Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych poprosit o radu…poslední dva dny mě trápí velká únava, občasné bolesti břicha (jsou mírné), k tomu mě docela dost bolí pánev…myslíte, že naložením se do vany a relaxovaním v ní nemůžu nic pokazit? Moc děkuji za radu…
Co bys chtěla pokazit?? Já si v těhotenství dávala vanu běžně
.
@Mysii a co teda myslíš, že by se mohlo pokazit? Možná ještě to, že už nevstaneš
.
Já bych doporučovala se až do porodu nekoupat..opravdu se může něco stát a pak už to nezachráníš ![]()
Klidně se nalož, mě to nedělalo dobře, ale o je individuální…a chlap mě musel vytahovat ![]()
Koupala jsem se celý těhotenství, vodu vždy trochu teplejší, abych tam hned neklepala kosu a malá tím není nijak poznamenaná
Dokonce to ani předčasný porod nevyvolalo, šla 2dny po termínu ![]()
Diky za rady…uznapoustim vodu…myslim, ze nebude ani potreba moc vody ![]()
@Mysii máme úzkou vanu a díky mému velkému nabrání váhy jsem se zadkem do vany nevešla ![]()
@pikola píše:
Dítě by se mohlo utopit třeba
To souhlasím, toho bych se bála. nebo uvařit, když může i zmrznout ![]()
@araw píše:
To souhlasím, toho bych se bála. nebo uvařit, když může i zmrznout
já bych se bála že by ze mě vyplavalo.. ![]()
@smurfka píše:
já bych se bála že by ze mě vyplavalo..
Tak porod do vody je dneska vyhledávaný
a pokud by vyplavalo bez bolestí. Jééééééé, to bych si pořídila ještě dvě ![]()
@araw píše:
Tak porod do vody je dneska vyhledávanýa pokud by vyplavalo bez bolestí. Jééééééé, to bych si pořídila ještě dvě
jaj to je fakt..já ho zrovna chtěla a u nás ho nedělaj..tak bych to měla zadara..
Chudak zakladatelka, pravdepodobne prvorodicka, tak nevi, neni si jista a hned si z ni delate srandu. ![]()
Zakladatelko, pokud mas bezproblemove tehotenstvi, tak klidne muzes, me hrozil od 28 tt predcasny porod, tak mi doporucili jen sprchu a ne moc teplou vodou na bricho..