Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eTeresa píše:
@nono01 Nic si z toho nedělej, já čekám druhý a začínám mít pocit, že to taky nepoznám
aspon nejsem sama ![]()
@annkysilkova píše:
Jo hlásím se 37. týdne a už bych taky nejradši měla po
jo je to fakt dlouhý 40 týdnů to vymyslel beztak chlap
![]()
Taky sem spadám, ale nevím, proč bych měla mít hlavu z úřadů.
Na žádným jsem ještě nebyla a asi nepůjdu, mateřskou jsem předala v práci, papír o jméně vezmu do porodnice a tam to předají matrice, pojišťovna bude taky v pohodě.
@nono01 píše:
Jo já už bych to chtěla mít za sebou jsem 36+4 a už se přiznám že bych aj porodila je to dlouhé
Tak 36+4 se mi narodilo prostřední dítě. Byla prťavá, 2,55 a 45, bylo to po rizikovém, ale jinak pohoda, pátý den domů…
Jo já to mám trochu zkompliovaný kvůli trvalému bydlišti…já si papíry chci už předvyplnit mám jich strašnněěě moc a zítra jdem konečně zapsat tatku na matriku
@Cuarentena píše:
Tak 36+4 se mi narodilo prostřední dítě. Byla prťavá, 2,55 a 45, bylo to po rizikovém, ale jinak pohoda, pátý den domů…
já mám strach že budu mít malý mimčo a ještě mi po porodu zhubne a budem tam strašně dlouho ležet ale snad ne
Napposledy co mi ho měřily měl 2 kila a já jsem od té doby nic nepřibrala ale jsem jak balon tak snad roste dobře celkově jsem přibrala jenom 11 kg
@nono01 tet už nebudes student nebo jo??já nevím mi na minimum nárok zřejmě nemáme…protože přítel pracuje…a to minimum je hrozně nízký…ale bude mít jako otec menší daň…což se taky hodí:)
Já budu student furt teda ještě aspon rok
možná dva záleží jak se budu snažit
přítel taky pracuje jak to nepřesáhne 18000 a jakýsi drobný tak si furt v minimu
@nono01 to n evím s tím nemám bohužel zkušenost…
ale vsechny ty papíry co sem tam obdržela vyplním a budu čekat co mi uznají ![]()
Joojo asi tak nijak, moc se mi nechce přerušovat studium protože takhle beru aj na sebe 700 měsíčně
Jsem teď 36tt ještě povinných 14 dní a klidně bych i rodila ![]()
už toho mám plné zuby
.
Ahojky, jsem v 37.tt a mám toho fakt dost. už bych nejraději měla po porodu. těch 9 měsíců je moc dlouhých. ![]()