Bolest stydké kosti

963
11.8.10 10:52

bolest stydké kosti

Ahojda těhulky,

tak 32.tt nám hezky ubíhá, ale dneska jsem celá nějaká jak v rozkladu. Od rána malá řádí dole, už je otočená hlavičkou dolů a nějak se tam vrtí, protože mě úplně šíleně dnes bolí stydká kost a kyčle, občas mi jdou šílený bolesti v tříslech a mám v nich pocit, jako když to mám dostat. A navíc mě dnes na toaletě přepadla bolest v levém boku, tak už jsem z toho celá hotová. Jen doufám, že to bude všechno lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8086
11.8.10 11:25

Luciashku, musím říct že poslední 3 týdny mě strašně moc bolí stydká kost, hlavně v noci :think: …Dr říkal že je to normální že se tělo chystá na porod…malý je taky hlavičkou dolů… cítím se podobně jak popisuješ… nějaký den mám pocit že mě bolí celý spodek při chůzi při zvedání se atd…ještě musíme chvilku vydržet noo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.8.10 11:36

Ahojky holky, nezbývá než vydržet, taky mě v 32.tt začala bolet stydká kost a bylo to děsné, ani jsem se nemohla v noci obrátit. Na kyčle je dobrý kojící polštář (nebo polštářky) mezi nožky. Týden před porodem malý klesl níže do porodních cest a stydká kost přestala bolet. To bylo fakt nádhernýý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
11.8.10 12:01

To jsem ráda, že v tom nejsem sama. Já už si přijdu, jak když se rozkládám. Všechny svaly už mě šílené bolí, takže opravdu je místy i návštěva toalety šíleně bolestivou záležitostí. Polštářek si mezi nožky dávám pokaždé, co ulehnu do pelíšku, ale má to efekt jen při ležení, stačí se potom otočit a můžu se zjankovatět bolestí. Manžel už má ze mě jen upřímnou srandu, protože chodím, vstávám a všechno dělám jak 80-ti letá důchodkyně. A malá je ke všemu hyperaktivní tvoreček. Doktor mi říkal, že bych pohyby měla cítit mnohem méně v tomto stádiu těhu, ale malá se vrtí snad nepřetržitě celý den, takže mě potom bolí všechno snad ještě víc. A nejlepší je, dyž se rozhodně mě bouchnout ručkou přímo dolů, to mám pocit, že si snad protrhne to svoje akvárko. No není to sranda. Doktor mi naštěstí slibuje porod v 38.tt, něco kvůli zátěži čípku či co, nerozumím tomu, ale tak si říkám, že v tom případě to bude jen 6 týdnů a malá se na nás vykoukne podívat :-D Svým způsobem jakmile nastane 36.tt, tak si může vylézt kdy chce, už se na ní moc těším a manžel taky. Ten už se psychicky připravuje na asistenci při porodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.8.10 12:01

tak to si asi zažila spousta z nás. My máme vyvýšenou postel, leze se na při přes takové štokrlátko a poslední skoro 2 měsíce jsem na postel přes bolest ani nevylezla a spala jsem raději na gauči. Měla jsem pocit, že ta kost snad musí prasknout :lol: a řekla bych, že to přešlo až s porodem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.8.10 12:09

Hele, ještě si vzpomínám, když jsem chodila na předporodní přípravu, tak se trénovali úlevové pozice a mělo se jít do toho širokého dřepu a ruce mezi kolena a zapřít lokty, no to jsem se fakt smála. :lol: :lol: Konec těhotenství=„vstát“ z postele, dojít na záchod, lehnout si, narvat polštář mezi nohy, začít usínat, otočit se, narvat polštář mezi nohy, chtít zase na záchod a jedeme znovu. Rodila jsem 41+2, takže nějakých 8.týdnů „kvalitního spánku“. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.8.10 12:10

Ahoj, mě bolela piční kost jako fakt hooodně :-) Tak, že jsem nemohla chodit, sedět a ve finále ani ležet. Přetočit se na druhej bok byla pro mě noční můra…přešlo to až s porodem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
11.8.10 13:10

Holky budte rády, že vás to bolí až ve 32tt, mě ta kost bolí už od 12tt a je to děs a to mám ještě kus před sebou, taky se nemůžu otočit, špatně se mi chodí, zvedá atd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
11.8.10 13:58

Holky, nemáme to jednoduché. Někdy mi přijde, že to ti naši chlapi nechápou, nebo ne dostatečně. Každý den si přijdu tak, jak když snad nedočkám ani večera nebo že snad ani neusnu bolestí. Jsou dny, kdy mě berou takové píchavé bolesti do oblasti rozkroku, do zevních rodidel, že mi je až do breku. A teď prakticky každý den k tomu přibyla ta stydká kost, kyčle a kříž. Maminka říká, že v křříži mě bolet musí, protože se roztahuju. Chápu, ale nemuselo by to bolet tak moc :-D I když jsem kolikrát už na pokraji pláče, tak to nakonec překonám a vím, že to maličké stvořeníčko, naše beruška, za to stojí i za mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
11.8.10 14:03

ahoj

já nakonec díky stydké kosti půjd asi na císaře… ještě mě teda čeká RTG, ale bolesti už mám příšerný, a pánev mám hodně rozestoupenou, díky tomu tak šíleně bolí. Gyndr mě s tím nechce nechat rodit, že by mohla v tomhle stav ta kost prasknout…
u prvního jsem to měla taky, ale zdaleka né tak šílený.
Tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.8.10 14:30

Onionko to je blbý o tom jsem četla, že pokud to praskne, je to fakt průšvih. Držím pěstičky ať to dobře dopadne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
11.8.10 14:39

Ty brdo Onionka to jsem vůbec nevěděla, že to může prasknout ta kost. Mě to taky šíleně bolí a dr mi nic neříkal, tak to mu při další kontrole řeknu a poptám se. Já jsem malého taky rodila císařem, kvůli úzké pánvi, ale nechali mě trpět 18hodin než mi ho udělali. Ted mi zatím mudr o císaři nic neříkal a já mám docela strach z normálního porodu, že mimčo prostě neporodím, že bude tak velký jak ten první :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
11.8.10 15:53

Digi
jojo, moje gyndr mě chtěla poslat lehnout so do špitálu už minulou poradnu, aby mě tam do 36týdne podrželi a pak udělali sekci, protože jedině tam by mě donutila nic nedělat…
ale tak je jasný že když mám doma tři a půl letého kluka že si na šest týdnů jít do špitálu lehnout jít nemůžu že… tak se snažím šetřit, ale v podstatě nepomáhá vůbec nic.
No musím vydržet, a kolem 34tt mi na ten 36tý týden mi naplánuje sekci, nastoupit bych měla asi dva dny před výkonem.
uvidíme… já bych si více přála porodit přirozeně, a tak se snažit to vydržet :nevim: ale gyndr neoblbnu, ta kost prostě není dobrá no.. a když mi na KO v leže začla cloumat s celou pánví, viděla jsem andělíčky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
11.8.10 16:02

Ty jo tak to věřím :roll: , to muselo bolet. Můj dr nic takového nedělá teda mě zatím nedělal. A ty máš i úzkou pánev? Já jo a o to víc mě to bolí jak se to roztahuje. Budu ti moc držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
11.8.10 17:14

Tak to jak koukám, na tom nejsem zatím nejhůř. Moc mě to s tou kostí mrzí, snad to bude dobré.
Já si prostě občas přijdu jako hypochondr. Poslední dny cítím každý blbý otočení, strašně mě táhnou vazy v celým bříšku a do toho ty nepříjemný pocity do zevních rodidel, to píchání je tak děsivý. Ale jednou jsem s tím byla na pohotovosti a paní doktorka mi sdělila, že je to tím, jak maličká roste a tíží mě na spodek, takže svorně trpím a nervuje mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí