Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny „skoro maminky“. Jmenuji se Lucie a je mi 26, jsem ve 12t a jedná se o moje první těhotenství. Ráda bych si popovídala s někým, kdo je na tom stejně. Samozřejmě rady a postřehy od zkušených jsou též vítány ![]()
Nevím jak vám, ale zatím se mi zdá, že to celé moc neutíká.. ![]()
@Lucijee26 gratuluju. mě první taky vůbec neutíkalo. přišlo mi, že se pořád na něco čeká, obzvlášť když jsem pak zůstala doma ![]()
Taky mi přijde, že se mi to strašně táhne, jsem v 28tt a hrozím se chvíle, kdy budu muset nastoupit na meteřskou, to se bude určitě obzvlášť táhnout..
@Lucijee26 jsem na tom stejně. Odkud jsi? My čekáme chlapečka Aleše ![]()
Ahoj tak se kvam take pridavam jsem v 8tydnu a je to take moje první tehotenstvi. jmenuji se misa a bude mi za 2 mesice 25, a jsem z Teplic ![]()
Gratuluji k miminku
Mě se to taky strašně moc táhlo, nejhorší to bylo měsíc před termínem, kdy už jsem měla všechno nachystaný ![]()
No přesně tak.. pořád se na něco čeká, nic moc ještě není vidět. Všichni mi teda říkají, že se ani nenaděju a mimčo bude venku. Už se opravdu těším, jsem na to celé neskutečně zvědavá… ![]()
Ještě úplně nevím, jak odpovědět konkrétnímu příspěvku, ale jistě na to přijdu…
¨
Takže odpovím všem najednou.. Jsem z jižních čech z Čimelic, malá vesnička u Písku. Jinak původně pocházím z Jindřichova Hradce, do Čimelic jsem odešla za přítelem. Já zatím ještě nev´ím, co čekáme, ale podvědomí mi říká, že to bude holčička. Ve finále je mi to jedno, hlavně aby to bylo zdravé.. ![]()
No mateřská je pro mě taky celkem strašák, doufám, že budu moct chodit co nejdýl do práce, ta představa, že jsem 3 roky doma se mi zdá hrozná… ![]()
Jsem ráda, že se ke mě někdo přidal, aspoň to tu můžeme vše probrat, času máme ještě víc než dost. Co výbavička, už jste s něčím začali? Já ještě ne, čekám až budu vědět, co to bude a až bude po dovolené a pak začnu…
@Lucijee26 Ahoooj, gratuluji ![]()
A přidávám se, je mi 23 let, jsem teď ve 12+4 a rovněž to bude naše první děťátko ![]()
@Lucijee26 píše:
Ještě úplně nevím, jak odpovědět konkrétnímu příspěvku, ale jistě na to přijdu…¨
Takže odpovím všem najednou.. Jsem z jižních čech z Čimelic, malá vesnička u Písku. Jinak původně pocházím z Jindřichova Hradce, do Čimelic jsem odešla za přítelem. Já zatím ještě nev´ím, co čekáme, ale podvědomí mi říká, že to bude holčička. Ve finále je mi to jedno, hlavně aby to bylo zdravé..
No mateřská je pro mě taky celkem strašák, doufám, že budu moct chodit co nejdýl do práce, ta představa, že jsem 3 roky doma se mi zdá hrozná…
Jsem ráda, že se ke mě někdo přidal, aspoň to tu můžeme vše probrat, času máme ještě víc než dost. Co výbavička, už jste s něčím začali? Já ještě ne, čekám až budu vědět, co to bude a až bude po dovolené a pak začnu…
Pod textem uživatele, kterému chceš odpovědět je ´´zmínit´´ Tím odpovíš konkrétnímu uživateli ![]()
@Lucijee26 no ja teprv pujdu na gyndu doktorka mela nabyte termini pred dovolenou tak me obednala na 21.8 to uz budu 9tydnu prej to bude i akorat ze uz bude vse pekne videt jinak zatim jeste vybavicku neporizuju budu cekat na genetiku az mi reknou co to bude ale u meho srdicka cejtim ze to nespis bude holcicka jinak v Jindřichovi Hradci mam pribuzni ![]()
@misulinka88 Jé… tak to jsme na tom stejně, já také cítím, že to bude holčička… ![]()
Já se budu objednávat teď ve středu na nějaké velké vyšetření, tak jsem zvědavá… ![]()
Ahoj vsem
jsem tez poprve tehu, je mi 21 a jsem z Trutnova
jsem 23+2tt a cekame Matyska
Momentalne lezim v nemocnici ![]()