Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny
Chtěla bych poprosit jestli má někdo zkušenosti s těhotenskými masážemi?A nějaké doporučení k někomu
Chtěla bych chodit ale dám na doporučení tak jestli někdo máte zkušenosti a kontakt budu moc ráda.Ale mělo by jít hlavně o Brno
děkuji
Nevím co přesně pod pojmem těhotenská masáž očekáváš, takže možná ti neporadím dobře… Ale já mám léta problémy se zády a krční páteří a už pár let chodím k úžasnému masérovi, na kterého jen pěju ódy. A v těhotenství jsem k němu chodila taky, ne na žádné speciálky, ale zas tu klasiku, samozřejmě uzpůsobenou mému stavu
Mrkni kdyžtak sem.
No tak pochopila jsi mě
jde asi o normální masáž jen si je to trošku uzpůsobeno aby to bylo poholné atd.Jinak děkuji koukala jsem zrovna na tohle na netu
Boleli mě právě záda před těhotenstvím ale dalo se to snést ted je to docela kolikrát i o tom že mě přítel musí z postele pomáhat
Tak mi doktorka řekla ad tohle zkusím že prej si těhotenské masáže chválí tak uvidíme ale jinak děkuji ![]()
Tak fajn
To ti teda fakt vřele doporučuju Petra Tomšíka
Už jsem vyzkoušela pár masérů a masérek, ale tenhle u mě prostě vede. Chodím k němu někdy od podzimu 2005 ![]()
Dokud to šlo, tak jsem při masáži ležela na břichu, později mě masíroval vleže na boku a taky vsedě. Poradil mně i pár cviků, je prostě skvělej ![]()
Jé tak to děkuji jak stačí chodit třeba každých 14 dní nebo jen třeba 1 za měsíc?Chci si trošku i odpočinout ale i aby mi to pomohlo a myslím že takový relax bude naprosto ideální děkuji moc v pondělí se obědnám ![]()
To je individuální. Mně to třeba vyhovuje 1× za 14 dní. Když mám někdy prodlevu třeba měsíc, už ten krk moc cejtím a stříhám metr do masáže ![]()
Poraď se pak s ním a uvidíš ![]()
renéé a odkud jsi? ja chodila a chodím do SLatiny k paní Svobodové na Tilhonovu, také mohu 100% doporučit, křesla na elektriku, takže žádné naskakování, masáž krásně na boku, až mi to ted chybí, že zas ležím na břiše
Já jsem z černých polí ale zas po pravdě nevadí mi jezdit na druhý konec Brna když jsem pomale furt doma
uvidíme něco si vyberu děkuji moc za doporučení ![]()
A dáš mě na ní prosím tě kontakt? a nebo alespon web stránky, nemůžu nic najít.
Díky Verča
Přidávám se k Machalce. Pan Tomšík je skvělý. Já teda jdu zítra na první masáž od té doby, co jsem otěhotněla, ale vždy jsem byla spokojená a věřím, že stále budu. Krásně si tam vždycky odpočinu a záda jsou jako nová ![]()
Slatinu mám blízko, taky bych brala kontakt na osvědčenou masérku ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám k prosbě o kontakt na pí Svobodovou ![]()