Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky tak dneska se potim jak to prasatko…ani pomalu uvarit sem nemohla…a pritel prisel do kuchyne a povida copak ti je zlato…a ja na to mam 8dni pred porodem co by mi asi mohlo byt…no jeho minus nemel do te kuchyne chodit hned sem ho zaprahla at mi pomuze…ale on je tak hodny ze bez kecu pomohl…nekdy mi je ho opravdu lito kdyz musi snaset ty moje hormony rozboureny.....je to moje zlaticko
jinak zadna zmena…snad nebudu prenaset…asi bych ani nechtela a necham si dat provokacku a porod vyvolat…nekdo povida ze je to sileny ale znama to prezila v pohode…no proste chci aby sla ven…a na to kriceni a breceni a kojeni po nocich se tesim…
i kdyz samo vim ze me to nekdy poleze na nervy..ale dite sem chtela tak se musim i starat.....nemam rada tip zenskych co dite moc moc chteji a pak ho proklinaji…neverili byste tomu ale nedavno sem koukala na telku na porad o tehle maminach a bylo mi fakt na bliti…kdyz ta mamina jedna rekla ze dneska proklina to ze ma male dite,musi se o nej starat a ze ji je lito ze namuze zit takovy volny zivot jako kdyz byla bezdetna
no mazec…skoda ze si nepamatuji jak se ten porad jmenoval…mohli ste se na to kounout ale bylo by vam asi fakt na bliti… ![]()
Dite znicilo muj zivot tak se ten porad jmenoval a je tady na to tema i zavedena diskuse taky sem to videla a fakt se to nedalo poslouchat ![]()
myslela jsem ze nebudu dedina ktera to videla…ale hruza toe fakt ![]()
Luca232 píše:
Dite znicilo muj zivot tak se ten porad jmenoval a je tady na to tema i zavedena diskuse taky sem to videla a fakt se to nedalo poslouchat
jak se ta diskuse jmenuje?
Ahoj,ten pořad jsem viděla taky,jo hustý
Čekáš první že?Z vlastní zkušenosti ti můžu říct,že to není pokaždý tak jednoduchý,jsem kliďas a těžkej flegmouš dětičky opravdu miluju,ale když se mi narodila malá tak v jednom kuse řvala ve dne v noci,no snad furt
,po čtyřech měsících už jsem vážně padala na držku,byla jsem unavená,uplně průhledná,tak ze mě občas taky vyběhli tak hnusný keci za který bych si musela nafackovat
,teď už se tomu směju,ale fakt to bylo perný.Ty se máš už jen 8 dní,taky bych to brala,já mám ještě skoro dva měsíce,jestli to vydrží,doktor říkal,že to vidí tak do konce srpna,tak se nechám překvapit.Držim palečky,ať jste v pořádku a přítel ať si zvyká,bude hůř
![]()
Luca232 píše:
tady to je ta diskuse https://www.emimino.cz/…zivot-47017/
diky
Se všim tady souhlasim.Ten posledni mesic se tahne a človek ho opravdu jen přeživa…spat se neda dychat taky ne a celi telo me boli připadam si těžka a pomala,porodit to je pak opravdu vysvobozeni..
ahojky no my mame do terminu 8 tydnu,ale nedokažu si sebe představit tak za 3 tydny už ted se citim jako balon .a představa že musim vydržet do toho 40 tydne to mě děsí, ale při mem štěsti budu tak 14 dni přenašet to bude sranda