Tvrdnuti bricha v 39tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.8.10 18:26

tvrdnuti bricha v 39tt

ahojky dnes rano mi bylo zle…bolel me pravy bok v podbrisku a zada neco jako ledviny......ale myslela sem ze se pobliju…jinak po cely dnesni den mi tvrdne bricho…intervaly nejsou pravidelne…ale je to castejsi nez normalne…driv sem na to brala magnesium a uklidnilo se to. :nevim: asi mesic mi tvrdne bricho tak 2 denne ale dnes je to opravdu castejsi…co myslete zacina porod????? :-) nebo sem plasanka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
963
15.8.10 18:29

Ahojky,

to tvrdnutí porod znamenat nemusí. V tvém případě ti bříško může tvrdnout i 20× denně a je to bez problémů. Děloha se tím tvrdnutím snaží připravit na následný porod, je to trénink. JInak ty bolesti boku ze zad do podbříšku znám. Jsem 33.tt a mám je taky. BYla jsem s tím na pohotovosti, kde mi doktor řekl, že je to od bederní páteře a měla bych se šstřit, nenamáhat se tolik a snažit se spát pohodlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.8.10 18:55

Pupíííčku já tvrdnu taky hooodně často,ale jsem teprve ve 32tt tak to snad bude normální,ale ty jsi už 39tt a ty bolesti zad,no to bych teda byla taky plašan a při nejmenším žhavila linku do nemocnice. :nevim: :wink:

• Citovat
  • Upravit
4333
15.8.10 19:10

ahojky, já jsem 29 a břicho mi taky tvrdne u prvního mi tvrdlo co mi narostlo. Od zad může bolest lézt i do podbříšku, mám vyjetou křížovou kost a někdy mě od toho bolí všechno :mrgreen: uvidíš jestli se přidají bolesti nebo zůstane u tvrdnutí, lehni si, odpočiň si a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.8.10 19:28

Když mi začalo takhle tvrdnout břicho po TP a bylo mi zle - začal porod. Mě bylo jako když mám „silně zaražené prdy“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí