36. týden těhotenství - pohyby miminka

SasankaB
13.12.13 21:31

36tt pohyby miminka

Ahoj holky, jsem v 36tt a už druhý den cítím hlavně večer v leže tu mojí roštandu, jak mě chce asi vytrhat celej dolejšek. Cítím pohyby až moc a to dole jakoby v tříslech a šílený píchání v pochvě když se začne hýbat, že si myslím, že za chvíli vykoukne.Chci se zeptat jestli je to v tomto týdnu normálí, nerada bych porodila takhle brzy, protože si myslím, že jí mám snad už v rozkroku. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13.12.13 21:33

A nejsi třeba drobnější? Já tuhle zkušenost neměla. Já akorát probrečela měsíce nocí s pálením žáhy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
13.12.13 21:43

@skoroprazacka drobnější bych neřekla, spíš tak akorát. Pálení žáhy to je taky moje noční můra :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12692
13.12.13 21:46

J8 to měla už někdy od 34.týdne. Bolest jako kráva :D fakt v třílesch, jak kdyby mě do nich někdo nakopl. Občas jsem měla i pocit, že malýmu musím zákonitě přisednout hlavu, když jsem si sedala :D a to píchání mě taky trápilo. Jak už mimčo nemá tolik místa, tak se snaží prokopat do všech stran, aby se mohlo alespoň trošku protáhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
13.12.13 21:48

Myslim ze je to v tomto tydnu uz normalni. Mozna mimco uz trosku sestupuje niz a pripravuje se k porodu. Ten muze byt klidne az po terminu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
13.12.13 21:53

@skoroprazacka @SasankaB holky mimo tema ale na paleni zahy jsem take ukrutne trpela, jedine co pomahalo byla mineralka Bilinsky pramen - vyzkousejte, prodava Albert nebo Billa, vydrzela jsem i dvojite davkovani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
13.12.13 22:02

@superandrysek vyzkouším,ale ujíždím na mandarinkách takže si myslím, že si ještě přikládám.

• Citovat
  • Upravit
6.1.14 20:26

Dnes jsem na radu v diskuzi vyzkoušela Bílinský pramen na pálení žáhy. Není to žádná lahoda, ale zatím to docela zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.1.14 21:01

@Čajová.panenka jojo funguje paradne, pro me to byla v tehotenstvi jedina spasa. me teda ta chut nevadila a trochu jsem prekracovala davkovani :oops: jsem rada ze to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
18.2.14 22:43

Ahoj holky, tak jsem dnes 36tt. Malej me jeste do nedavna kopal celou noc a jak das. Posledni tyden to bylo lepsi. Kopal porad, ale uz to nebylo tak agresivni. Jen sem tam nejaky to kopnuti. Cetla jsem ze je to normalni. Ye pred koncem se to vetsinou uklidni. Dneska malej ale zase zacal. A tolik jako snad nikdy. Nemuze mu neco byt? Nebo je to normalni a zbytecne plasim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.2.14 22:46

Je to normalni ale pokud se ti neco nezda tak jdi na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
18.2.14 22:47
@synacek07 píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes 36tt. Malej me jeste do nedavna kopal celou noc a jak das. Posledni tyden to bylo lepsi. Kopal porad, ale uz to nebylo tak agresivni. Jen sem tam nejaky to kopnuti. Cetla jsem ze je to normalni. Ye pred koncem se to vetsinou uklidni. Dneska malej ale zase zacal. A tolik jako snad nikdy. Nemuze mu neco byt? Nebo je to normalni a zbytecne plasim?

Nechci strašit, ale může to něco být. Pokud máš pocit, že je to opravdu divné, radši zajeď do porodnice na monitor. Někdy se miminka hodně zběsile hýbou, když mají málo kyslíku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
18.2.14 22:47

@synacek07 nebooooj :) Alex měl v bříšku vždycky den dva fotbalový zápasy a pak jsem 3 dny měla klid, že jsem ho musela šťouchat, aby se hnul a já věděla, že tam je. Pak zas měl dny kdy se mlel jak na kolotoči. Hold ke konci si tam melou jak potřebují, přetáčí se a snaží si udělat pohodlí. Ale jestli se bojíš, tak zajdi k dr. Lepší 20× než něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
18.2.14 22:53

Tak ted jsem z toho nejaka nesva. Dneska me totiz prislo ze mam nejakej zapadlej pupik. Mela jsem ho uplne vytlacenej ven a ted je tam jakoby dolicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.2.14 22:54
@synacek07 píše:

myslím že to bude ok, ale pokud se ti to nezdá, radši zajeď na pohotovost, nikdo ti hlavu neutrhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí