Bolest pod žaludkem v těhotenství

759
10.8.10 17:17

je mi nějak divně

Ahojík holky už od rána mi není nějak fajn.Mám od rána bolesti jako pod žaludkem.Ale malého nohy to nejsou má je jinde.Ta bolest mi stoupá až do zad je to opravdu hnus.Najezená jsem a tak to z hladu být nemůže.
A ještě ke všemu mi občas tvrdne bříško.Nevíte co stím?Porodní bolesti nebudou že?jsem 33tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
729
10.8.10 17:25

Ahojky,
uvidis rano, ale mozna bych pro jistotu zasla na kontrolu k dr. Nikdo Ti tam hlavu neutrhne, i kdybys nahodou sla zbytecne. A mas tyhle pocity poprve? Me tvrdlo brisko ke konci tehu take, dr mi na to dal magnesium a celkem to pomahalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.8.10 17:30

AHOJKY,já bych určitě jela na kontrolu a docela bych i řekla,že takhle začíná porod podle toho co jsem tu vyčetla. :nevim: Držím palečky ať je vše v pořádku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1128
10.8.10 17:31

nečekej a běž,já bych se vtírla někam na kontrolu,ono to nemusí značit porod,ale třeba něco jiného: mojí kamarádce taky bylo divně,nevěděla,jak to popsat a pak jí zjistili hrozně vysoký tlak,a to je nebezpečné,takže nechci tě strašit,nemusí to značit nic,ale pro jistotu vyhledej lékaře,lepší jít pro nic za nic,než jít pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
10.8.10 17:56

Tohle jsem ještě nikdy neměla…skoro celé mé těhu je v poho.Zítra mám jít do poradny tak nevím jestli jít dnes na pohotovost nebo počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
10.8.10 18:03

Určitě jdi,hlavu ti neutrhnou.Budeš mít klid a jistotu,že je vše ok.Přeji ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
10.8.10 18:11

Ted mě na chvilku bolel podbříšek…tak já tam asík zajdu raději pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
10.8.10 21:25

Ahojky, tak uz je Ti lepe? Anebo jsi radeji zasla na kontrolu? Dej vedet jak jsi dopadla :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
10.8.10 21:54

Ahojky tak jsem byla na pohotovosti jak jste mi radily.Všechno je v pořádku.Doktorka řekla že to byli určitě poslíčci,jelikož žádnej nález tam nemám.Hned mi teda řekla odhad malého a má 2500g…macek jako sviňa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
10.8.10 21:57

Tak vidíš,hned jsi klidnější viď.Tak se opatruj a ať mimčo roste. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
11.8.10 08:23

To je moc dobre, ze jsi se tam nakonec vypravila. Muzes byt klidna i pro priste, kdyby tahle bolest opet prisla :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí