Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Muech, jsem na tom z rozhodováním stejně jako ty
Ale podle mých průzkumů to je pouze a jedině o lidech.
Mno,teď to tu zkoumám a až to na mě příjde,tak stejně pojedu nejblíž co to půjde
Jen by mě to zajímalo,i ohledně poplatků v PC prý tatínci u porodu neplatí poplatek 500kč ![]()
rozmary je to tak jak píše flyingfrog
je to o lidech, já mám super zkušenosti z Pardubek, ale je to individuální. Já byla maximálně spokojená se vším. Na poplatky se jukni na net, manžel si myslím že platil - 05/09 ale mohlo se to změnit navíc jsme platili i nadstandardní sál a já to tak nějak nevnímala takže fakt nevím. třeba se zajeď podívat do obou a uvidíš kde ti to bude příjemnější.
Já jsem rodila o chvíli dřív a tak jen upozorňuju kdyby to nastalo jeď rovnou do Pardubek, v Chrudimi na to nejsou zařízení a mimčo převážejí do Pardubic a ty za ním můžeš až po propuštění. V pardubicích jsi s ním od začátku. ![]()
rozmary: Co vím, tak platí i v Pardubicích a prý se neplatí ani tak za přítomnost, jako spíš za ty sterilní hadry, co mu nacpou ![]()
Já jsem nerodila ani v jedný,ale jsem původem z kraje a v obou porodnicích rodily kamarádky.Co se týče personálu a péče,tak jasně vyhrává Chrudim
(aspoň podle mého průzkumu)
Ahoj, tak já ještě nerodila, ale chystám se taky do chrudimský. Kamarádky si ji vesměs pochvalovaly. Jen jedna rodila v Pcích a nadšená nebyla. Co si pamatuju hodně jí vadilo, že na všechny prohlídky a vyšetření/ošetření s miminkem musely chodit za doktorama. V CHr chodí doktoři po pokojích. Takže říkala, že skoro celé dopoledne se někam přemisťovala a neměla klid ona ani mimčo.
Hm, mně zase od Chrudimě odrazuje to, že kvůli podělaným bodyčkům a dupajdám bych musela zvonit na sestry.
A personál… Nemůžu si pomoct, tohle je podle mě strašně bezpředmětné hodnotit. Mně jedna sestra může sedhnout a druhé mamině ne a hned je problém. Podle mě v žádné nemocnici/porodnici neexistuje jediná směna bez poskrvnky, protože každému vyhovují jiní lidé.
rozemary: nelaa má termín v metříku
Ahoj, termín mám toho 23. 10. a ty? Že bsme se potkaly ![]()
Jinak všude je to o lidech, já jsem zdr. sestra a taky umím být protivná, holt lidi, no… ![]()
Ahoj,chtěla bych se tu poradit ohledně porodnice,která si myslíte že je lepší.Pro mě je nejblíž Chrudim,nebo Pardubice.V Chrudimi už jsem rodila,to ještě nebyla předělaná a bylo to jen provizorní,ale v pohodě.Slyšela jsem spoustu názorů že Pardubice jsou lepší,co myslíte vy?