Elektronická cigareta v těhotenství

2242
5.6.12 13:11

elektronicka cigareta v tehotenstvi

je tady nějaká mamina,která přešla v těhotenstvi z normálních cigaret na elektronické beznikotinové? A co na to řekl lékař? Máte zkušenosti se škodlivostí? Prosím matky nekuřačky,ať nemoralizujou. Dékuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
5.6.12 13:16

Ahoj,
já s kouřením v těhu sekla úplně a teď kouřím elektronické s nikotinem. Ty beznikotinové, doufám, že se nepletu, obsahují jen páru, kterou vdechuješ, tak by to snad nemělo škodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
5.6.12 13:18

já kouřila asi dva měsíce před otěhotněním, jak jsem otěhotněla, cigarety mi začly hrozně smrdět a smrdí do ted. myslím, že elektronická by vadit neměla. ale záleží, kolik denně kouříš, co jsem slyšela, tak se nedoporučuje v těhotenství přestat kouřit úplně, když je člověk silný kuřák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.6.12 13:21

Pokud jsou beznikotinové, tak by škodit neměli.. Já tedy přestala s těhotenstvím, strašně mi to smrdělo a tehdy neexistovaly náhražky.. Vím, že známá jí používala, po poradě s dr, ten jí řekl, že je to rozhodně lepší, jak kouřit.. Ale zase se prý nedoporučuje přestat úplně, když jsi silný kuřák, tak možná lepší porada přímo s doktorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
5.6.12 13:27

no kourila jsem 30denne a silných. Stahla jsem to na 4 denne a tech nejslabsich co na trhu jsou. Ale svedomi je svedomi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.6.12 13:35

Tak se zeptej svého doktora. Ony se prodávají i náplně s nízkým obsahem nikotinu, třeba by to mohla být taková pojistka, když bude nejhůř. Někomu vadí s kouřením přestat a má pak šílené obtíže, proto doktor raději přimhouří oko a svolí k jedné cigaretě. Já kouřila 20 denně a naštěstí jsem žádné problémy neměla, teda byla jsem šíleně vzteklá, ale to je tak všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.6.12 13:54

Co jsem cetla, tak ty elektronicky jsou jeste vetsi sajrajt, nez normalni… zkus pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
5.6.12 13:58

Ahojky já elektronku kouřila cca 3 měsíce, pak jsem do toho zase vlítla, ale kouřila jsem tak pod deset denně. A včerejší // mě donutily elektronku zase oprášit. Já myslím že to je určitě lepší než klasická cigareta - kde je dehet, karcinogeny a my víme co všechno že. Já si jí ted pofukuji v práci, mám ale s nikotinem, tak si asi koupím nějakou nápln bez :nevim: ted ale s nikotinem potřebuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
5.6.12 14:06

Tak pokud vim nikotin je velice prospěšna látka, myslim ze se toho bat nemusis. Zalezi na doktorovi co ti řekne.

• Citovat
  • Upravit
2242
5.6.12 14:31
@Bohemund píše:
Tak pokud vim nikotin je velice prospěšna látka, myslim ze se toho bat nemusis. Zalezi na doktorovi co ti řekne.
? To má být vtip?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
5.6.12 14:45
@Luciusek86 píše: ? To má být vtip?

ne nikotin zlepšuje soustředěni a snižuji ve staři procento nemoci jako alzhajmer.
to co škodi je druh absorbce nikotinu

• Citovat
  • Upravit
29730
5.6.12 16:32

Elektronicka cigareta nevypousti pouze nikotin nebo „paru“, ono je tam neco navic ;)Nikotin jako takovy tolik skodlivy neni, daleko horsi jsou ty dalsi veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
5.6.12 16:42

Ahojky tady na to musim reagovat : podivej se sem : http://help-eu.cz/…igarete.html je to zhurba dole…A ve zkratce pisi ze nikotin v EC je vyluhovany z listu, obsahuje prophylengykol jako obsahuje treba : Hedelix nebo Bromexin..A para je pouze voda…Nebyly prokazany zadne skodliviny..... ;)A skodlivým v tom pripade zustava pouze Nikotin…Sama EC doma mam kourim ji…Pokud na cigarety tak cca 3-5 denne…Ale prestava mi to jaksi chutnat…je mi z toho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.6.12 17:34

Bohuzel jen v AJ, pred elektronickyma cigaretama varuje FDA…
 http://www.fda.gov/…cm173222.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
5.6.12 17:47

@asha no jo,ale karcinogenni latky obsahujou i cigarety a navic smrdi…Je to vec nazoru…podle me to studie poradne neprokazaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky