Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky zboznuju jeho písně, hlavně ty starší fláky, to se mi nikdy neoposlouchá
![]()
Zuzko přesně tak,a taky se mi víc líbí jeho starší písničky
Oni mu dost vyčítaly,že má pořád stejnej styl,tak to trochu pozměnil,ale ty nový písničky už podle mě nejsou takový jako ty starší pecky
![]()
sem ho milovala od 10 ti let ![]()
veškerý dokument, klip, film… cokoliv sem mela nahrané na VHS a sjížděla to pořád dokola..
dojímaly mě odpadávající fanynky a bylo mi jich líto, ale záviděla jsem jim ![]()
pak postupem času jsem se uklidnila, ale jeho písničky mám ráda dodnes, a všechny znám navzpaměť ![]()
a to že odešel… já to tak trochu čekala.
už byl špatnej…
Příspěvek upraven 30.07.10 v 12:14
Ahoj holky jdu se k vám přidat,poslouchala jsem ho od nějakých 10let a byla jsem do něj zamilovaná,písničky měl super a když jsem se dozvěděla že umřel tak jsem tomu nemohla prvně ani uvěřit a pak jsem ronila krokodýlí slzy ![]()
byl nejlepší a nikdy nikdo už takovej nebude,je ho moc velká škoda,ale na druhou stránku má klid ode všech který ho chtěli zničit ![]()
ahojky
Byl to můj první zpěvák od 14 let…moc ráda jsem ho poslouchala i na intru…časem jsem zvčila na speed metal,ale Michael byl Michael
…když umřel tak to byl šok…pořád jsem čekala,že je nějaká novinářská kachna…na pohřeb jsem koukala na netu live…když je v TV tak ho ukazuji malé a říkám,že to Majkl
…už ho i sama pozná dle písniček…
onionka píše:
sem ho milovala od 10 ti let
veškerý dokument, klip, film… cokoliv sem mela nahrané na VHS a sjížděla to pořád dokola..
dojímaly mě odpadávající fanynky a bylo mi jich líto, ale záviděla jsem jim
pak postupem času jsem se uklidnila, ale jeho písničky mám ráda dodnes, a všechny znám navzpaměť![]()
a to že odešel… já to tak trochu čekala.
Příspěvek upraven 30.07.10 v 12:14už byl špatnej…
Jj to máš pravdu,že svým způsobem to bylo pro něj vysvobození,protože ikdyby nedostal tu smrtící dávku léků,tak by možná nežil o moc dýl ![]()
Sám se na koncertování už necítil akorát ho do toho tlačily,sám od sebe by to toho už nešel ![]()
Ale někteří rejpalové mu nedaj pokoj ani teď ![]()
mě vždycky hrozně zajímalo, jaký byl byljeho život a kariéra kdybych zůstal černohcem, myslím že ty jeho nespočetné plastiky mu zničily život
Hoj hoj
no náš malejho taky pozná a vždycky chce pouštět videoklipy a když ho někde vidí tak říká maminko to je Majkl a já jo je
Sylvajs píše:
ahojkyByl to můj první zpěvák od 14 let…moc ráda jsem ho poslouchala i na intru…časem jsem zvčila na speed metal,ale Michael byl Michael…když umřel tak to byl šok…pořád jsem čekala,že je nějaká novinářská kachna…na pohřeb jsem koukala na netu live…když je v TV tak ho ukazuji malé a říkám,že to Majkl
…už ho i sama pozná dle písniček…
Moje malá ho taky poslouchá se mnou ![]()
moje malá taky.-D vždycky když uklízím tak si pustím ty jeho bilie jean, beat it apod, vezmu si malou do náručí a tančíme spolu a klárka se řechtá na celé kolo
já mám jinak úplně jiný styl muziky, metallica a apod. ale myslím že tohle mám od mojí mámy která ho taky miluje má všechny jeho alba takže jsem na něm vyrostla
zuzka.mamka píše:
mě vždycky hrozně zajímalo, jaký byl byljeho život a kariéra kdybych zůstal černohcem, myslím že ty jeho nespočetné plastiky mu zničily život
To by mě taky zajímalo
Myslím ty skandály a jeho obrovskej talent šly. ruku v ruce se slávou.
Těžko říct,kdyby neměl ty plastiky jestli by se o něm tak mluvilo,myslím,že by byl slavnej,ale i přes svůj talent né tolik ![]()
Ahoj holky, já sice až taková skalní fanynka nejsem a nebyla jsem. Ale ty jeho hity, to bylo něco úžasného. To mně bere pořád. Když to na mě příjde, tak si pouštím ty jeho největší hity pořád a pořád a pořád dokola…a zas a nemám dost…Jeho smrt mě taky šokovala, koho ne? Ale taky jsem čekala, že to nikdy nebude ten staříček v bačkorách u krbu, který má Alzheimera…Ať si říká kdo chce, co chce, dokázal ve svém životě hodně a za to si zaslouží obdiv.
Ahojky,
páč jsem byla skalní fanynka a jeho smrt byl pro mě šok

pojďme na něj zavzpomínat 
inspirovala mě dizkuze nejoblíbenější písnička,kde se mimo jiné vzpomínalo i na Michaela Jacksona
A jelikož měl nedávno roční výročí úmrtí,který jsem zas obulela
A tak kdo ho tak zbožňoval jako já
Příspěvek upraven 30.07.10 v 12:09