Hysterka na pohotovosti:))

perfect day
12.8.13 20:40

Hysterka na pohotovosti:))

Mile zeny,
chtela bych se trochu pobavit a tak vkladam svuj nedavny zazitek jako prvni.

Na pohotovost nektere z nas ze strachu o mimino asi obcas zajedou a sestry a lekari na gynekologii by asi mohli vypravet.Muj nedavny zazitek:

Ve spechu jsem do sebe hodila hrst prasku, ktere v poledne beru ( jsem 15 tt a je to magne2×, asco, brusinky a listovou) s tim, ze bezim do mesta. Nez jsem se otocila, bylo jasno, prasky vzpricene v krku a ja nedychala, ale sipala, aniz by mi do hrtanu vproudila jedina molekula kysliku. Zkusila jsem kaslat, kaslat v predklonu, vzduch chybel, nakonec jsem zvonila na sousedku a ta me nasla uz na zemi, kde jsem lapala po dechu a na zemi vedle me totalne slepeny dve obri magnezia:))

Byla jsem mirne otresena a vzhleem k tomu ze jsem jiz mesic stravila v nemocnici s hroziicm potratem, mam urcite posunuty hranici obav, bojim se vseho a priduseni taky.

Kdyz jsem ale sestricce na prijmu rikala, ze mam strach, protoze mi zaskocil prasek, zadne pochopeni jsme v jejich ocich nevidela a vlastne ani nehledala a zahanbene jsem cekala na vysvobozuici UZV.-DD

Ma nekdo podobne, i klidne netehotenske, zazitky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31104
12.8.13 20:46

Nebyla jsem na pohotovosti, ale loni jsem se bála, zda jsem mohla dítě otrávit tím, že jsem cca 20 minut dýchala výpary z „hořícího“ bytu. Ale řešila jsem to tedy telefonicky :). Pak jsem se do bytu bála po porodu nastěhovat, protože tam byla cítit desinfekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
12.8.13 20:46

Nemám, ale tomu, jak říkáš, že máš strach o mimino protože ti zaskočil prášek, se musím smát :lol: Sorry :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
12.8.13 20:49

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jsem volala na pohotovost, protože jsem třikrát zvracela a myslela jsem, že asi umřu :jazyk: (celkově jsem zvracela tak třikrát za život a to mi už dááávno není 30let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
12.8.13 20:51

@perfect day Ahoj, dokonce dvakrat- pokazdy mi vysoko v krku zustalo sousto steaku. Bylo to priserny :-( Prvne v restauraci, kde se personal radeji schoval nez aby se snazil nejak pomoci, coz bylo super…V sanite se me snazili prostouchnout, ale nic se nehnulo- viselo to proste silene vysoko a ja jen sipala a bala se, ze jestli kus vleti, kam nema, tak nedopadnu nejlip. Neslo polykat, takze pusu rozedrenou od vecnyho plivani a otirani. Doktor dorazil dyl jak po hodine- hadici postupne zavadeli pomalu az do duodena s tim, ze mam zaklepat az ucitim ze se to sousto uvolnilo- coz se nakonec stalo. No a doktor se jen tak smal a rekl, ze to je celkove moji drobnou konstituci, ze holt i trubky mam uzky, tak musim bejt priste opatrna…Nebylo to nic prijemnyho, ale od ty doby si maso krajim fakt radeji na pidikousky a nehltam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
12.8.13 20:53

@Myrha desinfekce taky dobrý)))) @Seizdra vzdyt to sem pisu, protoze to bylo ve finale smesn a ani to neslo vylicit, ale nevim, jestli jsi se nekdy fakt necim dusila, kdyz dochazi kyslik, prestava pr..l a mne uz zacinalo hucet v usich.-DD Nahodu doktorka mirekla, ze by jela taky. Sestricka ale NEE:-DDD

• Citovat
  • Upravit
perfect day
12.8.13 20:55

@amazon hahahaaa. a co jsi rekla do telefonu? dobry den, jsme tehotna, trikrat jsem zvracela..mam prijet? :-DDDDD kdyz to polozili, meli urcite si to ten dotycny neenchal pro sebe. Stejne jako mou navstevu:-DD

• Citovat
  • Upravit
perfect day
12.8.13 20:58

@Sepishka ze to clovek nevykasle sam vid..ja teda ty magnesia vykaslala, ale asi au v ten momet, co jsme sla na chodbe do pokleku. Mam takovy strach o mimino, ze jsem se do te doby byla i kychnout, ted to ale byla otazka preziti, to, jak jsem kaslala o zivot muselo mimino stopro zaregistrovat. Nejak mi bylo v tu chvili jedno, chtela jsem jen prezit))

• Citovat
  • Upravit
2401
12.8.13 21:13

@perfect day Ja jsem si narvala i celou pest do krku ve snaze to nejak posoupnout, ale ani nahodou. Zkouseli to ze me i vymlatit v sanitce- nic nepomahalo, kdyz me zadali at to zkusim zapit, tak jsem se zacala topit, i doktor pak primo v nemocnici byl dost zmatenej, kdyz porad nic nebyl schopnej ze me dostat a nakonec vypadl obri kus masa ve chvili, kdy ze me vytahoval tubus. Ja jsem v ty dobe tehotna nastesti nebyla, ale mela jsem malicky dite a v hlave se mi honil pripad Saudka, kterej po zaskoceni skoncil v komatu- no fakt nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
12.8.13 21:15

8o..asi uz nebudu nikdy zrat magnesium.. 8o nebo radsi nebudu nikdy tehotna.. :think:..ne pockat.. koupim si magnesium v sumaku… :mrgreen: doufam, ze mi nebude hrozit utonuti.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
12.8.13 21:15

Já jsem nedávno šla s dcerou za pediatrem s tím že má podivný pupínky na hlavě a ve vlasech a jestli to není nějaká alergie. Ten den se děti pokreslily pastelkama na obličej, tak jsem si myslela, že třeba z toho. Nejdřív jsem jít ani nechtěla, ale pak mě vycukala úzkostlivá sousedka, že by s tím určitě šla…no a byly to štípance od komárů nebo mušek :mrgreen:

To jsem si připadala, jak totální blbec :) ale vůbec mě to nenapadlo, protože jí to pořádně vylezlo až den nebo dva potom, co jsme byli večer venku…
pediatr vypadal chápavě, řekl ať si koupím tekutej pudr a podepsal se mudr :D ale museli z toho mít se setrou asi docela prču…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky