Termín listopad- těhullky Brno

78
13.8.10 09:52

Termín listopad- těhullky Brno

Ahoj holky, je tady někdo kdo má termín porodu na listopad a v Brně nebo okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5476
13.8.10 10:07

Ahojky, ja ma termin 3.11. a jsem primo z Brna:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
13.8.10 10:20

jee tak to máš skoro jako já, máme termín 6.11. a čekám kluka. Na koho čekáte vy :-) ?Máš už vybranou porodnici? Já bych chtěla Bohunice,ale tak nějak vidím hrozně moc těhulek v Brně tak jestli si vůbec budeme moct vybírat :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
13.8.10 10:25

Cekame holcicku, snad se doktori nespletli, protoze mame skoro vsechno v ruzove (ne, ze bysme cilene kupovali ruzovou, dostali jsmespoustu darecku:-))). Ale uz me to potvrdili tri ruzni doktori (dokonce uz ve 13. tydnu)…:-) Taky hodne uvazuju nad Bohunicema, byla jsem se tam podivat a vypada to tam celkem fajn. Mozna bych jeste uvazovala nad Obilnakem, ale Milosrdne nechci ani nahodou.Slysela jsem, ze kdyz te odmitnou v Bohunicich, musi te na Obilnaku vzit a naopak, takze Milosrdni by me snad nehrozili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 10:46

Tak sa hlasim do klubu, tiez som priamo z Brna. A naplanovali nam to na 10.11.

Ja som rozmyslala nad Milosrdnymi nahovaral nas k nim manzelov kamarat, ze mu tam robi zena. El-Brno, preco tam nechces?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
13.8.10 11:11

Snad to holčička bude když ti to potvrdili tolikrát :-D . Snad se to při dnešních UZ spléct moc nedá :roll: . Mám na porodnice stejný názor jako ty, nebyla jsem se v Bohunicích ještě podívat tak úplnou představu nemám,ale slyším samou chválu…Na Miloše jsem slyšela taky dobrý recenze i od sestřenky, která tam rodila dvakrát,ale mne to prostředí není moc blízký takže názor sdílím s El-Brno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
13.8.10 11:11

Ahoj Bábi, j pravda, ze jsem o Milosrdnych slysela i hodne pozitivniho, co bych ale asi nedokazala rozdychat, kdyby na me nekdo v prubehu porodu rval, ze zabijim svoje dite - v podstate na me moc neplati tento negativni pristup, spis potrebuju poradit a povzbudit, ze to zvladnu a ne ze jsem uplne neschopna. Budu rodit poprve, proto si to vubec nedokazu predstavit a mam strach, ze by me tento pristup spis rozhodil nez pomohl…Toto je halvni duvod. Navíc, chtela bych urcite rodit prirozenou cestou, ale v pripade komplikaci bych samozrejme souhlasila i s cisarskym rezem, kdyby nebylo zbyti - u Milosrdnych pry s tm docela vahaji, porad se snazi porodit prizene, dokonce az natolik, ze hodne ohrozuji zivot miminka (znam pripad soudniho sporu, kdy toto oddalovani pravdepodobne zpusobilo vazne postizeni ditete - zatim jeste rozhodnuto nebylo…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
13.8.10 11:14

Guccinku, Doporucuju si na prohlidku zajit - anebo pokud tam budes chodit na predporodni vysetreni, poprosit je, aby ti to trosku ukazali - jsou tam hodne ochotni, myslim, ze pokud by nemeli frmol, ze tech par minut by ti i venovali:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 11:14

Uf, nestras, ja mam totiz myom, ktory nateraz brani predcasnemu porodu, ale doktori si netrufnu povedat ako to bude vyzerat az budem rodit. Takze ja tak trochu pocitam aj s cisarskym. Ale tak tajne dufam ze porodim ako moja mama, kym sa doktori spamatali tak som bola na svete aj ja, aj sestra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
13.8.10 11:18

Je, ja urcite nechci strasit, jen jsem prolezla net, abych mela co nejvic nazoru a toto me vyslo… s tim soudnim sporem - jeste to nebylo rozhodnuto, tedy ani nebyla uznana vina porodnice a komplikace se muzou stat kdekoliv… ale trosku to odpovida nazoru spousty holek, ze s cisarem hodne vahaji a vubec se jim nechce delat… zkus si projit diskuze a podle toho vybrat. A jak rikam - byla i spousta hodne pozitivnich reakci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
13.8.10 11:19

Bábi tak pokud tam máte známého lékaře snad udělájí první poslední,aby jsi byla v pořádku :roll: .Ale je pravda,že Obilnák i Bohunice jsou asi i lépe vybavené v případě potíží…El-Brno určitě se tam zajdu mrknout,Bohunice jsou pro mě no1 i z důvodu lepší přístupnosti.Bydlíme ted v Chrlicích takže najedu na dálnici a jsem tam hned víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 11:35

No znameho lekara nie, iba sestru, ale dufam ze nebude mat co pohlidat … chcem prcka von hned a bez komplikacii :mrgreen:

Inak kvoli dostupnosti by som si asi vybrala rodit doma, byvame v starej Lisni.

Ja som uz tie diskusie tak trochu prechadzala pred par mesiacmi … ale moc mudra som z nich nebola, a kedze som sa do Brna prestahovala pred par rokmi, ani nemam s kym konzultovat, vsetky rodiace kamosky ostali doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
13.8.10 11:42

Bude vše v pořádku určitě, tak si porodnici vyber tak at se tam hlavně cítíš dobře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
13.8.10 11:57

Bábi, ještě mě napadlo - pokud ti hrozí císař, tak bych se přeptala, jestli u císaře může být partner - pokud je to tedy pro vás důležité. Kamarádce hrozí taky a při rozhodování mezi Bohunicemi a Obilňákem vyhrála právě Bohunická porodnice, protože na Obilňáku se jim prý partner už na sál při císaři nevejde:-). Ona žádná porodnice není dokonalá, proto je asi nutný si říct, jaký parametr je pro tebe nejdůležitější a podle toho si vybrat… A pokud někoho u Milosrdných znáš, věřila bych tomu, že i ona by ti byla schopná zajistit nadstandardní zacházení (alespoň v milejším přístupu:-)
Já jsem taky z Líšně, i když nové. A můj manžel je Slovák:-) Odkud ze Slovenska jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 12:18

Vychodnar jak repa, som Kosicanka - a tak trochu aj od Bardiiva :andel:

Nie som si ista ako moc chce byt manzel na sale, ked sa o tom bavime tak hadze take neiste pohlady a malicko bledne. Ale vravel ze sa este sam nerozhodol, a ja ho nutit nechcem. Aby potom nemal nejaku traumu :-P

S tym cisarom mi to este ziaden doktor nepovedal „na plnu hubu“. Stale mi len vravia ze sa este uvidi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí