Král popu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Rose-k
30.7.10 12:05

Král popu

Ahojky,
inspirovala mě dizkuze nejoblíbenější písnička,kde se mimo jiné vzpomínalo i na Michaela Jacksona :-)
A jelikož měl nedávno roční výročí úmrtí,který jsem zas obulela :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: páč jsem byla skalní fanynka a jeho smrt byl pro mě šok :roll: :-(
A tak kdo ho tak zbožňoval jako já :mrgreen: :mrgreen: pojďme na něj zavzpomínat :-)

Příspěvek upraven 30.07.10 v 12:09

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
30.7.10 12:07

taky zboznuju jeho písně, hlavně ty starší fláky, to se mi nikdy neoposlouchá :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
30.7.10 12:11

Zuzko přesně tak,a taky se mi víc líbí jeho starší písničky :palec: Oni mu dost vyčítaly,že má pořád stejnej styl,tak to trochu pozměnil,ale ty nový písničky už podle mě nejsou takový jako ty starší pecky :-) :think:

• Citovat
  • Upravit
1797
30.7.10 12:14

sem ho milovala od 10 ti let :-D
veškerý dokument, klip, film… cokoliv sem mela nahrané na VHS a sjížděla to pořád dokola..
dojímaly mě odpadávající fanynky a bylo mi jich líto, ale záviděla jsem jim :-D
pak postupem času jsem se uklidnila, ale jeho písničky mám ráda dodnes, a všechny znám navzpaměť :-)

a to že odešel… já to tak trochu čekala. :think: už byl špatnej…

Příspěvek upraven 30.07.10 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.7.10 12:14

Ahoj holky jdu se k vám přidat,poslouchala jsem ho od nějakých 10let a byla jsem do něj zamilovaná,písničky měl super a když jsem se dozvěděla že umřel tak jsem tomu nemohla prvně ani uvěřit a pak jsem ronila krokodýlí slzy :cry:

byl nejlepší a nikdy nikdo už takovej nebude,je ho moc velká škoda,ale na druhou stránku má klid ode všech který ho chtěli zničit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
30.7.10 12:15

zuziš
hoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
30.7.10 12:23

ahojky

Byl to můj první zpěvák od 14 let…moc ráda jsem ho poslouchala i na intru…časem jsem zvčila na speed metal,ale Michael byl Michael :srdce: …když umřel tak to byl šok…pořád jsem čekala,že je nějaká novinářská kachna…na pohřeb jsem koukala na netu live…když je v TV tak ho ukazuji malé a říkám,že to Majkl :-) …už ho i sama pozná dle písniček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
30.7.10 12:23

No jo,super písničky,super klipy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
30.7.10 12:28
onionka píše:
sem ho milovala od 10 ti let :-D
veškerý dokument, klip, film… cokoliv sem mela nahrané na VHS a sjížděla to pořád dokola..
dojímaly mě odpadávající fanynky a bylo mi jich líto, ale záviděla jsem jim :-D
pak postupem času jsem se uklidnila, ale jeho písničky mám ráda dodnes, a všechny znám navzpaměť :-)

a to že odešel… já to tak trochu čekala. :think: už byl špatnej…

Příspěvek upraven 30.07.10 v 12:14

Jj to máš pravdu,že svým způsobem to bylo pro něj vysvobození,protože ikdyby nedostal tu smrtící dávku léků,tak by možná nežil o moc dýl :-(
Sám se na koncertování už necítil akorát ho do toho tlačily,sám od sebe by to toho už nešel :-?
Ale někteří rejpalové mu nedaj pokoj ani teď :cert:

• Citovat
  • Upravit
10052

mě vždycky hrozně zajímalo, jaký byl byljeho život a kariéra kdybych zůstal černohcem, myslím že ty jeho nespočetné plastiky mu zničily život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287

Hoj hoj

no náš malejho taky pozná a vždycky chce pouštět videoklipy a když ho někde vidí tak říká maminko to je Majkl a já jo je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
30.7.10 12:29
Sylvajs píše:
ahojkyByl to můj první zpěvák od 14 let…moc ráda jsem ho poslouchala i na intru…časem jsem zvčila na speed metal,ale Michael byl Michael :srdce: …když umřel tak to byl šok…pořád jsem čekala,že je nějaká novinářská kachna…na pohřeb jsem koukala na netu live…když je v TV tak ho ukazuji malé a říkám,že to Majkl :-) …už ho i sama pozná dle písniček…

Moje malá ho taky poslouchá se mnou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10052
30.7.10 12:33

moje malá taky.-D vždycky když uklízím tak si pustím ty jeho bilie jean, beat it apod, vezmu si malou do náručí a tančíme spolu a klárka se řechtá na celé kolo

já mám jinak úplně jiný styl muziky, metallica a apod. ale myslím že tohle mám od mojí mámy která ho taky miluje má všechny jeho alba takže jsem na něm vyrostla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
30.7.10 12:34
zuzka.mamka píše:
mě vždycky hrozně zajímalo, jaký byl byljeho život a kariéra kdybych zůstal černohcem, myslím že ty jeho nespočetné plastiky mu zničily život

To by mě taky zajímalo :think: Myslím ty skandály a jeho obrovskej talent šly. ruku v ruce se slávou.
Těžko říct,kdyby neměl ty plastiky jestli by se o něm tak mluvilo,myslím,že by byl slavnej,ale i přes svůj talent né tolik :think:

• Citovat
  • Upravit
12154
30.7.10 12:37

Ahoj holky, já sice až taková skalní fanynka nejsem a nebyla jsem. Ale ty jeho hity, to bylo něco úžasného. To mně bere pořád. Když to na mě příjde, tak si pouštím ty jeho největší hity pořád a pořád a pořád dokola…a zas a nemám dost…Jeho smrt mě taky šokovala, koho ne? Ale taky jsem čekala, že to nikdy nebude ten staříček v bačkorách u krbu, který má Alzheimera…Ať si říká kdo chce, co chce, dokázal ve svém životě hodně a za to si zaslouží obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí