Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky… chtěla bych se zeptat - začínám 37tt a v noci jsem měla chvilkovou bolest v podbřišku,nemohla jsem se ani pohnout…trvalo to jen chvíli ( cca 1min ) a pak nic. Malá sebou přitom hrozně šila. Nevíte co by to mohlo být? Mám to brát jako začínající poslíčci???
Takovéhle bolesti mám už od poloviny cca 35tt. Když jsem na to upozornila v poradně, tak mi řekli, že je to tím, že se tělo připravuje na porod. Podle prohlídky minulý týden se ale k porodu nic nechystá, tak nevím, co by to mohlo být. Zřejmě je to ale normální, doktorka mi k tomu víc neřekla. ![]()
jsem 37.tt a tyto boelsti hlavně v noci třeba při otáčení mám už 14 dní…prý poslíčci. Je to normální. Pomalu se to chystá na porod …
Jo poslíčci
Vprvním těhu jsem je vůbec nepocítila,zato teď si takový ty bolestivý vykřupávám už tři neděle ![]()
Já jsem 36+4 a taky to mám.. Přes den i v noci. Navíc mě strašně tvrdne břicho a mám ho třeba 15min ztvrdlé.. Dr nic neříkal že bych měla porodit dřív, ale tak uvidíme jak to dopadne. Do toho všeho mě ještě šíleně bolí záda takže docela sranda. Už se moc těším až malá bude venku ![]()