Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky tak uz ani nemuzu dychat sem uplne vyrizena…do porodu 10dni a ja se asi z toho zblaznim.....zebra bolopichaj.....spatne se mi dycha.....svaly me bolej jako kdybych posilovala…no hruza.....musela sem si nekomu postezovat
kez by to uz dneska na me prislo…uz se tesim na malou prdoulku.....
![]()
Já ti mohu jen popřát,ať ten zbytek těhotenství zvládneš,a ať se bzy raduješ z miminka ![]()
Ten konec je hroznej, ale už to máš za pár. Být tebou užívám si ještě chvíli klidu a ticha
Uteče to ani nebudeš vědět jak a pak na bříško budeš ještě ráda vzpomínat.
počkej, jak budeš zpětně vzpomínat, jaké to bylo krásné a bezstarostné období
Teď, když to píšeš, tak si úplně vzpomínám, jak jsem byla před porodem nemožná, pořád zadýchaná, sotva jsem někam dolezla, připadala jsem si jak na odpis a říkala si, že taková troska se přeci nemůže postarat o dítě
Po porodu to byl takový kolotoč, že na to špatné se zapomene, ale ráda vzpomínám na chvíle, kdy jsem si mohla lehnout kdykoliv jsem byla unavená (takže pořád
)
Presne tak pupicku, uzivej si klidu a hodne odpocivej, sily budes potrebovat brzy hodne. Preji Ti, at v klidu zvladnes posledni dny a pak at prijde rychly porod bez komplikaci a uz si budes jen uzivat miminecka!!!
hrozny ten posledni mesic je fakt pekelnej, preju hodne! sil
ja teda vubec nevzpominam na to jaky to bylo krasny obdobi, jsem 8 mesicu po porodu a porad kdyz si na to vzpomenu se desim. klidne bych znova rodila ale tehotna uz nikdy ![]()
pupííííček píše:
holky tak uz ani nemuzu dychat sem uplne vyrizena…do porodu 10dni a ja se asi z toho zblaznim.....zebra bolopichaj.....spatne se mi dycha.....svaly me bolej jako kdybych posilovala…no hruza.....musela sem si nekomu postezovat![]()
![]()
kez by to uz dneska na me prislo…uz se tesim na malou prdoulku.....
![]()
Držím palce,ať to dopadne podle tvých představ,moje kamarádka má termín za 5 dní,taky na ní myslím ![]()
Hlásím se do klubu. Podle mě je to dobře zařízený - člověk ten poslední měsíc už jen přežívá a nakonec se na porod i těší jako na vysvobození
Mě pálí žáha skoro pořád, po ránu stále nevolno, oteklý nohy pokud neležím, v noci toho moc nenaspím, kyčle v háji, blbě se mi dýchá, no co bych tak ještě ![]()
presně to palení žáhý jsem zapoměla.......je to uděsný a kdyby nebylo reničko tak nevim......co ja tech baleni už vycucala.....a v noci pořád na záchod.....už i přítel se těší až pujde malá ven…před chvilkou sem si myslela že už už.....šla sem do vany a bolest se rozehnala.....poslíčci asi......
ale s jakým usměvem jsem šla do vany že se bude rodit a nic
ja už se fakt na to i těšim......a co teprve uleva u žeber…ta bolest je fakt šilena…ženská vydrží toho opravdu dost.....
vždicky když mě píchne s prominutím u prdele tak přítel hned vyletí a ptá se už rodíme????vždz mě to rozesměje ![]()
Já už jsem psychicky taky v porodnici a v noci, když mě pobolívá břicho, tak už se skoro připravuju k odjezdu
Ale zase na druhou stranu - aspoň mimčo nebrečí a člověk je pánem svýho času
Nechápu, jak přežiju zase půlrok nočního kojení ![]()
Tak já mám do termínu přesně 5týdnů a neumím si už skoro ani představit jak těch pět týdnů přežiju.
Dnes jsem měla problém i nakoupit.
Funím jak lokomotiva a asi mám i vyšší tlak. Bylo mi na omdlení, hlava se motá…v noci mě bolí břicho, mám křeče v nohou…Potím se…
A do toho náš 2,5letý rošťák který mi nedá vydechnout…
Ahoj holky tak ja mam do porodu 4 tydny a uz bych to taky chtela mit za sebou co se tyce toho jak se citim tak musim rict ze dnes se me taky dost mota hlava a strasne se potim a to sedim doma mam tady prace nad hlavu ale uz tyden se mi nic nechce fakt hruza nechce se mi ani varit proste nic navic sem se uz fakt dlouho poradne nevyspala ma pocit ze v noci chodim na zachod kazdych 20 minut aspon ze uz me ta zaha prestala palit to uz bylo taky neunosny ale posledni 2 tydny je to v pohode
rikala sem si ze si musim tu kratkou dobu kdy sem jeste bez miminka poradne uzit nez zacne ten pravej shon ale nejak se mi to nedari
Já si naplánovala a vypsala co vše ještě musím stihnout aby mi to uteklo.
Dnes jsem se konečně dokopala a objednala našeho jezevčíka na odstranění zubního kamene, tam jdeme v sobotu.
Příští týden jdu na technickou s autem, ke kadeřnici a k zubaři se synem i se mnou…
Koupila jsem Vanish abych se mohla vrhnout do vyčištění sedačky a koberců.
Chci vydrbat linku.
Jinak už mám vypráno na mimi, zbalenou tašku do porodky, postavenou postýlku, kočárek je v pozoru…
Pro mě je fakt těch 5týdnů úplně nepředtavitelných. Ale vzpomínám si, že s Matýskem jsem to měla taky a on se pak za 14 dní z ničeho nic vylodil ![]()
Hanule1: tak to klobouk dolu tolik veci jeste udelat ale aspon se nenudis to je pravda to ja uz mam snad vsechno nachystany do porodnice sem sbalena jenom jeste musim vyzehlit par kousku na mimi a pritel musi sesroubovat postylku jinak uz vsechno mam asi no vlastne jeste na kocarek cekam 2 mesice kterej mam objednanej a uz mel davno prijid ale v tom obchode to porad oddalujou ze dalsi tyden a dalsi tyden me zas reknou pristi tyden takze uz sem rozhodla ze jestli neprijde co nejdriv tak tu objednavku zrusim a budu shanet jeste kocarek naposledni chvili coz me vubec netesi ![]()
Ahojky holky mohu se k vám přidat?my tmáme do konce těhu 7týdnů a už se nemohu dočkat na mimíska.