Pořad: Dítě zničilo můj život - TV Prima

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
4.8.10 22:12
Len-til-kah píše:
Nechci se blbě ptát, ale Vám všem tu snad děcka už spaly, když to dávali, že jste mohly koukat? Kurnik :lol: .

Kdež, vytuhl až při druhé desetiminutovce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.8.10 22:13
RyBANA píše:
Angua píše:
Já jsem se smála hlavně tomu tatínkovi, jak mu ty děti mávaly packama u jídla, jedno si servalo bryndák a pak se poblilo :oops: :lol: :lol: :lol:

mě zas pobavila hláška že když dítě řve tak je jen několik málo možností, kvůli čemu to je…a většinou je to ta poslední možnost co zkusíme :palec:

to zažívám každej den :lol: :lol: :lol:

Tak to mě taky pobavilo. I když už to nezažívám tak často jako první půlrok, teď pracuje buď intuice a nebo mívám kliku :wink:
Chvílema jsem taky měla chuť se rozjet do GB, UK, VB, nebo Severního Irska a řádně je proplesknout.
Ale pak jsem si uvědomila, že zřejmě jen odpovídají na dotazy reportéra či koho a je to tak vytrhaný z kontextu a sestřihaný, aby nám to hnulo žlučí.
Nakonec se ukázalo, že jsou to vesměs normální lidi.
Akorát ten páreček, co před celkem velkým klukem mluvil o tom, jak stojí mezi nimi, rozvrátil jim vztah a neměli ho mít… tak ti by potřebovali za uši do průvanu, psychoterapii a znova za uši do průvanu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
4.8.10 22:18
BohunkaP píše:
Nechci se blbě ptát, ale Tobě asi ne, viď? :wink: :mrgreen:

Ani jedno :cert: . Viděla jsem pět minut při kojení, kluci seděli vedle mě (to jsem matka, co :oops: ) a byli z toho dost zaražení, tak jsem to radši vypnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
4.8.10 22:27

A já se nekoukala, protože to moje smrádě se rozhodlo jít spát co nejpozději, radši škrábala bráchu na zádech 8-)
Zítra se mrknu na netu, ale asi budu mít díky diskuzi „pokřivený pohled“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.8.10 22:28
Len-til-kah píše:
BohunkaP píše:
Nechci se blbě ptát, ale Tobě asi ne, viď? :wink: :mrgreen:
Ani jedno :cert: . Viděla jsem pět minut při kojení, kluci seděli vedle mě (to jsem matka, co :oops: ) a byli z toho dost zaražení, tak jsem to radši vypnula.

Chyba, mělas jim na tom ukázat, jak se mají dobře a co by taky mohlo následovat, když nepůjdou hned do postele :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
4.8.10 22:42

Koukám ale jak puk, jak je pro spoustu lidí lehký zaměnit stylizaci za autentičnost, tím nemyslím výpovědi samy o sobě, ale prostě výsledné zpracování …

Ta média, ta nás jednou zničí! :lol:

A takhle to je se všim, prostě „Vrtěti psem“ jak vyšitý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
4.8.10 22:43
Len-til-kah píše:
Nechci se blbě ptát, ale Vám všem tu snad děcka už spaly, když to dávali, že jste mohly koukat? Kurnik :lol: .

Naše děcka chodí spát kolem 19. hod. :palec:
Starší se díval na pohádky do 20 hod. a Karolínka už v 18:30 spala - je to tak u nás každý den :dance:

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
4.8.10 22:46
Zuziky píše:
VERONIKA píše:
Angua píše:
Vy jste nerozuměly té paní se 4 dětma, co je uložila do postýlek, zavřela dveře, oddychla si a řekla „konečně“? :lol: Možná jsem hrozná matka, ale přesně vím, jak se v ten okamžik cítila :lol: :lol: :lol:
To dělám prakticky denně, ale ani tak bych o nich nikdy neřekla, že jsem je nikdy neměla mít a že mi zničily život :nevim:
NADSAZKA :-) ty sis fakt NIKDY nepomyslela nic o smradech, hajzlicich, urvancich, o tom, ze jich mas plne zuby? svoje deti miluju ( i kdyz dneska jsem zrala na nejake leky na uklidneni), ale tyhle myslenky mivam casto :D

To víš, že jsem z nich někdy na vývrat a když po celém dni padám na hubu tak řeknu, že jsou to smradi :oops: , ale co nadělám :nevim: , jsou to děcka a obě jsou bohužel temperamentní draci po mě :oops:, ale já si to aspoň přiznám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
4.8.10 22:52
Zuziky píše:
a vubec, vy tady fakt mate vsechny uzasne chlapy, co prijdou ve tri z prace, pak jsou cele odpol s detma, abyste vy mely cas na sebe, pak ditka v 7 vzorne usnou, spi celou noc a vy si uzivate sexu jako za bezdetna???? ty jo, pokud jo, asi ziju na jine planete :D a nebo nekde delam chybu :D :D

Blázníš 8-o 8-o 8-o
Manžel směnuje takže někdy jde v 5 hod. do práce a v 19. hod. se vrátí, to už jsou děcka v pelechu tak zasedne k PC a je vymalováno :pocitac:
Někdy teda příjde ve 3, ale že by byl jen s děckama a já měla odpolko jen pro sebe to teda ne - já mám „jen“ 3 volné večery v týdnu co chodím s kamarádkou na brusle :palec: , ale to je tak, že Kubíka naženu do postele a Karolínku uspím a pak teprve vyrážíme.

Děcka teda musím pochválit se spaním, až na malé vyjímky max. v 20 hod. oba chrní, někdy i v 19. hod. a já mám vegáč :dance: :dance: :dance:
Kubík když chodí do školky tak spává po Večerníčku (u nás teda po Simpsonových :oops: ) a Karolínka má v 18:30 mlíko a to většinou u toho usíná :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
4.8.10 22:58

Mne teda prisel daleko horsi ten dokument o siamskych dvojcatech, ktery davali potom na Nove…

• Citovat
  • Upravit
14597
4.8.10 22:59

Angua, dobrej nápad, až bude Jášena větší a bude mě nějak pekelně zlobit, můžu jí tento dokument pouštět na zastrašení s průvodní větou - „Nezapomínej děvenko, že tvůj předobrý otec je Angličan!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
4.8.10 23:26

Já si myslim, že záleží spíš na povaze, holt ty citlivější jsou z toho paf, ty otrlejší to nerozhází. A co si budem řikat, oni to před tou kamerou asi trošku přeháněly, aby byly důležité ne? A sáhněme si každá do svědomí, kdo nechtěl někdy svého harantíka „vystřelit na Mars“? Já každej den :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
4.8.10 23:48

Taky jsem cekala, jestli se tu objevi diskuze o poradu :mrgreen: a je tady… :wink:

Moje deti nespaly, starsimu jsem pri tom pustila DVD z auta, mladsi lezel v ohradce a koukal na me a jeste jsem k tomu delala veceri… :lol: ale odbihala jsem pred obrazovku… :lol:
A kdyz konecne starsi kolem 22h prestal kecat a mladsi pred 23h se prestal vrtet a usnul, tak jsem zavrela dvere do pokoju a rekla „konecne“ :lol:

Ze zacatku mi to prislo trochu divny, ale pak jsem to teda asi pochopila :-D a na konci jsem videla, ze je maji rady.. A hlavne kdyz ma clovek v pohode tehotenstvi i porod, tak asi nepochopi, ze to pro nekoho muze byt nocni mura…
Ale na anglicanky mi teda pripadalo, ze toho malo vydrzi, si pamatuju, jak v Anglii deti pobihaly po hospode a rvaly, jak jedly jak prasatka a rodice je moc neokrikovaly… A tady te pani s dvojcaty vadilo, ze ji malej kramuje bryndaky, proc?? :lol: :lol:

Zaujalo me:

• jak se staral otec a pak rikal, ze ona to ma ta manzelka vlastne kazdej den, to jsem se zasmala :lol:
  • ze pred 4letym ditetem rekli, ze ho nemeli mit, i ten nas dvouletak uz posloucha a chape, co rikame… :nevim:

Jinak na siamsky dvojcata na Nove jsem pak narazila nahodou a to bylo teda jiny kafe, to jsem cucela 8-o :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
4.8.10 23:56

O tom okřikování, já si taky myslim, že to s tim okřikovánim dětí přeháníme, že v jiných zemích rodiče děti pořád nekomandují jako u nás. Jo je pravda, jiný kraj, jiný mrav, ale všimli jste si toho třeba takhle na pláži někde třeba ve Španělsku. Jedinej, kdo na děcka pořád řve, jsme my, takový Francouzi, ty je nechaj „na volno“ a Španělé, tak ty to maj totálně na háku. Teda je to moje mínění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.8.10 07:02

Já jsem tušila, že tu ráno takovou diskusi najdu :mrgreen: Nečetla jsem celou diskusi, jen pár příspěvků výše. Náš mladý měl už tou dobou dávno půlnoc :lol:

Na některé ty názory jsem tedy valila oči. 8-o Vyšokovali mě rodiče toho čtyřletého kluka, před kterým mluvili o tom, jak jim zničil život - vždyť on to přeci musel vnímat!! A další expertka byla ona slečna v růžovém svetru, ty její názory byly hodné blbé blondýny tedy. A to nechci nechci nikoho urazit, bráno s nadsázkou :wink: Říkali jsme si s mamkou, že si nejspíš neváží toho, že mají děti zdravé. Měli by se jít podívat na dětskou onkologii a pak by si uvědomily, jak byly ty jejich řeči hloupé. Ale ten konec mě malinko uklidnil, když přiznali, že vlastně jsou rádi, že je mají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!