Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A nejsi třeba drobnější? Já tuhle zkušenost neměla. Já akorát probrečela měsíce nocí s pálením žáhy ![]()
@skoroprazacka drobnější bych neřekla, spíš tak akorát. Pálení žáhy to je taky moje noční můra ![]()
J8 to měla už někdy od 34.týdne. Bolest jako kráva
fakt v třílesch, jak kdyby mě do nich někdo nakopl. Občas jsem měla i pocit, že malýmu musím zákonitě přisednout hlavu, když jsem si sedala
a to píchání mě taky trápilo. Jak už mimčo nemá tolik místa, tak se snaží prokopat do všech stran, aby se mohlo alespoň trošku protáhnout
Myslim ze je to v tomto tydnu uz normalni. Mozna mimco uz trosku sestupuje niz a pripravuje se k porodu. Ten muze byt klidne az po terminu ![]()
@skoroprazacka @SasankaB holky mimo tema ale na paleni zahy jsem take ukrutne trpela, jedine co pomahalo byla mineralka Bilinsky pramen - vyzkousejte, prodava Albert nebo Billa, vydrzela jsem i dvojite davkovani ![]()
@superandrysek vyzkouším,ale ujíždím na mandarinkách takže si myslím, že si ještě přikládám.
Dnes jsem na radu v diskuzi vyzkoušela Bílinský pramen na pálení žáhy. Není to žádná lahoda, ale zatím to docela zabralo.
@Čajová.panenka jojo funguje paradne, pro me to byla v tehotenstvi jedina spasa. me teda ta chut nevadila a trochu jsem prekracovala davkovani
jsem rada ze to pomohlo
Ahoj holky, tak jsem dnes 36tt. Malej me jeste do nedavna kopal celou noc a jak das. Posledni tyden to bylo lepsi. Kopal porad, ale uz to nebylo tak agresivni. Jen sem tam nejaky to kopnuti. Cetla jsem ze je to normalni. Ye pred koncem se to vetsinou uklidni. Dneska malej ale zase zacal. A tolik jako snad nikdy. Nemuze mu neco byt? Nebo je to normalni a zbytecne plasim?
@synacek07 píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes 36tt. Malej me jeste do nedavna kopal celou noc a jak das. Posledni tyden to bylo lepsi. Kopal porad, ale uz to nebylo tak agresivni. Jen sem tam nejaky to kopnuti. Cetla jsem ze je to normalni. Ye pred koncem se to vetsinou uklidni. Dneska malej ale zase zacal. A tolik jako snad nikdy. Nemuze mu neco byt? Nebo je to normalni a zbytecne plasim?
Nechci strašit, ale může to něco být. Pokud máš pocit, že je to opravdu divné, radši zajeď do porodnice na monitor. Někdy se miminka hodně zběsile hýbou, když mají málo kyslíku. ![]()
@synacek07 nebooooj
Alex měl v bříšku vždycky den dva fotbalový zápasy a pak jsem 3 dny měla klid, že jsem ho musela šťouchat, aby se hnul a já věděla, že tam je. Pak zas měl dny kdy se mlel jak na kolotoči. Hold ke konci si tam melou jak potřebují, přetáčí se a snaží si udělat pohodlí. Ale jestli se bojíš, tak zajdi k dr. Lepší 20× než něco zanedbat.
Tak ted jsem z toho nejaka nesva. Dneska me totiz prislo ze mam nejakej zapadlej pupik. Mela jsem ho uplne vytlacenej ven a ted je tam jakoby dolicek.
@synacek07 píše:
myslím že to bude ok, ale pokud se ti to nezdá, radši zajeď na pohotovost, nikdo ti hlavu neutrhne
Ahoj holky, jsem v 36tt a už druhý den cítím hlavně večer v leže tu mojí roštandu, jak mě chce asi vytrhat celej dolejšek. Cítím pohyby až moc a to dole jakoby v tříslech a šílený píchání v pochvě když se začne hýbat, že si myslím, že za chvíli vykoukne.Chci se zeptat jestli je to v tomto týdnu normálí, nerada bych porodila takhle brzy, protože si myslím, že jí mám snad už v rozkroku.