…
@Ariadne píše:
@emiliasofi To je sice fajn, že si postěžuješ, ale asi cítíš, že je potřeba s tím něco udělat. Takhle to vypadá, že on si doma chodí jak paša, všechny komanduje a ve finále si lehnePříspěvek upraven 23.09.15 v 19:16
@emiliasofi píše:
od listopadu mu říkám, at si najde brigádu…![]()
![]()
![]()
marně…a to jsem ještě do nedávna splácela hypotéku, takže kolikrát nebylo ani na jídlo a stejně to s nim nehlo…
![]()
![]()
On to bere tak, že to jsou tvoje děti a tvoje starost.
Co to mas za sobce? Mne to neprijde nermalni, ze nepomuze. A misto pomoci jede frajer na vylet. A co bude po porodu? To te nazene s novorozencem na zadech makat a sam si vyvali nohy na stul?
@teredes píše:
Dobre, tak ted si vola po nadneseni otazka- Proc s nim jsi? Nic nepomuze, tvoje deti moc nemusi, ty jsi rada, kdyz neni doma…
Pane jo. To je teda opora. Nevydělává, nepomůže a ještě prudí. Doufám, že je alespoň dobrý v posteli.
@Alepoudaki píše:
Co to mas za sobce? Mne to neprijde nermalni, ze nepomuze. A misto pomoci jede frajer na vylet. A co bude po porodu? To te nazene s novorozencem na zadech makat a sam si vyvali nohy na stul?
když je schopnej se na mě koukat jak uklízim s pupkem a ještě, když mám záda v prde. i, tak proč nepracovat s kojencem na zádech… ![]()
@emiliasofi V tom případě by šel. po porodu nebudeš mít doma 3 děti, ale 4 a to nejstarší z nich bude na obtíž. To už ti snad víc pomůžou malý holky. Opravdu ho tak nutně u sebe potřebuješ, když je spíš na obtíž?
Nepomuze, penize neprinese. A jeste bude po porodu prudit se sexem.
@simona.00123 píše:
Pane jo. To je teda opora. Nevydělává, nepomůže a ještě prudí. Doufám, že je alespoň dobrý v posteli.
No i kdyzby byl, tak vidim zakladatelku, jak po tomhle maratonu vecer nahodi nocni kosilku a s usmevem na rtu zahaji nocni sichtu ![]()
Kazda rada draha, kazdopadne bych se o nej nestarala a snazila se na nej prehodit alespon tu domacnost ![]()
@Alepoudaki píše:
A co ti prinasi spolecne souziti s tim sobcem?
taky nad tím přemýšlím
@emiliasofi píše:
od listopadu mu říkám, at si najde brigádu…![]()
![]()
![]()
marně…a to jsem ještě do nedávna splácela hypotéku, takže kolikrát nebylo ani na jídlo a stejně to s nim nehlo…
![]()
![]()
A proc si ho porad nechavas doma? Na co ho potrebujes? Jen bude o stravnika min.