Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky. Je to asi trochu hloupá otázka, ale… Včera odpoledne jsem se slunila a trochu si spálila ksicht
Nic hrozného, jen jsem růžová, včera večer mě to trošku pálilo. No a teď k večeru na mě padla dost únava (to u mě není nic tak výjimečného, jsem takový ten spavý typ, co si dává často, když může, odpolední chrupíčky, spí ideálně tak 8 hodin denně, aby byl provozuschopný a tak) a měřila jsem si teplotu, 37,2°C. Jinak mám krapínek rýmu, spíš dopoledne jsem smrkala, ale to beru jako příznak alergie na pyl, která se u mě teď celkem probudila. Rozhodně nejsem paranoidní, nemyslím hned na coro ne coro, kašel nemám, tak by mě zajímalo, jestli je možné, že mám teplotu teď večer z včerejšího dopoledního slunění nebo na mě spíš něco leze? Co myslíte? Díky a omlouvám se, pokud někoho pohorším dementností dotazu
Vím, že nejste Sibyly…jen jestli se vám to někdy stalo (ze sluníčka s takovým zpožděním). Krásný večer.
To se mi nezda, muz se minuly vikend chytil a teplota hned, pocit na zvraceni unava, vecer zimnice, hodne pil a rano ok
Zdravím
hele tak možné je cokoliv, je fakt, že já se spálím hned a když si nedávám pozor a jsem na sluníčku déle bez pokrývky hlavy a namazání obličeje, bolesti hlavy a teplota se dostaví snad vždy
můžeš být taky nastydlá i..teď je tolik možností..přes den vedro na slunění a večer umírám na zimu
ale podle mě je to z toho sluníčka..dej si prášek a pořádně to prospi..a uvidíš za pár dni, jestli se ti k tomu ještě něco přidá nebo ne ![]()
Upal/uzeh se projevuji hned… 37,2 neni zadna velka teplota, neni potreba ani brat zadny lek na snizeni. Muzes to mit z cehokoli..ryma, vycerpani…a jestli mas rymu, budes to vedet s jistotou rano, je dobre si dat cesnek, nebo kren a nezapomen hodne tekutin (ne pivo
)
Já si myslím, že to bude alergie, ted všechno kvete a je sucho, zkusila bych něco na alergii a uvidíš…
Bud se to zlepší a budeš vědět, že to je z pylů, anebo dostaneš rýmu, virózu, přece jen ted byl rozdíl v teplotách na sluníčku a ve stínu, mohlas profouknout… ![]()