Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám.....
jsem nas.....a zároven je mi líto těch dětí…
matky nekomentuju…dělají,jako by měli to nejhorší na světě…
Nekoukám, jsem mimo ČR…O co jde, holky? Nový pořad? Reprízují to?
koukám, docela maazec věta matky: jsem těhotná – 8měsíc a od narození bude mít dítě svůj vlastní pokoj a kočka a pes bude spát s náma v pokoji a pokud bude dítě alergické, půjde z domu dítě
No ale taky znám jednu takovou z okolí!
Nekoukám, ale nahrávám a zkouknu potom. Už z ukázek to vypadalo jako docela husťárna, a teď, když jsem to měla na moment na to přepnuté, tam zrovna jedna maminka PŘÍMO PŘED SVÝM DÍTĚTEM říkala, jak si s manželem přiznali, že ho nemají rádi …
Asi je to vytržené z kontextu (doufám), ale už to samo o sobě je husté. Ale s celkovým názorem počkám, až to celé shlédnu - jakože na tohle si čas fakt udělám! ![]()
Já bych těm matkám dala pár facek po t…, aby si uvědomily, co říkají.
Čučím na to s otevřenou pusou a nestíhám. Chudáci děti, snad nikdy tento dokument neuviví.
radúna píše:
Nekoukám, jsem mimo ČR…O co jde, holky? Nový pořad? Reprízují to?
je to dokument z UK…asi bude pak na netu
No já jsem to musela přepnout.. Všechny bych je tam nejradši vylískala.. ![]()
Taky koukám, je to drsné, chudáci děti…ty matky opravdu mít děti neměly
![]()
nikita066 píše:
koukám, docela maazec věta matky: jsem těhotná – 8měsíc a od narození bude mít dítě svůj vlastní pokoj a kočka a pes bude spát s náma v pokoji a pokud bude dítě alergické, půjde z domu dítěNo ale taky znám jednu takovou z okolí!
Taky děsný,ale já jsem teda v šoku ze všech ![]()
Já to přepla v momentě, kdy ta ženská řekla, že těhotenství je strašná věc, děkuji, to mi stačilo
. Nechápu je, ale to je věc jiná..
milhaus píše:nikita066 píše:Taky děsný,ale já jsem teda v šoku ze všech
koukám, docela maazec věta matky: jsem těhotná – 8měsíc a od narození bude mít dítě svůj vlastní pokoj a kočka a pes bude spát s náma v pokoji a pokud bude dítě alergické, půjde z domu dítěNo ale taky znám jednu takovou z okolí!
Jo, to bylo hodně drsný… ![]()