Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Se zátkou neporadim, ta mi asi neodesla nebo jsem si toho nevsimla
výtok jsem měla ke konci temer porad. A já měla CS 4 mesit před terminem a nakonec jsem jeste přenašela a porod mi museli vyvolat ![]()
Příspěvek upraven 14.08.13 v 14:44
Já měla vodový výtok v obou těhotenstvích, bez intimky ani ránu. U toho druhého byl navíc koncem fakt dost intenzivní. Jinak co se toho CS týká, tak já měla u druhého CS 6 od 35tt. až do konce. Takže jen podle samotného CS se řídit rozhodně nelze. Porodila jsem den po termínu.
Hlenova zatka muze byt i vodova - ja sem to zazila.Rano (38+2) sem mela vodovy vytok, jako blbec sem jela do porodky, ze mi odchazi plodovka, po testu plodovka negativni a za 24H byl syn na svete.
Jj to je ta hlenova zatka, taky jsem to tak mela, to je v poradku. Ona se asi musí zkapalnit, aby mohla jit ven. jinak tam ale celou dobu byla v tom skupenstvi hlenu.. bych rekla, nejsem odbornik ![]()
Dneska rano jsem mela vytok vodovy jsem ve 39tt ale krev tam neni tak nevim
@michellll
A nemuze to byt plodova voda nebo hlenova zatka? Asi by to chtelo nejakou kontrolu u gynekologa, hlavne jestli toho bylo vic.Aby to nebyla plodovka.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jelsti jste nektera mela vytoky od zacatku tehotenstvi… ja ho mam od zacatku a tedka se to zvysuje…
No a proč se to deje?:D me to strasne vadi a porad se musim myt… ale nepomaha to..
@BarboraDvaVjednom To nevím… já jsem se bez intimky nehnula. Ale pro klid si můžeš nechat udělat rozbor, jeslti to není plodovka. Kolikátý jsi tt?
@BarboraDvaVjednom No tak to je za pár… ale kdyby toho bylo hodně, zeptala bych se na gyndě na ten rozbor…
Dobry den, chtela bych se zeptat zda je normalni ke konci tehotenstvi vodovy vytok.Dnes jsem 35+4 u meho doktora mi bylo receno ze to zacina odchazet hlenova zatka
ale ja si myslela ze hlenova Z. neni vodova, Tak se chci zeptat na vase zkusennosti jinak CS jsem mela ted naposledy 5 dle doktora to vypada na brzky porod co si myslite?