Chuť na sladkosti v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.5.18 19:27
@Lunysek píše:
Mam to uplne stejne taky toho sladkeho snim hodne ale ja mam to stesti ze priberu jen se na cokoladu podivam :mrgreen: :cert:

No tak ne ze bych nic nepribrala.. jsem 28tt a vazim 60 kg.. pred tehu 55..ale to neznamena ze za ty 3 mesice nemuze pribrat jeste klidne 15 :lol:

• Citovat
  • Upravit
608
1.5.18 19:34
@Anonymní píše:
Holky nemuze nejak ublizit miminku vecne pojidani sladkeho? Nemuzu si pomoct… denne snim klidne 3 dortiky, zmrzku, cokoladu… nastesti moc nepribiram ale aby to nemelo nejak spatny vliv na prcka nebo abych ho nevykrmila na 5 kg :lol: vzdy kdyz si neco dam citim jak v brisku ozije.. tak aby nebyl hyperaktivni kvuli moji nenazranosti :lol: ale hlavne jde o to jeho zdravicko :?

Bud v pohode. Ja jsem v prvnim tehotenstvi nemohla sladke ani citit, celkove mi bylo furt zle, ani zadne vitaminy jsem nebrala. Rodit jsem sla o 2 kg tezsi nez pri otehotneni, dcera mela 3,8 kg a od narozeni nema uplne moc potrebu spat 8o Ted jsem v 2. trimestru, furt zvracim a nedej boze, kdyz si dam kousek cokolady :lol: Kamaradka se udajne cpala sladkym horem dolem cele tehotenstvi a narodilo se ji malinke hubene miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
1.5.18 20:18

Mně bylo celý tehu blbe a po cem mi nebylo je čokoláda a bílý rohlík :lol: Bala jsem se, ze mimco bude obri, nakonec 3390 g :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.5.18 20:49

otehotneni pri brani antibiotik

Dobry vecer. Moc se to do tohoto tematu nehodi ale mam dotaz. Beru antikoncepci artizia a brala jsem antibiotika na gyn. potize+moc. cesty. treti den po vysazeni stale neprichazi menses. (Obvykle uz je) jaka je pravdepodobnost tehotenstvi? Nebo je to rozhozenim po antibiotikach? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.18 21:10

Holky diky za uklidneni jste zlate.. ja si pripadam hrozne ze mimco takhle podkrmuju :roll: ale co se da delat :lol:

• Citovat
  • Upravit
7205
1.5.18 21:12

Já se v těhu cpala vším možným, sladkým hlavně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.5.18 21:52

Můžete - velmi snadno si můžete vypěstovat těhotenskou cukrovku a uškodit tím jak sobě, tak dítěti.

Hlídejte si normální - aby mělo nízký glykemickou zátěž - a hlavně jezte pořádně a pravidelně. Pak vám ty chutě budou daleko méně lítat. A namísto části sladkého vezměte raději čerstvé ovoce.

http://www.vimcojim.cz/…12x7511.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.21 16:18

Taky nejsem bez hříchu, jim sladký docela dost…a @Ou, myslím si že tehotenskou cukrovku nelze „vypěstovat“. Ta buď je, nebo není. Ve hře jsou placentární hormony, které způsobují to, že se tkáně stávají inzulinorezistentní. Tedy ta těhu cukrovka je podobná cukrovce 2. typu (která postihuje často lidi ve vyšším věku).

Souhlasím ale s Vámi, že to sladký by se mělo omezit (což mě se zatím ještě nepodařilo). Už jen kvůli nekonečným mykozam nebo zánětům mocaku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí