Reverz 26.tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12743
11.8.13 11:14

Doma s děckem nikdy nebudeš odpočívat…
pokud by to bylo tvoje první tak´bych ti řekla ať jdeš domů. u druhého podle mě nebudeš mít klid takže bych asi vydržela v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8142
11.8.13 11:23

Pokud ti dotoři doporučují zůstat v nemocnici, asi bych tam zůstala. Doma to člověk nevydží být tak v klidu. Pak by sis mohla vyčítat, žes to zanedbala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
11.8.13 11:23

Pokud se nebojis ze se doma neco stane, tak bez, ja osobne bych nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
11.8.13 11:40
@Anonymní píše:
Holky prosim moc o radu zda jste to nejaka zazila a jak jste se rozhodla a jak to dopadlo nebo co byste delaly na mem miste. Jsem 26tt a lezim v nemocnici. Zacala jsem pred tydnem trosku krvacet a spinit a tak jsem jela do nemocnice, kde mi rekli, ze jsem otevrena na prst. Placentu mam hodne dole ale bude se pry zvedat. Zitra mi budou delat test na cukrovku a ja zvazuji reverz pokud me prohlidne Dr. a cukrovka bude v poradku ale mam strach z toho co vse se muze stat i kdyz budu doma poctive odpocivat :( pichaji mi Fraxiparin mam Leydenskou mutaci a ultrogestan zavadim, od pondeli nekrvacim ani uz nespinim a doma uz mame jedno decko. Diky moc vsem za jakykoliv Vas prispevek ale hsem z toho psychicky spatna a jen brecim :(

Jsi z toho psychicky špatná, tak nevím co zvažuješ? Prostě zůstaň, evidentně není vše tak jak má být.

• Citovat
  • Upravit
8743
11.8.13 11:41

Nekolikrat jsem v tehu lezela, muzes si precist moje pribehy. a to tak poctive, jako nikdo. cekala jsem dvojcatka. po jednom delsim lezeni v nemocnici- po trech tydnech, me propustili domu, aniz bych ja chtela. skoncilo to porodem ve 28.tydnu a umrtim meho chlapecka. kdybych vedela, ze se stane toto, neodesla bych ani za nic. a to jsem se cely den ani nehla, lezela s podlozenou panvi, magnezko. Byt tebou, zustanu, nechci te strasit, ale moje skoro 6-ti mesicni lezeni a bolest celyho tela byla skoro na prd. diky bohu za moji Elenku, ktera se po 70- ti dnech v nemocnici vratila domu a vse zvladla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
11.8.13 11:48

Tak ja lezela taky nejak kolem toho 25 tydne v nemocnici s bolesti bricha a revers jsem podepsala a nic se nestalo a dnes mam doma 8 mesicni holcicku ale jak se tak zamyslim zpatky tak jsi rikam ze jsem tam mela zustat co kdyby nahodou se neco stalo tak bych si to vycitala do dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
11.8.13 11:51

Ja lezela od 20teho tydne do 34tydne v nemocnici, vyrvala jsem si, aby me pustili domu, presne jak rekl dr.do tydne jste tady, za tyden byla mala venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
11.8.13 12:23

Byla jsem v nemocnici přes 5týdnů, reverz jsem zvazovala-mám doma už 2letý dítě. Nakonec jsem tam zůstala, dokud mě sami nepropustili, neodpustila by jsem si kdyby se něco stalo. Teď jsem na sebe hrdá, zvládla jsem to tam.ono si tam nakonec i zvykneš a vydržíš to.holt už Žiješ pro dvě děti, takže prvnímu zajistit hlídání, druhy ho vyležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.8.13 12:24

Zůstaň tam, kde jsi. Doma s prckem nikdy nebudeš v klidu, v nemocnici si aspoň odpočineš, což se ti s dvěma dětmi zase dlouho nepovede. 26. týden je ještě brzo, kdybys porodila, mohlo by to dopadnout špatně. Pro příklad: moje máma ležela na začátku těhotenství se špiněním v nemocnici, pak špinění přešlo, týden se nic nedělo, tak řekla, že chce domů, tam samozřejmě neležela tak, jak v nemocnici a za 2 dny potratila. Pak otěhotněla znova, zase začala špinit a v nemocnici jí řekli, že před koncem 3. měsíce nejde domů ani omylem, že jí žádný reverz podepsat nenechají a dopadlo to dobře, narodila jsem se já. :-)
A nebreč, nemáš proč, jenom tím škodíš miminku. Buď ráda, že je tam, kde je a že jsou kolem tebe lidi, co se o tebe a miminko postarají. Těch pár i kdyby týdnů v nemocnici zas není taková hrůza, vem si, že jsou lidi, i třeba malé děti, které musí být v nemocnici i několik měsíců, mají třeba bolesti, musí podstupovat nepříjemnou léčbu a taky to musí vydržet.
Přeju hodně štěstí, vydrž a hoď se do pohody! Uteče to rychle a až budeš mít mimčo doma, na nemocnici si ani nevzpomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.8.13 12:24

Neriskuj a zustan ležet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
11.8.13 13:59

Já byla otevřená na prst od 29. týdne. I přesto, že jsem dodržovala klidový režim v posteli, poslední týden dokonce v nemocnici, jsem porodila ve 34+1 tt. Malý měl naštěstí UŽ 2,4 kg, tak se z toho brzo dostal…
Radím Ti dobře, zůstaň tam :hug: Já Ti rozumím, že chceš domů za tím prvorozeným, ale vydrž to! Kvůli tomu nenarozenýmu prckovi :hug: Ať si je pak můžeš užívat oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.10.18 19:10

Otázka

Ahoj chtěla bych se zeptat.. Dneska jsem podepsala reverz měla jsem tam byt ještě 4 dny ale uz seto tam nedalo vydržet.. Moje natalka vážila jen 1670g ale za tyden co jsemtam ležela pribrala a ma dnes 2014g tak jsem si rekla ze bych uz mohla jít domu.. V nemocnici jsem dostávala každý vecer injekce na pribirani a hlídali mi průtoky pupecniku ale ty jsen mela taky v pořádku tak proste proc nejit domů.. Ale cítím se nějak divné no co když se neco stane?? Prosím o uklidnění? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí