Pořad: Dítě zničilo můj život - TV Prima

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
4.8.10 21:36
sandrik píše:
Zuziky píše:
Sylvajs píše:
není to dokument z UK ale z GB 2006.
UK- United Kingdom (Spojene kralovstvi), GB- Great Britain- je to jedno a totez…
zrovna jsem chtěla napsat totéž :-D

Což tedy taky není tak ouplně pravda :mrgreen:

Páč UK není jen GB, ale i Northern Ireland :wink:

Ale to fakt nemyslim jako mentorsky, to jen pro úplný doplnění :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
4.8.10 21:39
DuantNefret píše:
sandrik píše:
Zuziky píše:
Sylvajs píše:
UK- United Kingdom (Spojene kralovstvi), GB- Great Britain- je to jedno a totez…
zrovna jsem chtěla napsat totéž :-D

Což tedy taky není tak ouplně pravda :mrgreen:

Páč UK není jen GB, ale i Northern Ireland :wink:

Ale to fakt nemyslim jako mentorsky, to jen pro úplný doplnění :lol: :wink:

tys nam tady chybela :D ahojky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.8.10 21:39
Zuziky píše:
Sylvajs píše:

a VB - Velká Británie - tu chybí :lol:

Dokument neskutečný. Valila jsem oči od začátku do konce. Neuvěřitelný. Jako by vůbec neměli s dítětem vazbu - možná to bude tím,že jim už v porodnici vrznou lahvičky a třeba nekojí nebo nevim :-( Stěžující si sobecké maminky,co jim děti vzali jejich život bych propleskala. Nevim proč si děti pořizovaly :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
4.8.10 21:41

Angua,Zuziky :palec:, vysoké mínění, jež o vás mám - potvrzeno :lol:

Příspěvek upraven 04.08.10 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
4.8.10 21:42

po 5minutách jsem to přepla,proč si ty děti pořizovali,to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.8.10 21:42
Angua píše:
Tyjo a slovo nadsázka znáte? 8-o

Je jasné, že zdaleka ne všecko, co tam padalo se dá za nadsázku považovat (taky by mi třeba přišlo drsné říct před tak velkým klukem, že jsem ho nikdy neměla mít, vlastně říct to vůbec), ale myslím, že i samotný název pořadu nadsázkou je. I když hlášky padaly drsné, moc na to nedám, oni to kolikrát blbě nadabujou, je těžké chytit přesně ten tón a už to celé vyzní jinak. Aspoň já jsem ten originál moc neslyšela, nejdřív mi do toho pištělo dítě a pak to bylo zase potichu, protože vytuhlo :lol:

Třeba jak ta paní mluvila o tom, že je nemožné si zajít pro noviny - a pak dodala, že nakonec vlastně zjistíte, že ty noviny ani nepotřebujete, protože si je nemáte kdy přečíst - je jasné, že je to s nadsázkou :lol: A není to koneckonců pravda? I když uznávám, že ty kvanta věcí, co je třeba brát s sebou trochu paní přeháněly… :roll:

Vy jste nerozuměly té paní se 4 dětma, co je uložila do postýlek, zavřela dveře, oddychla si a řekla „konečně“? :lol: Možná jsem hrozná matka, ale přesně vím, jak se v ten okamžik cítila :lol: :lol: :lol:

Vůbec nikdo si tu nestěžuje, jak šel sex po porodu do kytek… :lol: Nejsou tady co druhý týden diskuze o tom, jak už nám na té mateřské hrabe a chlap to vůbec nechápe a nestihneme to a to… Jak se ani neupravíme, co máme na sobě za hadry…

Ony to jenom řekly nahlas. Možná drsněji, než to cítíme nebo bysme si kdy přiznaly, či dokonce vyslovily nahlas, ale analogii jsem tam teda viděla.

Mě na tom nejvíc točily reklamy - 10 minut pořad a 10 minut reklama :cert: :cert: :cert:

Podobný situace jako s těma novinama řeším sama minimálně 2× týdně. Jinak souhlas a jsem ráda, že jsme s Rybanou nezůstaly osamoceny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.8.10 21:44
Hama píše:
Angua píše:
Tyjo a slovo nadsázka znáte? 8-o

Je jasné, že zdaleka ne všecko, co tam padalo se dá za nadsázku považovat (taky by mi třeba přišlo drsné říct před tak velkým klukem, že jsem ho nikdy neměla mít, vlastně říct to vůbec), ale myslím, že i samotný název pořadu nadsázkou je. I když hlášky padaly drsné, moc na to nedám, oni to kolikrát blbě nadabujou, je těžké chytit přesně ten tón a už to celé vyzní jinak. Aspoň já jsem ten originál moc neslyšela, nejdřív mi do toho pištělo dítě a pak to bylo zase potichu, protože vytuhlo :lol:

Třeba jak ta paní mluvila o tom, že je nemožné si zajít pro noviny - a pak dodala, že nakonec vlastně zjistíte, že ty noviny ani nepotřebujete, protože si je nemáte kdy přečíst - je jasné, že je to s nadsázkou :lol: A není to koneckonců pravda? I když uznávám, že ty kvanta věcí, co je třeba brát s sebou trochu paní přeháněly… :roll:

Vy jste nerozuměly té paní se 4 dětma, co je uložila do postýlek, zavřela dveře, oddychla si a řekla „konečně“? :lol: Možná jsem hrozná matka, ale přesně vím, jak se v ten okamžik cítila :lol: :lol: :lol:

Vůbec nikdo si tu nestěžuje, jak šel sex po porodu do kytek… :lol: Nejsou tady co druhý týden diskuze o tom, jak už nám na té mateřské hrabe a chlap to vůbec nechápe a nestihneme to a to… Jak se ani neupravíme, co máme na sobě za hadry…

Ony to jenom řekly nahlas. Možná drsněji, než to cítíme nebo bysme si kdy přiznaly, či dokonce vyslovily nahlas, ale analogii jsem tam teda viděla.

Mě na tom nejvíc točily reklamy - 10 minut pořad a 10 minut reklama :cert: :cert: :cert:
Podobný situace jako s těma novinama řeším sama minimálně 2× týdně. Jinak souhlas a jsem ráda, že jsme s Rybanou nezůstaly osamoceny :wink:

a já blbka na to ještě nepřišla :lol: každej čtvrtek koupím Reflex…a teď po těch 3 měsících zjišťuju, že se mi tu nakupila neskutečná hromada a že zbytečně utrácím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
4.8.10 21:44
DuantNefret píše:
Angua,Zuziky :palec:, vysoké mínění, jež o vás mám - potvrzeno :lol:Příspěvek upraven 04.08.10 v 21:44

dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
4.8.10 21:45
Angua píše:
Vy jste nerozuměly té paní se 4 dětma, co je uložila do postýlek, zavřela dveře, oddychla si a řekla „konečně“? :lol: Možná jsem hrozná matka, ale přesně vím, jak se v ten okamžik cítila :lol: :lol: :lol:

To dělám prakticky denně, ale ani tak bych o nich nikdy neřekla, že jsem je nikdy neměla mít a že mi zničily život :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14597
4.8.10 21:47
RyBANA píše:
a já blbka na to ještě nepřišla :lol: každej čtvrtek koupím Reflex…a teď po těch 3 měsících zjišťuju, že se mi tu nakupila neskutečná hromada a že zbytečně utrácím :lol: :lol:

Ale prd, budeš mít zásobu čtení na důchod - pokud nevyfásneš vnoučata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
4.8.10 21:49
VERONIKA píše:
Angua píše:
Vy jste nerozuměly té paní se 4 dětma, co je uložila do postýlek, zavřela dveře, oddychla si a řekla „konečně“? :lol: Možná jsem hrozná matka, ale přesně vím, jak se v ten okamžik cítila :lol: :lol: :lol:
To dělám prakticky denně, ale ani tak bych o nich nikdy neřekla, že jsem je nikdy neměla mít a že mi zničily život :nevim:

NADSAZKA :-) ty sis fakt NIKDY nepomyslela nic o smradech, hajzlicich, urvancich, o tom, ze jich mas plne zuby? svoje deti miluju ( i kdyz dneska jsem zrala na nejake leky na uklidneni), ale tyhle myslenky mivam casto :D

a vubec, vy tady fakt mate vsechny uzasne chlapy, co prijdou ve tri z prace, pak jsou cele odpol s detma, abyste vy mely cas na sebe, pak ditka v 7 vzorne usnou, spi celou noc a vy si uzivate sexu jako za bezdetna???? ty jo, pokud jo, asi ziju na jine planete :D a nebo nekde delam chybu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
4.8.10 21:49
DuantNefret píše:
RyBANA píše:
a já blbka na to ještě nepřišla :lol: každej čtvrtek koupím Reflex…a teď po těch 3 měsících zjišťuju, že se mi tu nakupila neskutečná hromada a že zbytečně utrácím :lol: :lol:
Ale prd, budeš mít zásobu čtení na důchod - pokud nevyfásneš vnoučata :lol:

a kdyz to uz nebude ke cteni, tak na zabaleni inkontinecnich pomucek v duchodu to taky vyuzije :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
4.8.10 21:51

Tak přesně tuhle diskusi jsem čekala!Sice né tak rychle,ale čekala.Trochu mi to tady připadá jek hon na čarodějnice :twisted:.
Osobně mě ten pořad zaujal a souhlasím s Rybanou a spol… :pankac:

Jen si říkám,proč na to koukají ty,které ten pořad tak moc „pohoršil a rozčílil“ :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
4.8.10 21:53

Pro odlehčení - Jiřina Bohdalová kdysi řekla: „Mít vnoučata je snad nekrásnější věc na světě, je blbý, že předtim člověk musí mít ty děti.“

A toto je taky nadsázka, prostě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
4.8.10 21:53

Nečetla jsem diskuzi, takže nevím, jak se to vyvinulo, předpokládám, že to spoustu lidí pohoršilo…ale já se občas u tohoto pořadu i zasmála. Jsem to ale matka, že :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí