Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, včera jste mi tady krásně poradily ohledně stažení filmů, které jsem sháněla pro mamku už docela dlouho. mám je stažené, ale jsou ve tomto formátu.
můžete mi poradit, jaký program bych si měla nainstalovat, aby se mi film dal spustit a kde bych ten program případně našla , /nejlépe FREE samozřejmě ![]()
MOOOOC vám děkuji holčičky zlaté
zapoměla jsem napsat ten formát. je to
stastnou.cestu.tv.rip.1943.avi
avi můžeš přehrát na windows media player, bs player nebo movie player. je jich mnohem víc, ale momentálně si nevzpomenu na název. hlavně se mrkni, jestli máš v pc kodeky, aby ti to šlo přehrát ![]()
ahojky, film je ve formátu avi nebo ne?
Pokud ano, mělo by to spustit cokoli, problém nejspíš nebude ani tak v prohlížeči ale v kodekách. V čem prohlížíš filmy?
ták, BS player, windows media player mám, chybí mi ty kodeky, mám jestáhnout na té slunečnici? tak jak jste mi to napsaly, a třeba je uložit na plochu a to už pak půjde?
já se fakt hrozně moc omlouvám za své duchaplné dotazy, ale jsem v tomto úplný mimoň. mám ty kodeky stažené a co teď?
když se stáhnout, spusť znovu ten film, dvojklikem, a ono si to program ve kterém se to pustí najde samo.
jéééééj, já věděla že nesklamete, máte odemě véééélikou kytičku ![]()
jste super
![]()
U těchto přehrávačů kodeky netřeba:
VLC media player
SMPlayer
Případně doinstalovat jen kodeky:
FFDShow
Tak jsem ti chtěla poradit VLC,my máme teda všechny ty programy.Já jsem totiž blázen ![]()
moc děkujiza ochotu, ale už to mám. snad příště… já totiž co chvíli v tomto potřebuji poradit
![]()
Jani Nini píše:
moc děkujiza ochotu, ale už to mám. snad příště… já totiž co chvíli v tomto potřebuji poradit![]()
Každý umí něco jiného ne?!
![]()