Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte,já mám termín až 10.8 a taky už se nemůžu dočkat,na jednu stranu si říkám: ,,musím si to ještě pořádně užít po bříšku se mi pak bude určitě stýskat,malej se tam má dobře a je tam chráněnej pak už bude bojovat jen sám za sebe" a na druhou stranu si říkám:,,už aby to bylo za mnou,12kg nahoře,nohy jak slon a ještě pár týdnů přede mnou a jen aby mu v bříšku bylo dobře(omotání pupeční šňůry,špatná placenta atd…) " prostě takový smíšený pocity
hlavně aby byl malej v pořádku…
tak se držte ![]()
Také se na něj moc moc těším, ale říkám si, že v bříšku má větší bezpečí. To je nejdůležitější, aby se miminko narodilo živé a zdravé.
Jinak koukám, že zde je plno srpňaček a nejste vůbec v naší skupině. Jestli chcete, klidně se přidejte do TP srpen
Ahoj holky!
Tak jsme dneska ve 3 ráno s přítelem vyrazili do porodnice
od čtvrtka beru hořčík kvůli tvrdnutí bříška, ale včera mě to drželo celý den a nějak už mi ani hořčík nezabíral tak jsme raději jeli (byla jsem poučená od doktora, že kdyby to nepřestalo, máme jet)
Natočili mi monitor, udělali prohlídku, a s tím že jsem otevřená jen na špičku prstu, a že jsou to jen silní poslíčci mě poslali domů
Pan doktor byl chudák po tý noční šichtě asi na kraji svých sil, protože sotva udržel oči otevřené
ale i přesto, byli všichni strašně moc milí (nechápu
), a já mám teď aspoň vyřízené papírovnání a hlavně klid od vystrašeného přítele ![]()
Tak hlavně že je všechno v pořádku:o) taky mi občas tvrdne bříško,ale není to zas tak hrozný,řekla bych že je to ještě v mezích normy…jinak chci se zeptat jak často chodíte na prohlídky ke gyn.?Já od minulého týdne už budu chodit prý každý týden,tak chci jen zjistit jak to máte vy,ale asi je to u každého gyn. jinak že?
Jooo všechno je ok
To spíš přítel vyšiloval
Taky už máme napsané prohlídky na každý týden.
Myslím, že je to ke konci těhu takhle všude ne? ![]()
Elis@beth Grey píše:
Ahoj holky!
Tak jsme dneska ve 3 ráno s přítelem vyrazili do porodniceod čtvrtka beru hořčík kvůli tvrdnutí bříška, ale včera mě to drželo celý den a nějak už mi ani hořčík nezabíral tak jsme raději jeli (byla jsem poučená od doktora, že kdyby to nepřestalo, máme jet)
Natočili mi monitor, udělali prohlídku, a s tím že jsem otevřená jen na špičku prstu, a že jsou to jen silní poslíčci mě poslali domů
Pan doktor byl chudák po tý noční šichtě asi na kraji svých sil, protože sotva udržel oči otevřené
ale i přesto, byli všichni strašně moc milí (nechápu
), a já mám teď aspoň vyřízené papírovnání a hlavně klid od vystrašeného přítele
Tak to je moc fajn, že je všechno vpořádku. Já jsem byla na kontrole v pátek a na další mám jít příští týden v pátek, takže po dvou týdnech, ale potom už budu chodit taky po týdnu - právě jsem ve 35. týdnu. A mohla bych se zeptat v kolikátém týdnu jsi ty? Abych věděla, od kdy už můžu cítit poslíčky.
Ahoj
Ono je to s těma poslíčkama asi dost individuální, ale podle doktora jsem teď 36+1…Občas tedy nechápu jak to počítají, protože mi přijde, že je to pokaždý jinak
Naposledy mi to vycházelo přesně o týden míň…tak opravdu nevím ![]()