Chuť na sladkosti v těhotenství

1769
13.8.10 20:23

sladkosti

ahoj holky :-) chtela jsem se zeptat jestli je normalni ze posledni dobou mam porad chut na sladky, jsem skoro na konci 34tydne a tak 14dni uz snad nejim nic jinyho nez oplatky :-? neni to teda tak hrozny ale jak denne nemam 3 nekdy i 4 oplatecky tak nefunguju :-( cukrovku nemam, cukr jsem ´mela uplne na spodni hladine, kdyz mi delala testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
229
13.8.10 20:27

Jestli je to normální nevím, ale měla jsem to taky :lol: Taky cukrovnk nic a jinak v pořádku, ani mimi nijak zvlšť velký. Držíme palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
13.8.10 20:33

Ahoj,
já byla na sladkým celé těhotenství ( sladké normálně vůbec nejím), nic jiného mi nevonělo, takže oplatky, čokolády, zmrzlina, salko, buchty…Cukr jsem měla v pořádku a malá tedy obřík nebyla, to jen já - přibrala jsem za těhu 22 kg :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.8.10 20:40

v tehotenstvi je asi normalni vse, jsem masozrout, sladke skoro nemusim a v poslednim tehotenstvi se to cele obratilo, jenom projit v supermarketu kolem masa byl nadlidsky vykon, zato jsem vstavala v pet rano a pekla si kolace, rodina se ohromne bavila, nastesti uz je vse pri starem :lol:

• Citovat
  • Upravit
1769
13.8.10 20:44

ty jo tak to jste me uklidnily :-) me normalne dnes v noci vzbudila chut na tatranku :-) cely tehu dobry a ted ke konci se asi strhnu, tak ja naposledni kontrole to jsem byla 31+1tt a mela jsem na hore 9kg, tak to ted asi musim dohnat nebo co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.8.10 20:47

Jéé to jsem měla taky :oops: Asi do 35. tt jsem se na sladké nemohla ani podívat a pak jsem v tom začala jet ve velkém. První co jsem snědla po porodu byla Margotka. :palec: Teď jak kojím, tak v tom vesele pokračuji - asi to to tělo potřebuje. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.8.10 21:12
market.s.87 píše:
ty jo tak to jste me uklidnily :-) me normalne dnes v noci vzbudila chut na tatranku :-) cely tehu dobry a ted ke konci se asi strhnu, tak ja naposledni kontrole to jsem byla 31+1tt a mela jsem na hore 9kg, tak to ted asi musim dohnat nebo co :-)

tak moje 15-tileta dcera to tu komentuje, ze ona to zna taky a to neni tehotna

• Citovat
  • Upravit
17180
13.8.10 21:41

já to tak měla celé těhu, denně tak 3 sladká jídla, ráno sladkou kaši, v poledně buď něco po-o nebo i sladké jídlo a ještě něco mezi. Cukrovku jsem neměla a ani jsem moc nepřibrala malá taky nebyla žádný cvalík. Jen si to užívej pak už to tak nepůjde. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
13.8.10 22:17

Sladký mám ráda od malička, v prvním těhu mě ta chut na chvíli přešla, ve druhým těhu jsem byla jak utržená ze řetětzu. I manžel mi říkal, at se krotím. Nakonec jsem v prvním těhu přibrala 20kg a ve druhým jen 8kg při stejný výchozí váze. Takže klid a užívej si to.

• Citovat
  • Upravit
1769
14.8.10 15:26

ty jo holky tak jsem dnes byla na pouti a tede reknu vam to bylo neco, stanek kde prodavali kokosovy kmeny byl muj :-( takze pekne sladkej kokos jsem si vzala i domu do zasoby a jsem doma pul hodky a uz jsem jeden kmen zase snedla a takovy to lizatko jak je jako dudlik a dala bych si jeste kokos, ale musim se trochu drzet. me to snad zabije. takovyho sladkyho co ted jsem nesnedla za celych 23let :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
14.8.10 15:39

Taky mlsám a to mi normálně stačila čokoláda jednou ročně.Každej den zblajznu alespoň jedny florenty a občas ještě něco k tomu :oops: .Mám těh cukrovku,ale žádnou dietu nedržím,držela jsem jí týden a zhubla jsem tři kg,mimčo přestalo růst :mrgreen: ,tak jsem se na to vykašlala a výsledky mám naprosto v pořádku,ještě mě paní doktorka chválí jak to pěkně dodržuju :wink: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1769
14.8.10 15:41

no kdybych snedla jedny florenty tak si piskam :-) dalo by se rict ze ja za celej den nesnim nic normalniho nez porad susenky uz si pripadam jak nakej maniak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
14.8.10 15:43

me uz i normalne napadlo jestli se malej nechysta snad ven. cely tehu normalni a ted tech 14dni jsem fakt jak blazen. bydlime na vesnici takze kdyz jdu rano pro chleba tak prodavacka uz mi tam pripravuje opatky a smeje se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
14.8.10 20:30

Tak když Tě potom nepálí žáha, nezvedá se Ti váha ani netrpíš na mykózu, tak bych to asi neřešila. Já nejvíc žeru sladký (to se jinak nedá říct) při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
14.8.10 20:41

Já, co mi zjistili těhotenskou cukrovku, tak bych sežrala cukrovýho slona :mrgreen: .No zatim si nechám zajít chuť, koupila jsem si aspoň dia sušenky, ale slibuju, že toho slona sežeru hned jak bude placenta venku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky