Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj me doktorka rekla,pokud mam vytok,ktery nesmrdi a me to nesvrbi,je to normalni-hormony,ale naruzovela barva,to nevim jestli je normalni.Je,ale pravda,ze me se stalo dvakrat,ze sem mela na kalhotkach trosku krve behem tehu a nic mi nebylo.....
já jsem taky špinila v prvním trimestru,ale teď už jsem ve třetím,tak mě to začíná děsit
.Nemůže to být třeba k té kvasince?Mám výtok už možná čtyři měsíce,ale růžový ještě nebyl. ![]()
a nemůže to být plodovka? nechci strašit třeba fakt není, ale mě když praskla plodovka tak byla taky narůžovělá ![]()
Ahoj, a nemohla by to být hlenová zátka
Od kvasinek bych řekla, že to není ![]()
no taky se mi to nezda asi to nebude normalní,raději bych zavolala do porodky a zeptala se.Za zeptaní nic nedaš a budeš klidnější.Mě zas napadla hlenova zatka ![]()
a neměla jsi styk? Někdy když jsem měla opravdu velký zánět z kvasinek, tak jsem měla narůžovělý výtok. a nebo se Ti maličko porušila sliznice, která je samozřejmě kvůli kvasinkám citlivější na dotek, na tření.
Zatím nic nového,tak uvidím ráno.Plodovka by přeci tekla ne?Styk jsem neměla,mám přísný zákaz,taky mě napadla ta zátka,to zase bude probdělá noc. ![]()
rozmary píše:
Zatím nic nového,tak uvidím ráno.Plodovka by přeci tekla ne?Styk jsem neměla,mám přísný zákaz,taky mě napadla ta zátka,to zase bude probdělá noc.
Rozmary já byla na pohotovosti ve 30tt přesně s tím samým. Řekli mi že je to z čípku a že se nic neděje ale být Tebou jeli bych k dr. Kamarádka to měla taky. Nejdřív špinění, pak krvácení…odlučovala se jí placenta. Naštěstí neváhala a zavolala rychlou, během 30minut udělali císaře a vše dopadlo dobře. No ale to už je extrém. Já bych zkusila tu pohotovost a uvidíš.
Držím palce.
Ahojky,
podobné potíže jsem měla v tomhle těhu taky, bylo to praskáním cévek na čípku. POhlavní styk mám přitom taky zakázaný, jelikož mám udělaný steh. V manželství a vztahu se ale člověk nevyhne i nechtěnému vzrušení, takže jakmile se něco takového stalo, tak mi odešel vždycky takovýhle výtok. Dostala jsem na to Ascorutin a jde to. Ale určitě bych neváhala zajet na pohotovost. I když se to u mě objevilo už poněkolikáté, vždy jsem jela. Radši plašit, než něco zanedbat. Hezky tě prohlídnou, okouknou miminko a budeš na tom psychicky líp a klidnější. Přeci jen to ještě chvilku chce, aby se miminko doůpeklo k úplné dokonalosti
Tak držím palečky, aby vše byla jen hloupost.
Ahoj,tak dnes už je zas všechno v pohodě,je pravda že nějaké to větší vzrušení včera proběhlo(po dvou měsících celibátu stačí málo)
Odloučení placenty jsem měla v prvním těh.to bylo krve ani nechci pomyslet
,následoval císař,snad se to nebude opakovat,ještě je moooc brzy ![]()
Tak to je dobře, že je vše v pohodě
S tím celibátem to chápu. Když trvá od samého začátku těhu, tak je pak těžké občas nezhřešit trošku jinak, když přímo pohlavní styk je zakázanej. Jen to asi hold nesmíme přehánět ![]()
Ahoj maminky,před chvilkou jsem byla na záchodě a měla jsem hodně slabý narůžovělý výtok.Jsem ve 32tt a mám kvasinku,nevíte co by to mohlo být?