Těhotenské masáže - Brno

168
14.8.10 18:05

Těhotenské masáže/Brno

Zdravím všechny :mrgreen: Chtěla bych poprosit jestli má někdo zkušenosti s těhotenskými masážemi?A nějaké doporučení k někomu :-D Chtěla bych chodit ale dám na doporučení tak jestli někdo máte zkušenosti a kontakt budu moc ráda.Ale mělo by jít hlavně o Brno :mrgreen: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11822
14.8.10 20:47

Nevím co přesně pod pojmem těhotenská masáž očekáváš, takže možná ti neporadím dobře… Ale já mám léta problémy se zády a krční páteří a už pár let chodím k úžasnému masérovi, na kterého jen pěju ódy. A v těhotenství jsem k němu chodila taky, ne na žádné speciálky, ale zas tu klasiku, samozřejmě uzpůsobenou mému stavu :wink: Mrkni kdyžtak sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.8.10 20:56

No tak pochopila jsi mě :mrgreen: jde asi o normální masáž jen si je to trošku uzpůsobeno aby to bylo poholné atd.Jinak děkuji koukala jsem zrovna na tohle na netu :lol: Boleli mě právě záda před těhotenstvím ale dalo se to snést ted je to docela kolikrát i o tom že mě přítel musí z postele pomáhat :lol: Tak mi doktorka řekla ad tohle zkusím že prej si těhotenské masáže chválí tak uvidíme ale jinak děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.8.10 21:01

Tak fajn :lol: To ti teda fakt vřele doporučuju Petra Tomšíka :palec: Už jsem vyzkoušela pár masérů a masérek, ale tenhle u mě prostě vede. Chodím k němu někdy od podzimu 2005 :mrgreen:
Dokud to šlo, tak jsem při masáži ležela na břichu, později mě masíroval vleže na boku a taky vsedě. Poradil mně i pár cviků, je prostě skvělej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.8.10 21:24

Jé tak to děkuji jak stačí chodit třeba každých 14 dní nebo jen třeba 1 za měsíc?Chci si trošku i odpočinout ale i aby mi to pomohlo a myslím že takový relax bude naprosto ideální děkuji moc v pondělí se obědnám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.8.10 21:37

To je individuální. Mně to třeba vyhovuje 1× za 14 dní. Když mám někdy prodlevu třeba měsíc, už ten krk moc cejtím a stříhám metr do masáže :lol:
Poraď se pak s ním a uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
14.8.10 23:25

renéé a odkud jsi? ja chodila a chodím do SLatiny k paní Svobodové na Tilhonovu, také mohu 100% doporučit, křesla na elektriku, takže žádné naskakování, masáž krásně na boku, až mi to ted chybí, že zas ležím na břiše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.8.10 08:33

Já jsem z černých polí ale zas po pravdě nevadí mi jezdit na druhý konec Brna když jsem pomale furt doma :mrgreen: uvidíme něco si vyberu děkuji moc za doporučení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88verča
23.8.10 18:51

Těhotenské masáže

A dáš mě na ní prosím tě kontakt? a nebo alespon web stránky, nemůžu nic najít.
Díky Verča

• Citovat
  • Upravit
598
23.8.10 21:50

Přidávám se k Machalce. Pan Tomšík je skvělý. Já teda jdu zítra na první masáž od té doby, co jsem otěhotněla, ale vždy jsem byla spokojená a věřím, že stále budu. Krásně si tam vždycky odpočinu a záda jsou jako nová :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
24.8.10 16:20

www.dajamasaze.cz

těhu k ní chodí taky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
24.8.10 17:11

..

.

Příspěvek upraven 28.08.10 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
24.8.10 17:12

..

.

Příspěvek upraven 28.08.10 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
24.8.10 17:12

Slatinu mám blízko, taky bych brala kontakt na osvědčenou masérku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
24.8.10 18:04

Ahoj holky, taky se přidávám k prosbě o kontakt na pí Svobodovou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí