Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A je ta menstruace stejne intenzivni jako obvykle, nebo jen spineni? Napadlo me ovulacni krvaceni, ktere se muze vyskytnout. Ale to spis byva spineni, at uz silnejsi nebo slabsi a trva 1-2 dny. Myslim, ze tehu je kazdopadne mozne
. Ale nezbyva Ti opravdu nez pockat, je to moc brzicko na nejake zavery.
Je to silnější špinění. Doufám, že se to podaří, jinak budem zkouše dál. Děkuji ![]()
Tak uvidis, jak bude dlouho trvat, ale muze to opravdu byt k ovulaci. Nadeje umira posledni! A jak mas dlouhe cykly? Zda se mi to brzy, ale pokud mas cykly kratke, muze byt ovulka takhle brzy
a pak Te ceka mozna prijemne prekvapeni. A jak dlouho se snazite?
zatím se snažíme jen pár měsíců. cykly mám normální, ale teď poslední dva měsíce mě to nějak zlobí,to dostávám dost brzy. Ale příjemné překvapení se vždy hodí ![]()
Tak holky,maminky,nebo ty,které se snažíte o miminko stejně jako my. S přítelem se snažíme a zatím byly jen tři „pokusy“,ale jak se říká do třetice všeho dobrého
Ten den byl můj plodný.je to 6den po ovulaci a cítím se "jinak,navíc mám horší pleť a strašně citlivé bradavky,taky chodím hodně čůrat-Snad se nám konečně zadařilo
Přeji Vám všem štěstíčko,protože to je k tomu taky potřeba ![]()
Ahojte holki v sobotu jsem se vdala a vecer jsme meli svatební noc, měla jsem ale konec jahudek tak by me zajimalo jestli bych mohla byt tehotna? a kdy si muzu udelat nejdrive testik? dekuji za odpoved
@marci 23 píše:
Ahojte holki v sobotu jsem se vdala a vecer jsme meli svatební noc, měla jsem ale konec jahudek tak by me zajimalo jestli bych mohla byt tehotna? a kdy si muzu udelat nejdrive testik? dekuji za odpoved
Asi jsem blbá, ale tvůj dotaz absolutně nechápu - konec jahůdek? Eh? Záleží to na víc faktorech, než jen, žes měla svat. noc.. Ona spermie neoplodní vajíčko jen proto, že ses vdala…
![]()
Ja byt tebou tak se soustredim na ovulaci a ne na konec jahudek ![]()
@jaja84 píše:
Ja byt tebou tak se soustredim na ovulaci a ne na konec jahudek
Já bych dřív než ovulaci vypilovala základy inteligence a vyjadřování ![]()
Jooo holki?
jahůdky? ![]()
jasný, běž si počůrat test, určo výjde pozitivní ![]()
Podle meho to zase bude nejakej nevychovanej spratek co se nudi, ve skole jim dali asi malo ukolu ![]()
@jaja84 píše:
Podle meho to zase bude nejakej nevychovanej spratek co se nudi, ve skole jim dali asi malo ukolu
Jj, taky to tak vidím
Nj, první hodina informatiky - tak děti, tohle je počítač…
No ale jestli byl dotaz myšlen vážně, tak doufám, že u dané konkrétní osoby k oplodnění nedošlo a nedojde… ![]()
Ahoj holky, už se na to ptalo asi hodně nastávajících maminek, tak možná mi poradíte. Měla jsem teď plodné dny, kdy jsme se snažili o miminko. Jsem 10dní po zkončení menstruace, ale z ničeho nic jsem dostala menstruaci. Je možné abych otěhotněla i když teď menstruuji? je mi jasné, že budu muset nějaký ten týden počkat. Děkuji za odpovědi.