Můžu být i přesto těhotná?

Anonymní
11.8.10 12:28

Můžu být i přesto těhotná?

Ahoj holky, už se na to ptalo asi hodně nastávajících maminek, tak možná mi poradíte. Měla jsem teď plodné dny, kdy jsme se snažili o miminko. Jsem 10dní po zkončení menstruace, ale z ničeho nic jsem dostala menstruaci. Je možné abych otěhotněla i když teď menstruuji? je mi jasné, že budu muset nějaký ten týden počkat. Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
11.8.10 12:34

Podle mne to možné je :wink: Budu držet palečky, ať vám to vyjde! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
11.8.10 12:38

A je ta menstruace stejne intenzivni jako obvykle, nebo jen spineni? Napadlo me ovulacni krvaceni, ktere se muze vyskytnout. Ale to spis byva spineni, at uz silnejsi nebo slabsi a trva 1-2 dny. Myslim, ze tehu je kazdopadne mozne :wink: . Ale nezbyva Ti opravdu nez pockat, je to moc brzicko na nejake zavery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.10 12:40

Je to silnější špinění. Doufám, že se to podaří, jinak budem zkouše dál. Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
729
11.8.10 12:50

Tak uvidis, jak bude dlouho trvat, ale muze to opravdu byt k ovulaci. Nadeje umira posledni! A jak mas dlouhe cykly? Zda se mi to brzy, ale pokud mas cykly kratke, muze byt ovulka takhle brzy :wink: a pak Te ceka mozna prijemne prekvapeni. A jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.10 13:14

zatím se snažíme jen pár měsíců. cykly mám normální, ale teď poslední dva měsíce mě to nějak zlobí,to dostávám dost brzy. Ale příjemné překvapení se vždy hodí :-D

• Citovat
  • Upravit
3
11.8.10 13:31

Snad už se zadařilo

Tak holky,maminky,nebo ty,které se snažíte o miminko stejně jako my. S přítelem se snažíme a zatím byly jen tři „pokusy“,ale jak se říká do třetice všeho dobrého :srdce: Ten den byl můj plodný.je to 6den po ovulaci a cítím se "jinak,navíc mám horší pleť a strašně citlivé bradavky,taky chodím hodně čůrat-Snad se nám konečně zadařilo :kytka: Přeji Vám všem štěstíčko,protože to je k tomu taky potřeba :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marci 23
5.9.12 11:12

Ahojte holki v sobotu jsem se vdala a vecer jsme meli svatební noc, měla jsem ale konec jahudek tak by me zajimalo jestli bych mohla byt tehotna? a kdy si muzu udelat nejdrive testik? dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
21848
5.9.12 11:30
@marci 23 píše:
Ahojte holki v sobotu jsem se vdala a vecer jsme meli svatební noc, měla jsem ale konec jahudek tak by me zajimalo jestli bych mohla byt tehotna? a kdy si muzu udelat nejdrive testik? dekuji za odpoved

Asi jsem blbá, ale tvůj dotaz absolutně nechápu - konec jahůdek? Eh? Záleží to na víc faktorech, než jen, žes měla svat. noc.. Ona spermie neoplodní vajíčko jen proto, že ses vdala… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
5.9.12 11:33

Ja byt tebou tak se soustredim na ovulaci a ne na konec jahudek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.9.12 11:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.9.12 11:40
@jaja84 píše:
Ja byt tebou tak se soustredim na ovulaci a ne na konec jahudek :roll:

Já bych dřív než ovulaci vypilovala základy inteligence a vyjadřování :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6312
5.9.12 11:40

Jooo holki? :-) jahůdky? :-D
jasný, běž si počůrat test, určo výjde pozitivní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
5.9.12 11:41

Podle meho to zase bude nejakej nevychovanej spratek co se nudi, ve skole jim dali asi malo ukolu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.9.12 11:43
@jaja84 píše:
Podle meho to zase bude nejakej nevychovanej spratek co se nudi, ve skole jim dali asi malo ukolu :cert:

Jj, taky to tak vidím :D :D :D Nj, první hodina informatiky - tak děti, tohle je počítač… :pocitac: No ale jestli byl dotaz myšlen vážně, tak doufám, že u dané konkrétní osoby k oplodnění nedošlo a nedojde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí