Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
co říkáte na prací prášek a aviváž LOVELA? A jak dlouho se musí dětské oblečení prát v jiném pracím prášku, než oblečení ostatních?
Já prala v Persilu sensitiv spolu s naším prádlem.Nic speciálního jsem nekupovala-žádné vyrážky ani ekzémy nebyly
Asi je něco jiného,když je dítě alergik nebo rodiče mají atop.ekzém ![]()
ahoj ja peru bile Gitiny veci v arielu kapslich a davam sensitive avivaz, lovelu mame ale nepouzivam.. ostatni taky vse v arielu zatim zadny problem.. ale pouzivam na vse gel i na nase pradlo, prasek nemam rada
dela mapy..
jj presne jak pise verenika.. pokud je dite atopik.. je treba specialni praci prasek ..
Příspěvek upraven 13.08.10 v 15:24
nasmu drobcovi Lovela vyhovovala… a neviem, predne dokedy sa ma prat v detskom prasku..zavisi od citlivosti pokozky drobca.. tusim som pocula do roka, ale daktorym dospelacky prasok nevadi ani skor..
ale LOvela nevyperie vsetky flaky, napriklad ked sa drobec pokakal, tak som to namocila do dospelackeho prasku a potom oprala v detskom..
a viem, ze daktori prali v dospelackom, len 2krat plachali
Ahojky Lovelu aviváž mám koupenou, ale ještě jsem nezkoušela. Nicméně prášek - přijde mi úplně na nic, prádlo stráášně hezky voní. Ale to je asi tak všechno. Nevypralo se absolutně nic. ![]()
Já už nerozlišuji, najela jsem na Persil sensitiv a v tom peru vše. Vždycky se dá koupit někde v akci za dobrý peníz. ![]()
Monjie píše:
ahoj ja peru bile Gitiny veci v arielu kapslich a davam sensitive avivaz, lovelu mame ale nepouzivam.. ostatni taky vse v arielu zatim zadny problem.. ale pouzivam na vse gel i na nase pradlo, prasek nemam radadela mapy..
jj presne jak pise verenika.. pokud je dite atopik.. je treba specialni praci prasek ..
Jj,jedině gely
Příspěvek upraven 13.08.10 v 15:24
peru klárce i nám najednou v persil sensitive gel a nebo v pracím prášku z Eurony. oboje vypere dobře. dřív jsem používala Lovelu, ale neprala moc dobře.
Lovelu mi nedoporučila alergoložka, že je špatná, takže neperu. Mám mýdlové ořechy a prckovi teda bez aviváže…
Já koupila jedno balení lovely, pak už jsem kupovala sensitiv prášky a až skoro do roka prala zvlášť , protože nám dávám aviváž, teď už dávám jenom senzitiv aviváž a peru s naším.
Na praní veškerého dětského oblečení i našeho používám Persil sensitiv prášek i gel. Na dětské (cca do 1 roku), plínky a bílé prádlo nepoužívám žádnou aviváž.
já peru v Loritu, pak persil senzitive, bez aviváže, na Lovelu jsem taky neslišela moc chválu, oba jsme alergici a já měla atopický ekzém když jsem byla malá… Zatím mu tyhle 2 prášky nic nedělají, nám peru v obyčejném Rexu. Všechno samozřejmně gel, tan je lepší… Mě se prcek třeba osypal po mycím gelu Klorane z lékárny s měsíčkem, ted používám normální mýdlo a v pohodě…
samozrejme zvlast, mam takovy maly kontejner na Gigi pradlo
kde se daji sehnat mydlove orechy?
Monjie píše:
samozrejme zvlast, mam takovy maly kontejner na Gigi pradlokde se daji sehnat mydlove orechy?
Já je kupovala na aukru
dekuju mrknu na aukro:) a jak to potom voni? vypere to dobre?:D
Tady je mají taky, ale zkušenost nemám http://www.vbavlnce.cz/…e-prani.html