Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky já si myslím ze to je normální miminko se poradne zahnizduje a vse se ti vevnitr napíná já to mela taky a to brnění na to ti pomuze magnesium ja ho beru od zacatku tehu a je to ohodne lepsi
drzim palecky at je vse jak má byt ![]()
Jestli máš opravdu tak velké bolesti - aby to nebylo mimoděložní..já teda nevím, bolesti na začátku ano, ale až tak jakoby ti někdo kopal do břicha? ![]()
@Ivonnečka děkuji, tak snad to i u mě bude jak říkáš… jsem z toho docela mimo, nejdřív neplánované dvě čárky a teď takové problémy… celý den mě píchá v podbříšku a když se chci byť jen protáhnout, kýchnout nebo se napínám při otáčení v posteli tak je to bolest opravdu hodně silná
Asi bych šla k lékaři a vše s ním probrala, únava je běžná, bolesti břicha mi tak obvyklé nepřipadají, ruce mohou být také nějaký příznak něčeho.
@smurfka abych byla upřímná taky mě to napadlo
jelikož ty bolesti opravdu nepřeháním až mě to v noci vzbudilo když jsem se chtěla otočit
Pokud to vydržíš do zítřka tak si počkej, ovšem asi bych zašla dřív - třeba i na pohotovost - nevím no, až takové bolesti mi normální teda nepřijdou.. ![]()
Šla bych na pohotovost, může to být mimoděložní. Tak velké bolesti a brnění rukou tedy obvyklé nejsou.
@Anonymní píše:
@smurfka abych byla upřímná taky mě to napadlojelikož ty bolesti opravdu nepřeháním až mě to v noci vzbudilo když jsem se chtěla otočit
A jak dlouho jsi tehotna? 4tt? To nevim, jestli by uz neco na utz videli
. Muzes zkusit zajet k doktorovi. A co se tyce bolesti pri protazeni, kychani a rychle vstavani, tak u me to byla takova bolest, ze jsem sla do kolen a drzelo meto do konce 3 mesice. Ale nebylo to porad, fakt jenom v techto pripadech. A v pidbrisku me taky pichalo, pobolivalo, to je na zacatku tehu normalni. Drzim palecky, at je vse v poradku.
@smurfka @jannina1 uvidím tedy jak mi bude přes den budu se snažit odpočívat i když s batoletem za zadkem to bude těžké… Pokud se samozřejmě něco zhorší tak ihned pojedu… nemocnici máme více jak 30km tak se mi zas nechce plašit s rodinou když to vlastně nikdo ještě neví ![]()
@myskalucka no asi tak nějak 4-5tt více ne si myslím.. netuším jak to přesně spočítat to se asi ani nedá když mohla být ovulka kdykoliv ![]()
Tak uvidíš co ti řekne zítra dr..podle mě když jde o mimoděložní těhu tak nemusí být plod až tak starý - to se na utz ukáže i když je to ještě na začátku..snad to bude v pořádku. ![]()
Nojo..to je normální..bolest v kříži při chůzy, únava, nalitá prsa..to chce jen testovat, dokud nebude dálnice..cca ob den po ránu.
Omlouvám se za anonymitu, ale nikomu jsem ještě neřekla, že jsem těhotná…
Na testu po dva dny dálnice, vím, že únava je běžná při těhotenství. S prvním jsem toto nezažila. Jenže mě neustále bolí břicho a né zrovna málo, píchání v podbříšku, když se zvedám nebo se v noci otáčím tak je to jak kdyby mě někdo nakopl
tupá bolest až mě to znehybní a do chvilky zas odezní. Dnes ráno si připadám jak praštěná když jsem se natáhla na gauč tak mě brněli obě ruce…
Asi potřebuji uklidnit jestli je to normální? Zítra se chystám k dr, ale dělám si starosti