Král popu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rose-k
30.7.10 12:37
zuzka.mamka píše:
moje malá taky.-D vždycky když uklízím tak si pustím ty jeho bilie jean, beat it apod, vezmu si malou do náručí a tančíme spolu a klárka se řechtá na celé kolojá mám jinak úplně jiný styl muziky, metallica a apod. ale myslím že tohle mám od mojí mámy která ho taky miluje má všechny jeho alba takže jsem na něm vyrostla

Zuzko já taky poslouchám teď jinej styl Mettalica,Rammstein,Linkin Park apod.. :-)
ale jeho si poslechnu vždycky moc ráda,a bude pro mě vždycky něco jako hudební bůh :wink: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10052
30.7.10 12:41

no já nevím on byl tak vyjímečný člověk že by se určitě ujal i tak, ale na tom se můžeme max dohadovat:-D, už v době kdy zpíval ty svoje songy jako černej měl velkou slávu, pomohl zprogovat mtv, já myslím že by si cestu našel, ale je fakt že díky těm jeho skandálům že o něm hodně psalo

přijde mi že to tak bývá u každého člověk s vyjímečným talentem, tak co si vzpomenu třeba na elvise, fredy mercury, všichni jely v chlastu nebo drogách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
30.7.10 12:43

já tomu říkám moje malá uchylka:-D

mám doma dvd, kde jsou skoro všechny jeho videoklipy, hrozně mě baví na nšj koukat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.7.10 12:52

No byl jedinečnej,ale je taky hodně lidí který to nevidí,popravdě nemám u sebe nikoho komu by se líbil a tak jsem ráda že tady vzniklo tohle téma,chodím na jeho fanklub kde jsou odkazy a tam fotky písničky a hlavně informace o tom jak to bylo s tím zneužíváním dětí,hlavně o dr Murray který mu podal smrtící dávku propofolu,prostě všechno se tam dá najít.

Jinak myslím že kdyby zůstal černej byl by taky skvělej,moc mu k tomu nepomáhala nemoc-po které měl bílé fleky na těle a samozřejmě že byl známej tak chtěl nějak vypadat,když můžou ženský tak proč by nemohl on že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
30.7.10 12:54
zuzka.mamka píše:
já tomu říkám moje malá uchylka:-Dmám doma dvd, kde jsou skoro všechny jeho videoklipy, hrozně mě baví na nšj koukat

Zuzko jj stěma slavnejma je to pravda noo…jen o Michaelovi jsem nic podobnýho myslím nečetla jako,že něco bral atak…a nebo jsem to přehlídla :nevim:
jeho konec odstartovaly ty skandály stěma dětma,mmch něvěřím tomu ani omylem :twisted:

Jinak jsem stejně úchylná :lol: mám jeho celou dvdtéku,knížky co se oněm psaly nebo co psal on,i tu jeho knížku básní-tu jsem si kupovala za svý první kapesný ve škole a tenkrát 250,–byla pěkná pálka,ale co bych proto neudělala,že?? :wink: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
30.7.10 12:58

Hodíš jsem prosím ten odkaz na ten fanklub prosím??
Nemám moc času to hledat,nojo a já taky nemám kolem sebe moc lidí co by ho měli rádi,proto jsem založila diskuzi tady :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
30.7.10 13:00

Mmch četla jsem,že to dr.Murrayovi prošlo,že??Já bych mu dala doživotí,protože musel vědět,že ho to zabije,vzhledem k jeho zdr,stavu :cert:

• Citovat
  • Upravit
3287
30.7.10 13:00

Nevím jestli je to dobře http://www.mjjsource.eu/ pak napiš jestli ti to šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.7.10 13:02

jo a je tam starý a nový forum tak já chodím na to nový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.7.10 13:04

co doživotí ale to samý bych mu udělala,to není doktor,jak může dávat něco bez přístrojů a navíc to se používá jen v nemocnicích,no jasně prošlo ale mají tam ty nejasnosti že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.7.10 13:14

A tomuhle říkám síla,četla jsi to? http://www.cas.sk/…so-mnou.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
30.7.10 13:28
Zuziš píše:
A tomuhle říkám síla,četla jsi to? http://www.cas.sk/…so-mnou.html

Hele nevím no to by přijde už jako drby,kde si chce každej přihřát polívčičku :roll: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
30.7.10 13:28

Jo a jinak odkaz funguje :palec: dííky :wink:

• Citovat
  • Upravit
3287
30.7.10 13:30

no nevím,každopádně prsty v tom má určitě :pocitac: :cert:

tak to je dobře že ti to jde :palec: nemáš za co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
30.7.10 13:31

holky to jsou všechno bulváry, a tem se nědá nic veřit, tím ho nijak neobhajuji, taky myslím že patří do vezení, ale tyhle informace :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí