Možný potrat

24
12.8.10 05:48

Možný potrat

Zdravim a zadam o radu..
V utery jsem byla na ultrazvuku a pan doktor mi rekl ze vidi gestacni vacek,take me nezapomel informovat o moznem potratu atd.
vcera vecer jsem krvacela (ruzova čirá krev) dnes rano hnedy vytok.
Muze jit o uhnizdovani nebo potrat?Moc se bojim.
Za odpovedi dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marry11
12.8.10 06:34

ti nevím když viděl váček tak už mimčo je v děloze ne? :think: takže jde o nějaké špinění jak se tam zavrtalo. Když tak pro sichr určitě skoč k lékaři dá ti nějaké léky na udržení.Já i krvácela a mimčo se drželo zuby nechty držím moc palečky.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
12.8.10 06:36

jo a může jit taky třeba i to že doktor při vnitřním ulz porušil čípek proto to zašpinění :wink:

• Citovat
  • Upravit
24
12.8.10 07:03

diky za radu.
ale co kdyz jsou v tom vytoku i maly kousky (asi)sliznice?!
myslite ze by se poruseni cipku mohlo projevit az za 1 den?v utery sme meli i s pritelem pohl.styk ,mohl to ovlivnit?
k doktorovi mam jit za 10 dni na dalsi UZ.ale asi se preobjednam hned na pondeli pro muj klid at uz to dopadne jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
12.8.10 07:05

lyra klidně si dojdi na pohotovst at máš víkend klidný není nad to kyž tě mudr uklidní přece jen do pondělí daleko. Mohl klidně narušit čípek. Nechceš mudr zkusit zavolat zda by tě dnes vzala?

• Citovat
  • Upravit
24
12.8.10 07:10

je pravda ze nevim jestli vydrzim do pondeli,porad musim brecet.
nebudu vypadat jako blazen ,i on sam rikal ze muzu zacit krvacet,a kdyz tam jeste ani neni nic v tom vacku ma to cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
12.8.10 07:13

lyra já měla hematom taky mně strašili s potratem a vydrželi jsme. Já bych tam zašla přece jen at tě uklidni a ten sex klidně krvácení po tom ulz mohl dorazit. My měli sex zakázanej a jak mohl být jsem si ho zakázala já jak jsem byla na nervy abych nekrvácela. AT si klidně myslí že plašíš je to tvoje dítě v bříšku a máš prostě strach

• Citovat
  • Upravit
24
12.8.10 07:25

tak jak na potvoru to tam nikdo nebere.
kdyby tam nebyli ty kousky tak me to tolik asi nedesi ale takhle si myslim ze je to vajicko.
a muzu se zeptat ten hematom byl hned na zacatku teh.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
12.8.10 07:27

někdo ho má i v samým začátku. Já ho měla ve 12 tt. Je to prostě sraženina krve v děloze. A z toho se pak krvácí. Necheš tam zajít bud te vezme nebo půjdeš a skočila bychklidně za 90kč na pohotovost i když myslím, že těhule neplatí :wink:

• Citovat
  • Upravit
24
12.8.10 07:32

no zkusila sem to znovu asi jim to nefunguje,nebo nevim.
ale asi jo zkusim tam skocit i kdyz to maj jen na objednani.lepsi nez se doma nervovat kdyz to mimcu taky nesvedci.
moc dik za rady,pak sem pisnu jak sem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
12.8.10 07:34

určitě napiš ale asi si to přečtu až večer :wink: držím palce a dej vědět co a jak

• Citovat
  • Upravit
24
12.8.10 09:17

tak na gynde nebyli zadni doktori a objednat me muzou nejdriv na stredu.pak sem byla v jedny nemocnici a tam pry takovy vysetreni nedelaji.
a na dalsi cestu uz sem nemela.
tak to necham asi byt,jestli to je potrat stejne s tim nic nenadelam.tak se budu setrit a uvidim pri pristi prohlidce.snad je ten muj prcek taky tak silnej a jen tak se neda.
moc dik za podporu Marry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
12.8.10 09:28

Lyro bud v klidu dej nožky nožky nahoru žádný nervy žádný sexík nech si prinest ascorutin a do nemocnice na pohotovost dojed vecer a uved bolesti bricha a spineni ultrazvuk udelat musí! kor kdyz jsi tehotná neexistuje e takové vyšetreni nedelaji…držím pestičky…já krvácela v 12 týdnu a to jsem fakt mela nahnano ale u mne za to mohla placenta u tebe to muze byt i po styku!!!na ten pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.8.10 09:54

ascorutin?ale ten je asi na predpis ze?
ja vim snazim se nenervovat kdyz neni nic jisty ale to proste nejde,je tu tolik pripadu zamlklych potratu a ja se tolik bojim.
zkusim se domluvit s pritelem aby me po praci na pohotovost zavezl.
doufam ze to dopadne dobre,sex si ted asi na dyl zakazu.
 dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
12.8.10 09:56

lyro ascorutin je bez předpisu! :wink: a pokud jsi jen zašpinila rožově a hnede pak to nic nebude pokud to nebyla jasně červená krev…a říkám i kdyby jsi šla k jinemu gynekologovi ted tak by te vzit mel! to bych se klidne hádala je to akutní jen tak z pleziru bys tam nešla
já byla tay pekne vyjukana 3 tehotenství predchozi dve uplne bez problemu a tak najednou krece v brise a nasledne na to mi spineni prolilo i intimku a kalhotky.. jak jsem mela nahnano…myslela jsem ze je konec…a ejhle drobci mne jen zkoušely a udrží se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí