Pořad: Dítě zničilo můj život - TV Prima

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
4.8.10 20:43

Před chvilkou jsem to zapla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1

ja to radsi prepla na Slunce, seno - to uvidim podesate, ale furt lepsi nez tenhle dokument…

• Citovat
  • Upravit
65393

Všem bych ty děti vzala a dala někomu,kdo je bude milovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.8.10 20:46
vykyna píše:
Já to přepla v momentě, kdy ta ženská řekla, že těhotenství je strašná věc, děkuji, to mi stačilo :evil: . Nechápu je, ale to je věc jiná..

To jsem tedy zrovna neviděla, ale pro mě těhotenství taky nebylo zrovna nejskvělejší období. Samozřejmě bych neřekla, že to byla strašná věc, na malýho jsem se moc těšila, užívali jsme si zařizování, nákupy, ultrazvuky, když začal kopat..... Ale pro mě, jako myslím pro moje tělo to bylo nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.8.10 20:46

Ale ony ty děti milují…přeháníte :-)
Prostě říkaj jak to je, ne vždy to je med…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
4.8.10 20:49
RyBANA píše:
Prostě říkaj jak to je, ne vždy to je med…

Asi jsem to napsala blbě,jasně,že milují,ale nějak to z toho dokumentu není poznat.....
jasně,není to vždy med…ale před svým dítkem říct,že jsem ho nikdy neměla mít?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
4.8.10 20:49
RyBANA píše:

Souhlasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
4.8.10 20:51

Petra Z, díky za info. Koukám, že to dává Prima - ta málokdy něco opakuje. Kašlu na stahování, beztak je to zase pár šílených sestříhaných vět, co akorát naserou lidi. Pardon :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
4.8.10 20:53

Musela jsem to přepnout asi po 10 min., protože je mi z nich na :poblion: :poblion: :poblion:

Je mi moc líto těch dětí, že mají takové „úžasné“ rodiče :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Já teda nejsem v žádném případě supermatka ani nic podobného, ale nákupy, vycházky, výlety, koupaliště … zvládám i s 2 ďáblíkama a to mám doma opravdu pěkné dárečky :oops: :roll: :zed:
Já teda nevidím problém v tom nachystat si tašku pro děcka a vyrazit :nevim: nevím proč to někdo tak hrotí a dramatizuje! Já mám vždycky tolik krámů, že si spíš říkám, že něco zapomenu při návratu než při odchodu :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.08.10 v 20:55

• Citovat
  • Upravit
2621
4.8.10 20:53
RyBANA píše:
Čím dýl na to koukám, musím naprosto souhlasit!!! Oni prostě mluví na daný téma. A řekla bych, že když si přečtete některý diskuze tady, ještě bysme je strčili do kapsy…akorát to neformulujeme tak drsně, chladně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.8.10 20:59

tak musim rict ze z toho mam teda dost smiseny pocity na to ze mam za pet tydnu termin tak nikdy me ani nachvilku nenapadlo se divat na tehotenstvi takhle ikdyz dite jeste nemam ale doufam ze to nebudu brat tak negativne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
4.8.10 21:02
xmerssy píše:
Taky koukám, je to drsné, chudáci děti…ty matky opravdu mít děti neměly 8-o :poblion:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
4.8.10 21:03

Manžel to okomentoval slovy: „To jsou ale k…y, bych je kopl do …“ a šel spát. A na mě je to taky moc a přepínám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.8.10 21:03
Hama píše:
vykyna píše:
Já to přepla v momentě, kdy ta ženská řekla, že těhotenství je strašná věc, děkuji, to mi stačilo :evil: . Nechápu je, ale to je věc jiná..
To jsem tedy zrovna neviděla, ale pro mě těhotenství taky nebylo zrovna nejskvělejší období. Samozřejmě bych neřekla, že to byla strašná věc, na malýho jsem se moc těšila, užívali jsme si zařizování, nákupy, ultrazvuky, když začal kopat..... Ale pro mě, jako myslím pro moje tělo to bylo nic moc.

Přesně tak, na Domíska se hrozně těším, ale těhotná už znova opravdu nebudu.Asi bude jinak mluvit mamina, co má těhu bezproblémové a bezbolestné, já mluvím takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
4.8.10 21:05

Hold,tak to vidí ony…
Ony asi nikdy nebyly dětmi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...