Píchavá bolest vpravo (3.trimestr)

963
13.8.10 09:38

píchavá bolest vpravo

Ahoj těhulky,

tak jsem si ráno říkala, jak je dnes pohodový den, že mě skoro nic nebolí, hajám si tak na zádech v pelíšku a najednou mě vpravo v břiše, spíš víc do boku a ve výšce od pupíku nahoru hrozně píchlo, taková píchavá až křečovitá bolest, jak když do mě někdo snad bodá. No, a od té chvíle mě to bolí pořád, v kuse, pořád to cítím. Když se víc nadechnu nebo se blbě hnu, tak to bolí jak čert. Tak si říkám, jestli je to normální nebo se mám děsit. Nikde nikdo doma, doktora taky nemám v ordinaci, tak netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9879
13.8.10 09:52

Hele radši si zavolej do nemocnice at ti poradí nebo na pohotovost podle toho kde bydlíš aby pak nebylo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.8.10 11:07

Kolikátý jsi týden?Nenapínaj se ti úpony v bříšku jak ti roste?Kdyžtak písni co ti na to řekli 8-o :nevim:

• Citovat
  • Upravit
963
13.8.10 11:53

KOnčím 32.tt, jako bříško mě poslední dny táhlo, to je pravda, ale aby to takhle zlobilo, to ne. Malá je docela dost čilá, hodně to bolí a hlavně mlátí tlapičkama dolů, že kolikrát nevím, jestli mi to dole snad nepraská. Jako ta hrozná bolest už polevila, ale pořád to cítím, tak netuším. Manžel přijede dom až za 3 hodiny a já se v tuhle chvíli nemám jak kam dostat, až okolo 16 hod. Takže to snad vydrží, a pak si zajdu. Mám strach o malou, takže to rozhodně bez vyšetření nenechám, jen doufám, že to do odpoledne vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.8.10 14:24

Já mám bolesti spíš na levé straně a jsem taky 32tt.Snad bude všechno v pořádku,některé maminky tu píšou že je už ve 30tt bolí kde co,tak to ktomu těhulkování asi patří :wink: .Možná když zavoláš na pohotovost,tak ti pošlou sanitu :nevim: Pro jistotu,pak písni 8-o

• Citovat
  • Upravit
963
13.8.10 14:58

Manžel za půl hodinky dorazí dom, tak se sjedeme podívat do nemocnice. Sice to polevilo, ale jsem z toho vcelku vyděšená, takže se nechám zkontrolovat, projistotu. Tohle těhu jsem na pohotovosti jak doma, tak doufám, že na mě nebudou koukat na blbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.8.10 15:10

No a co,jde o život toho mrńouska tak ať si koukaj jak chtěj :palec:

• Citovat
  • Upravit
59
13.8.10 15:27

Mě pořád někde píchá. Někdy je to až jakoby mě někdo bodal nožem, ale prý to tak je. No, tak pak napiš, co ti řekli, pokud jsi někam jela. Držím palce, ať to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
13.8.10 18:21

Tak hlásím příjezd od doktora. Byla jsem na pohotovosti, tak mi udělali UZ a vyšetřili zevnitř a vše vypadá OK. MAlá už váží 1900g, což je můj malej macíček. Jediný, co mi vrtá hlavou, je ve zprávě napsané poloha podélná hlavičkou, postavení I., což nevím co je. A pak si říkám - množství vody plodové přiměřené - to je jako normální????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.8.10 18:52

Ahoj,tak to je super že je to v pořádku,to máš teda pěknou kuliču :palec: Ta poloha mi taky nic neříká a plodovka je asi v normálu :wink:

• Citovat
  • Upravit
759
13.8.10 20:06

Tak to je dobře že sis tam zašla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
14.8.10 19:28

JJ, jsem taky ráda, že jsem si zašla, aspoň malou přeměřili a víme, že nám hezky kyne :-D Dneska už sice polevilo to bříško vpravo, zato jsem asi nějak blbě ležela na boku a když jsem se zvedala, tak mě zpod žeber až do pupíku braly drobný křečíky, že jsem se ani nadechnout nemohla. A teď mě to pod těmi žebry pořád zlobí, jak když to mám namožený. Hrůza. Zajímalo by mě, jestli se rozložím teď nebo až po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.8.10 09:01

Ty bolesti jsou normální, aspoň já to mám sem tam.
Mně na ultrazvuku ve 32. týdnu napsali - poloha: hlavičkou, postavení pravé .. a je hlavou dolů .. hlavně, že je to ok :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.8.10 16:32

Natahování vazů je docela nepříjemné. Chytá mě to občas při chůzi a to je pak pech, když zrovna někam spěchám!
A přesně, v oblasti od pupíku nahoru, pravá strana. Ale jsem teprve 25 týden:-)
Na prohlídce doktor řekl, že mají i případy, které myslí, že už rodí, ale je to jenom to natahování.
Samozřejmě, člověk nikdy neví, že:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.8.10 17:36

Ahojky,dneska v noci jsem měla něco podobného,trvalo to jen chvilku a spíš na levo od pupíku,ale fakt nepříjemný,normálně jsem čekala že mi praskne voda nebo že už budu rodit 8-o Teď už je to v poho :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky