Narůžovělý výtok

rozmary
10.8.10 21:17

narůžovělý výtok

Ahoj maminky,před chvilkou jsem byla na záchodě a měla jsem hodně slabý narůžovělý výtok.Jsem ve 32tt a mám kvasinku,nevíte co by to mohlo být? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
janibubi
10.8.10 21:29

Ahoj me doktorka rekla,pokud mam vytok,ktery nesmrdi a me to nesvrbi,je to normalni-hormony,ale naruzovela barva,to nevim jestli je normalni.Je,ale pravda,ze me se stalo dvakrat,ze sem mela na kalhotkach trosku krve behem tehu a nic mi nebylo.....

• Citovat
  • Upravit
rozmary
10.8.10 21:36

já jsem taky špinila v prvním trimestru,ale teď už jsem ve třetím,tak mě to začíná děsit :mrgreen: .Nemůže to být třeba k té kvasince?Mám výtok už možná čtyři měsíce,ale růžový ještě nebyl. :think:

• Citovat
  • Upravit
17180
10.8.10 21:47

a nemůže to být plodovka? nechci strašit třeba fakt není, ale mě když praskla plodovka tak byla taky narůžovělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
10.8.10 21:49

Ahoj, a nemohla by to být hlenová zátka :think: Od kvasinek bych řekla, že to není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
10.8.10 21:50

no taky se mi to nezda asi to nebude normalní,raději bych zavolala do porodky a zeptala se.Za zeptaní nic nedaš a budeš klidnější.Mě zas napadla hlenova zatka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
10.8.10 22:05

a neměla jsi styk? Někdy když jsem měla opravdu velký zánět z kvasinek, tak jsem měla narůžovělý výtok. a nebo se Ti maličko porušila sliznice, která je samozřejmě kvůli kvasinkám citlivější na dotek, na tření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.8.10 23:19

Zatím nic nového,tak uvidím ráno.Plodovka by přeci tekla ne?Styk jsem neměla,mám přísný zákaz,taky mě napadla ta zátka,to zase bude probdělá noc. 8-o

• Citovat
  • Upravit
1039
11.8.10 11:07
rozmary píše:
Zatím nic nového,tak uvidím ráno.Plodovka by přeci tekla ne?Styk jsem neměla,mám přísný zákaz,taky mě napadla ta zátka,to zase bude probdělá noc. 8-o

Rozmary já byla na pohotovosti ve 30tt přesně s tím samým. Řekli mi že je to z čípku a že se nic neděje ale být Tebou jeli bych k dr. Kamarádka to měla taky. Nejdřív špinění, pak krvácení…odlučovala se jí placenta. Naštěstí neváhala a zavolala rychlou, během 30minut udělali císaře a vše dopadlo dobře. No ale to už je extrém. Já bych zkusila tu pohotovost a uvidíš.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
11.8.10 12:05

Ahojky,

podobné potíže jsem měla v tomhle těhu taky, bylo to praskáním cévek na čípku. POhlavní styk mám přitom taky zakázaný, jelikož mám udělaný steh. V manželství a vztahu se ale člověk nevyhne i nechtěnému vzrušení, takže jakmile se něco takového stalo, tak mi odešel vždycky takovýhle výtok. Dostala jsem na to Ascorutin a jde to. Ale určitě bych neváhala zajet na pohotovost. I když se to u mě objevilo už poněkolikáté, vždy jsem jela. Radši plašit, než něco zanedbat. Hezky tě prohlídnou, okouknou miminko a budeš na tom psychicky líp a klidnější. Přeci jen to ještě chvilku chce, aby se miminko doůpeklo k úplné dokonalosti :-))) Tak držím palečky, aby vše byla jen hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
11.8.10 13:27

Ahoj,tak dnes už je zas všechno v pohodě,je pravda že nějaké to větší vzrušení včera proběhlo(po dvou měsících celibátu stačí málo) :wink: :oops: Odloučení placenty jsem měla v prvním těh.to bylo krve ani nechci pomyslet :roll: ,následoval císař,snad se to nebude opakovat,ještě je moooc brzy :zed:

• Citovat
  • Upravit
963
11.8.10 13:37

Tak to je dobře, že je vše v pohodě :-) S tím celibátem to chápu. Když trvá od samého začátku těhu, tak je pak těžké občas nezhřešit trošku jinak, když přímo pohlavní styk je zakázanej. Jen to asi hold nesmíme přehánět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí