Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já byla na revizi v březnu, ms nechodí, ovulace taky me a jak píšeš, je to na prd,,, ale vydrž, určitě se dočkáme. Je to přece jen veliký záhul pro to tělo a každé se s tím srovnává jinak…
povede se, uvidíš
radu a tak nemám, od mého posledního zp uběhly 2 roky a nic
ale já už to vzdala.
Ja jsem taky po březnové revizi a už přestavám věřit. @Pindulina85 že kočko ![]()
A řešíte to nějak holky? Já sem ted byla na HP, vysledky budou za měsíc, dneska mi kámoška oznámila, že je těhotná, tak to na mě nějak padlo ![]()
Anonymní, nic nevzdávej, jak jsi to řešila??Testy atd…Držím Nám všem palce
Zakl…
Ahoj holky, otehotnela jsem 9 mesicu po revizi v 11tt. a ted mi na nohou usina 5,5 měsíční holcicka. Urcite se to povede. Jsem další příklad toho, že kdyz se to přestane řešit, povede se. Já si proste řekla, že se tím nebudu trápit, v mém případe snad denně, a budu si ještě trochu užívat svobodného zivota a ejhle, otehotnela jsem
Držím Vám palce
sama vím jak je tohle těžké.
@Pindulina85 ty jo ty jsi ještě takova plna optimismu
je to mazec ale musíme se stim poprat a budeme silnejsi
![]()
@Pinac píše:
Ahoj holky, otehotnela jsem 9 mesicu po revizi v 11tt. a ted mi na nohou usina 5,5 měsíční holcicka. Urcite se to povede. Jsem další příklad toho, že kdyz se to přestane řešit, povede se. Já si proste řekla, že se tím nebudu trápit, v mém případe snad denně, a budu si ještě trochu užívat svobodného zivota a ejhle, otehotnela jsemDržím Vám palce
To je skvělý, přesně toto potřebujem číst, vždycky mi to dodá sílu
Tak at je málá zdravá a krásně roste ![]()
Já už jednu berušku mám, ted ji budou tři a nastupuju do práce, tak že chytám deprese, jak to všechno uteklo, jaky by to bylo, kdybych o mimčo nepřišla, za týden bych rodila
No to ti asi nemusím psát co? Tak hodně radosti s maličkou ![]()
@Anonymní píše:
A řešíte to nějak holky? Já sem ted byla na HP, vysledky budou za měsíc, dneska mi kámoška oznámila, že je těhotná, tak to na mě nějak padlo
Anonymní, nic nevzdávej, jak jsi to řešila??Testy atd…Držím Nám všem palceZakl…
teď už neřeším, ono totiž není s kým
Jinak nás čekala genetika, partner se lekl a vycouval
bylo to 4 zp a 3× sp
anonym 2
@Anonymní píše:
teď už neřeším, ono totiž není s kýmJinak nás čekala genetika, partner se lekl a vycouval
bylo to 4 zp a 3× sp
anonym píše: Více
Tak že už s ním nejsi??promin, že se tak vyptávám ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, asi se potřebuju vykecatV lednu jsem byla na revizi po ZT a od té doby nic, ovulaci mám, ms je pravidelná, ale je to všechno na prd
Čekala jste některá taky tak dlouho a nakonec se povedlo? Já už mám strach, že je něco špatně
![]()
Hezký večer a díky za ohlasy..Katka
Ahojky, taky jsem měla ZT v lednu a do dnes nic. Ale svitá mi naděje v říjnu IVF… Ale my byli v caru už před tím… tak uvidíme… jestli se zase těsně před nestane zázrak…
@Anonymní píše:
To je skvělý, přesně toto potřebujem číst, vždycky mi to dodá síluTak at je málá zdravá a krásně roste
Já už jednu berušku mám, ted ji budou tři a nastupuju do práce, tak že chytám deprese, jak to všechno uteklo, jaky by to bylo, kdybych o mimčo nepřišla, za týden bych rodilaNo to ti asi nemusím psát co? Tak hodně radosti s maličkou
Dekuji, je to muj poklad
To si opravdu tak nesmiš říkat, i kdyz na to myšlenka přijde je potreba vědomě začít něco dělat, aby to bylo rychle pryc. Ber to tak, že se na chvíli podíváš do práce, začneš řešit spoustu věci a po chvíli si zase budeš „užívat“ materske ![]()
Asi nejvíc mi pomohlo vědomi, že kdyby se to nestalo, miminko by nebylo zdravé a mělo by život komplikovanější.
@Anonymní píše:
Tak že už s ním nejsi??promin, že se tak vyptávám
ne, nejsem. Jinak mi to nevadí, klidně se ptej. Snažení 2,5 roku, když šlo do tuhého, tak to vzdal. Ale zpětně toho nelituju, jen to dítko chybí. Chyba asi ve mě - anovuláky, nedorůstání sliznice a spousta dalšího
uvidíme, jestli to ještě někdy budu řešit. anonym 2
@Pinac píše:
Ahoj holky, otehotnela jsem 9 mesicu po revizi v 11tt. a ted mi na nohou usina 5,5 měsíční holcicka. Urcite se to povede. Jsem další příklad toho, že kdyz se to přestane řešit, povede se. Já si proste řekla, že se tím nebudu trápit, v mém případe snad denně, a budu si ještě trochu užívat svobodného zivota a ejhle, otehotnela jsemDržím Vám palce
Přesně tak, zkusit zaměstnat hlavu něčím jiným, nebyla jsem spokojená s prací, začala si hledat jinou a najednou to bylo, ani nevím jak(ještě, že jsem tenkrát nedala výpověď),kamaradka zase šla do charity, že chce pomáhat, požádala o adopci na dálku,… prostě zkusteï odpoutat pozornost, vím, ze se to těžko říká, ale jde to. Mám tři děti a před každým jsem měla vždycky jedno ZT, taky mám dobrou zkušenost s čekáním
Ahoj holky, asi se potřebuju vykecat
V lednu jsem byla na revizi po ZT a od té doby nic, ovulaci mám, ms je pravidelná, ale je to všechno na prd
Čekala jste některá taky tak dlouho a nakonec se povedlo? Já už mám strach, že je něco špatně
Hezký večer a díky za ohlasy..Katka