Už to nedávám - 8 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6263
7.4.13 12:28
@emiliasofi píše: :mrgreen: tak tohle mi úplně nevadí, alespoň je klid. On nás tady furt usměrňuje, řeší co moje děti dělaj nebo nedělaj… :think: :think: :think: :think: To mi taky dost vadí. To jsem si krásně postěžovala… :palec:

Dobre, tak ted si vola po nadneseni otazka- Proc s nim jsi? Nic nepomuze, tvoje deti moc nemusi, ty jsi rada, kdyz neni doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.13 12:29
@Ariadne píše:
@emiliasofi To je sice fajn, že si postěžuješ, ale asi cítíš, že je potřeba s tím něco udělat. Takhle to vypadá, že on si doma chodí jak paša, všechny komanduje a ve finále si lehne

Příspěvek upraven 23.09.15 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.4.13 12:30
@emiliasofi píše:
od listopadu mu říkám, at si najde brigádu… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: marně…a to jsem ještě do nedávna splácela hypotéku, takže kolikrát nebylo ani na jídlo a stejně to s nim nehlo… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

On to bere tak, že to jsou tvoje děti a tvoje starost.

• Citovat
  • Upravit
6885
7.4.13 12:31

Co to mas za sobce? Mne to neprijde nermalni, ze nepomuze. A misto pomoci jede frajer na vylet. A co bude po porodu? To te nazene s novorozencem na zadech makat a sam si vyvali nohy na stul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.13 12:31
@teredes píše:
Dobre, tak ted si vola po nadneseni otazka- Proc s nim jsi? Nic nepomuze, tvoje deti moc nemusi, ty jsi rada, kdyz neni doma…
:think: :think: :think: :think: za normálních okolností, kdybych s ním nečekala dítě, tak by šel velice rychle tak odkud přišel. Si tak říkám, že přeci nemůžu bejt tak pitomá, že bych zase šáhla vedle… :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.4.13 12:34

Pane jo. To je teda opora. Nevydělává, nepomůže a ještě prudí. Doufám, že je alespoň dobrý v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.13 12:34
@Alepoudaki píše:
Co to mas za sobce? Mne to neprijde nermalni, ze nepomuze. A misto pomoci jede frajer na vylet. A co bude po porodu? To te nazene s novorozencem na zadech makat a sam si vyvali nohy na stul?

když je schopnej se na mě koukat jak uklízim s pupkem a ještě, když mám záda v prde. i, tak proč nepracovat s kojencem na zádech… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
7.4.13 12:35

A co ti prinasi spolecne souziti s tim sobcem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
7.4.13 12:36

@emiliasofi V tom případě by šel. po porodu nebudeš mít doma 3 děti, ale 4 a to nejstarší z nich bude na obtíž. To už ti snad víc pomůžou malý holky. Opravdu ho tak nutně u sebe potřebuješ, když je spíš na obtíž?

• Citovat
  • Upravit
6885
7.4.13 12:37

Nepomuze, penize neprinese. A jeste bude po porodu prudit se sexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
7.4.13 12:37
@simona.00123 píše:
Pane jo. To je teda opora. Nevydělává, nepomůže a ještě prudí. Doufám, že je alespoň dobrý v posteli.

No i kdyzby byl, tak vidim zakladatelku, jak po tomhle maratonu vecer nahodi nocni kosilku a s usmevem na rtu zahaji nocni sichtu :lol:

Kazda rada draha, kazdopadne bych se o nej nestarala a snazila se na nej prehodit alespon tu domacnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.4.13 12:39

:mrgreen: Snažila jsem se najít důvod, proč si ho doma pěstovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
7.4.13 12:41

@simona.00123
Nejak jsme se shodly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
7.4.13 12:41
@Alepoudaki píše:
A co ti prinasi spolecne souziti s tim sobcem?

taky nad tím přemýšlím

• Citovat
  • Upravit
8814
7.4.13 12:43
@emiliasofi píše:
od listopadu mu říkám, at si najde brigádu… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: marně…a to jsem ještě do nedávna splácela hypotéku, takže kolikrát nebylo ani na jídlo a stejně to s nim nehlo… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

A proc si ho porad nechavas doma? Na co ho potrebujes? Jen bude o stravnika min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí