Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Průtoky jsem měla hraniční, malý nepřibíral. Rozhodli se pro akutní císař. Zachránili mu tím život. Měl utaženou pupečníkovou sňůru kolem krku, proto nepřibíral.
Dcera mela spatne prutoky ve 40tt odpovidala 35tt po narozeni naprosto vporadku jen je drobatko..zbytecne se nestresuj vse bude ok ![]()
Děkuji holky za reakce.Snad to bude ok. Zatím má odhad 2,5 kg.Za každý týden budu ráda když to bude v pořádku.
Ahojky, malá se narodila taky kvůli špatným průtokům ve 36t s necelými dvěma kily. Teď má 16měsíců a 13kg, takže vše ukázkově dohnala ![]()
Maminky, nebojte se a držím všem pěstičky ![]()
Dobry den holky, obnovuji diskuzi a ptam se, ma nekdo prosim zkusenosti nebo si pamatuje treba z prukazky, jake byly vase hodnoty prutoku pupecnikem kolem 35-36tt? Jsem zrovna po kontrole 35+3 tt a prutoky mam zapsany jako 0,7, miminko ma odhad 2400g, za poslednich 10 dni pribral jen 100g..mam nejak divny pocit, ikdyz Dr. rikal, ze je vse zatim v poradku (rikal tedy, ze prutok horsi, ale vzhledem k celkovemu stavu, jeste ok)…hlavne mi je divne, ze pribral tak malo..no nevim, treba jen plasim, ale potrebuji uklidnit ![]()
Ahoj, já měla minulý týden na kontrole 35+3 průtoky 0,66. Teda jestli je to v průkazce ta hodnota pl. a malej měl odhad 2500g. Tento tyden 36+3 tam mam dokonce 0,63 ale doktorka nic neříkala ![]()
@di.xi.nka01 tak snad bude vse ok
ja dnes mela i trochu horsi ozvy, rychlejsi tep, mam bolesti vnitrni strany stehen, tak nejak plasim
tak snad jeste vydrzim ![]()
Určitě jo
mě už teď taky pořád něco bolí hlavně v noci a hlavně teda záda ![]()
@DiváBára A jaké průtoky? Měří se více hodnot, já tam mám vždy dvě MCA PI a UA PI. Jinak pokud přibrala 100g je o málo v posledním měsíci těhu příbere mimčo i 400g týdne. J8 mám také drobnější mimčo 36tt odhad 2300g…ale zvou mě každy týden na ultrazvuk a sledují průtoky a jak přibírá…